Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

divendres, 27 de juliol del 2007

Un altre acomiadament al Diari de Tarragona

Continua el degoteig al Diari de Tarragona. L'últim treballador acomiadat ha estat David Campos, que va entrar a l'empresa fa poc més d'un any. El periodista s'encarregava de la revista de premsa (espai de la secció d'Opinió) i del diari digital. L'han fet fora, sense explicacions, deu dies després de signar la renovació del contracte.

Ja us vam parlar dels problemes del Diari de Tarragona en un post sobre la concentració del 28 de juny i un altre post sobre l'acomiadament del fotògraf Jose Carlos León.

4 comentaris:

Unknown ha dit...

També te guasa que et renovin el contracte i que deu dies després et fotin fora...

Oscar Ramírez ha dit...

L'actitut d'alguns empresaris del sector de la comunicació és indignant. Uns perquè no saben portar la seva empresa (Cinto Romeu) i altres perquè van a per la pela i redueixen costos (Diari) sempre que sigui aquest el motiu que suposo que si ho és. I com sempre, els que reben les bofetades són els de la trinchera, els currantes. Que trist !

Josep Maria Yago Suau ha dit...

És una vergonya la precarietat que hi ha en els mitjans de comunicació. Alguns, a més, com el diario apañol fan vergonya per més coses.

Anònim ha dit...

creo que las obras irregulares que esta realizando la Empresa propietaria dle Diari Tarragona , obras totalmente irregulares (otro Fortin de la Reyna) ocuapando suelo pueblico en su ampliacion seran su ruina , ¿los Sres. que dieron la liecencia tendran que responder por ese trato de favor, ademas de la ineadecuacion de lo que se esta ejecutando con el proyecto.
Ademas creoq eu el Banco que les facilito el credito ya esta sobre aviso,,por loq ue se podria congelar la fuente de finanziacion

LOs periodista que crearon este Blog por una vez deberian investigar y denunciarlo
asi como el resto de la prensa que con decisiones asi estan en inferioridad de condiciones