Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dijous, 5 de juliol del 2007

Joan Aregio Navarro (CiU)


1. A quina escola vas anar?
Martí Franqués

2. Quan eres petit/a, què volies ser de gran?
Metge

3. Com i quan vas guanyar els primers diners?
A una empresa del moll que es deia Exposa

4. Quan vas deixar la casa dels pares?
Als 26 anys, quan vaig casar-me

5. Quants metres quadrats té casa teva?
Uns 140

6. Tens home/dona de la neteja?
Sí, dos dies a la setmana

7. Quantes persones viuen amb tu?
Tres

8. Tens animals domèstics? Quins?
Un gos

9. Una ciutat que t’agradi i no sigui Tarragona
Londres

10. Un llibre que no has acabat
Marina, de Ruiz Zafón

11. Una cançó
El día que me quieras de Carlos Gardel

12. Una sèrie de televisió
Els joves

13. Quina melodia sona al teu mòbil?
La que porta de fàbrica

14. Quin vehicle condueixes?
Un Volvo que té 10 anys

15. Carn o peix?
Peix

16. El teu periodista preferit (no cal que sigui de Tarragona)
Joan M. Piqué

17. Has entrat mai al salodelspenjats.cat? Amb quina freqüència visites el bloc?
Sí, dos o tres cops

18. Quin regidor/a del mandat anterior enyoraràs més?
A la M. Lluïsa Expósito

19. Quin regidor/a del nou consistori coneixes més i quin coneixes menys?
Al Sergi de los Rios i per suposat als meus companys. I als que menys, els nous dels altres grups

20. A què et dedicaves l’any 1989?
A fer de Director General de la Generalitat... I amb aquesta resposta ja sabeu qui sóc!!!!!

31 comentaris:

Anònim ha dit...

Joan Aregio

Anònim ha dit...

No pot ser un altre, com ell mateix diu a l'última pregunta...

Anònim ha dit...

Jo crec que l'últim , el lloc d'honor, serà el Pep F.

Oriol ha dit...

Jo també crec que amb la última pregunta l'esbrinem ràpid, jo també crec que és en Joan

Unknown ha dit...

Aregio, i és demostra que porta xuclant de l'olla des de jovenet

Anònim ha dit...

A mi se m'ocorren molts altres polítics que també porten anys xuclant de la mamella: Lluís Miquel Pérez, Xavier Sabaté i molts altres de la mateixa corda. No s'hi val a veure bigues en l'ull del contrari i no veure les mateixes bigues en l'ull propi ...

Cesc ha dit...

Sí, l'Aregio!

Anònim ha dit...

Lo del Volvo de 10 anys queda molt bé, però oblida comentar que va en cotxe oficial des de fa 4 anys...qui serà serà ????

Anònim ha dit...

Joan Aregio!

Anònim ha dit...

Alejandrocaballeromadrid, ets un infame. "xuclar de l'olla des de jovenet" és el mateix que aspires a fer tu, que aquí ens coneixem tots. I el mateix que fan tots els teus jefes, davant dels quals se't fa el cul pepsicola. De qué han treballat el Sabaté, el Burga i el Ballesteros?

Tothom que el coneix sap que l'Aregio és un bon tio, una persona honesta i treballadora, i que es creu el que diu, un bon nacionalista, un bon polític i un bon gestor.

Tindrà els seus defectes, però el teu comentari dona la mesura de quina classe de persona ets.

Au ves a pendre vent. Tios com tu, tan sectaris, estan de més a la política. Ja en tenim prous de paletos!

Oriol ha dit...

Alejandro, no és per defensar ni per anar en contra de ningú, però moltes persones com tu de les JSC crec que no esteu en condicions de parlar de qui xupa o deixa de xupar del bote... no sé si saps per on vaig...

El Capità Tarragona ha dit...

Alejandro Caballero, tens la boca massa grossa.

Unknown ha dit...

Jo no he insultat ernesto, tu si... quí sera més paleto...

Jo no defensó la resta de noms que has dit, tant sols parlava del protagonista del post, el qual sempre ha treballat de la política.

Jo pel cul trec el mateix que tu per la boca... pepsicola o no?

Xec espavila, que aquí el que ha quedat com un sectari defensor de polítics derrotats has sigut tut... Jo quan crec necessari críticar el meu partit o faig, no els dec res o això considero...

Es clar Oriol, jo cobro un munt i vaig en cotxe oficial, oi? Des de fa 4 anys no he treballat mai... veritat je,je... Si tens alguna cosa que dir, ho dius jo no tinc cap problema, ni deute amb ningú... amic meu...

Per cert nacionalistes crec que no és "xupar" és "xuclar" o "xuplar". I per cert l'Aregio és un bon nacionalista, espanyol o català?, no per això del pacte amb el PP...

Per cert Burgasé: gruista al port
Per cert Ballesteros: professor de la ONCE.
Per cert Sabaté: Professor de Català (Batxillerat)

Més o meys temps però han treballat... i no els defenso, ni ho faré si volen que ho facin ells i donin les seves explicacions. Tant sols dono dades.

I la boca la tinc enorme, no sap quant... però menys que alguns que van de guais per aquestos blocs... i algú m'ha comentat que es semblen massa altres nacionalistes... Capità, Tarragona és molt petita i es coneix tothom així que millor callat alguns qualificatius, que pel que tinc entès ho hauries de fer... mossegat una mica la pell del llavi... tu ja m'entens, que potser et qualificarem a tu.

Ah Ernesto el Vent no m'agrada pero a una cerveceta no et dire que no...

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Alejandro, evidentment que políticament no pensem igual, i jo puc tenir la meva opinió de persones del teu partit, com tu les pots tenir de persones del meu partit, però això que has dit d’en Joan Aregio no ho trobo just.
Primer perquè si ha estat 4 anys president de la diputació li correspon tenir cotxe oficial, perquè el càrrec així ho determina. Igual que té cotxe oficial l’Alcalde de Tarragona en Ballesteros, o es que? En Ballesteros renunciarà a tenir cotxe oficial i xofer?.
Lo de Xuclar de la política, que vols que et digui... exemples tenim a tots els bandos, i et puc dir que havent perdut les eleccions a Tarragona, podria per Xuclar com dius tu, haver demanat seguir com a president de la diputació, i ha renunciat a fer-ho perque considera que al haver perdut no li correspon ser-ho ell. No sé quants polítics haguessin fet el mateix.
He respectat els teus comentaris encara que molts no els comparteixo, però crec que no cal anar massa lluny al teu partit per trobar infinitats de casos de polítics del PSC que si que porten Xuclant de la política molts anys.
Però pels teus comentaris ja comencem a veure quin es el nou estil que li voleu donar els socialistes a L’Ajuntament ( comentaris que per altra part m’han semblat una mica... sectaris?).
Vinga Alejandro, fins la propera.

Anònim ha dit...

http://www.aregio.info/feslaimg.php?lofitxeret=/home/cdcar07/album/candi/1178298758.jpg

Compareu la foto del ajuntament i que els penjats han possat al post amb la del web del Aregio... els anys han passat per ell... i de quina manera

Anònim ha dit...

Noi, has quedat ben retratat, alejandrocaballeromadrid. Casi no caldria afegir res més. I és que d'on no n'hi ha, no en raja.

Quan t'he dit "paleto" no t'insulto. Et descric. No és dolent ser-ho. Porta-ho amb dignitat i ja està.

Quin problema hi ha amb els polítics derrotats? És que pel fet de perdre son pitjors persones? Un polític pot ser derrotat per molts factors. Per tú el bon polític és nomès el que triomfa? (Per cert: Quina mena de polític seràs tu, en aquest cas?).

Repassa el diccionari i mira qué vol dir "sectari". Sectari ets tú, que critiques el rival polític per fer una cosa, viure de la política, que en el teu concepte del món deu estar reservat als polítics d'esquerres com tú. La resta no han de fer-ho, no hi tenen dret, de fet no tenen dret a res perquè clar, com que son "de dretes" o "nacionalistes"... Mira que dividir el món en categories mentals tan petites... "ells i nosaltres", "els nostres i els seus", "bons i dolents", "esquerres i dretes", "nacionalistes i espanyolistes"... Demostra quina talla tens, qué tens al cap i de qué estàs fet. La poca cosa de que estàs fet, afegeixo.

El nacionalisme en Joan Aregio no l'ha de demostrar per a res, i menys davant un personatge com tu, cripto-vidalquadrista i espanyolero d'aquells de botijo y ajoarriero.

Per a Burgasé, Sabaté i Ballesteros, el seu temps de gruistes i professors és un malson que queda molt, molt de temps enrera. Al Ballesteros a més a la ONCE el van col·locar a dit, a l'època que la ONCE era a partir un pinyó amb el govern sociata, que li havia regalat l'exclusiva del cupón. Son els únics discapacitats d'Espanya que poden tenir un txollo com el cupó. El PepF, com ja es va explicar en aquest blog, no tenia on caure mort desprès de la moció de censura, perquè feia de regidor des dels 24 anys. I el Burga i el Sabaté van deixar les seves feines... EL 1979!!!!!

Mira, caballerete, amenaces les justes, I sí, ves a pendre vent, perquè ni per a pendre altra cosa ets bo.

Unknown ha dit...

Ladran luego cabalgamos...

Como esta los de centro... juas, juas... Que tu me clasifiques de Paleto, como te lo diría.... me viene importando más bien poquito... tu valentía en el anonimato demuestra el tipo de persona que eres tu... las personas que me importan y a las que yo le importo bien saben como soy... si no te caigo bien tienes dos problemas aguantarme y joderte...

Que soy cripto-vidalquadrista, hombre dudo que Hurtis este muy de acuerdo con esa definición... y demuestra que con los 3 topicazos del nacionalista catalán de medio pelo vas tirando... luego vendrá alguien cuando escriba en catalán y me llamara rojo-separatista.

Hablo y escribo castellano porque es el idioma en que mejor me expreso, y punto no hay más... a mi la bandera de un lado y la del otro, pues mira como que me importan lo mismo que tus comentarios... NADA. Si tengo que cantar els segadors lo canto y respeto, y el himno español, pues como que cantarlo no lo he cantado nunca... como mucho el LA, LA, LA...

Y si hablar en castellano para ti es ser Vidalquadras, pues muy bien, eres como de los Santos pero a la catalana...

Por cierto la división entre nacionalistas y españolistas la has sacado tu con lo del "bon nacionalista"... Y SI HAY DIFERENCIA ENTRE IZQUIRDA Y DERECHA... SINO TEN CUIDADO EN LAS CURVAS NO TE VAYAS A SALIR...

Te repito yo no tengo que defender a ningún miembro de mi partido, tan solo he dado una información ante ciertos comentarios que habéis hecho, entre otros tu, con anterioridad... son mayorcitos para defenderse... a parte de que no es mi cometido defender lo buen o mal políticos o personas que son... las personas pasan las ideas permanecen... y eso es lo que defiendo yo, ideas... aparte puedo defender amigos... pero ya esta.

No amenazo a nadie tan solo que a los ataques personales (y no políticos o ideológicos)todos podemos responder... y algunos últimamente van de guais... y Tarragona es muy pequeña y todos nos conocemos... sobretodo los que damos la cara Sr.Ernestete..., si algún día amenazo te darás cuenta... yo tan solo advierto que todos podemos utilizar lo personal para atacar y no creo que sea la finalidad de estos blogs...

Por cierto el nombre va separado y con mayúsculas las iniciales... gracias...

Y a tomar viento, cuando haga calor... de momento me voy a tomar algo con los amigos. SALUD....

Unknown ha dit...

QUIM LO DEL COCHE NO LO HE SACADO YO... ES NORMAL SI ERES PRESIDENTE DE LA DIPU, CONSELLER, O ALCALDE QUE TENGAS COCHE OFICIAL, SI LO TIENE HASTA EL RECTOR DE UNA UNIVERSIDAD.

LO DE CHUPAR DE LA POLÍTICA, ME DAN IGUAL LAS SIGLAS, HABLO Y CRITICO EL SER UN PARÁSITO POLÍTICO, QUE HACE DE LA RESPONSABILIDAD PÚBLICA UN MODO DE VIDA... TODOS CONOCEMOS EJEMPLOS COMO BIEN DICES...

Y POR CIERTO LO DE MANTENER LA DIPUTACIÓN ME PARECERÍA NO MUY NORMAL TRAS SUS RESULTADOS ELECTORALES, LEGAL, PERO NO NORMAL... ME ALEGRO DE QUE SEA PRESIDENTE EL ALCALDE CON MAYOR RESPALDO (EN PORCENTAJE DE VOTO) DE UNO DE LOS AYUNTAMIENTOS GRANDES DE LA DEMARCACIÓN... TIENE EL APOYO DE SU CIUDAD, Y CREO QUE SE LO HA GANADO DURANTE LOS ÚLTIMOS AÑOS...

DEFIENDE UN PADRE A SU HIJO,O UN HIJO A SU PADRE... ES ESO SECTARISMO... ES NORMAL QUE PROTEJAMOS A NUESTROS AMIGOS DE ATAQUES AJENOS... PUES AHORA PON PARTIDO EN LUGAR DE HIJO, PADRE O AMIGO... PERO YA TE DIGO QUE NO TENGO PROBLEMAS EN CRITICAR ACTITUDES QUE ME DESAGRADAN... SI POR DECIR LO QUE PIENSO SOY SECTARIO... PUES YO PODRÍA DECIRTE QUE ERES UN SECTARIO POR DEFENDER EL QUE AREGIO NO LLEVA CHUPANDO UN MONTÓN DE AÑOS DE CARGOS PÚBLICOS, ELECTOS O A DEDO...

Por cierto gracias por darme una importancia que no merezco, ahora resultara que yo marco estilo político... Quim me valoras demasiado...

Por cierto recibí tu mail y te tomo la palabra acepto la invitación para hablar cuando quieras...

Tambien decir que por mucho que discutamos con los compañeros del NNGG, JNC, JERC, JEV, etc... en el fondo nos apreciamos y muchos nos conocemos desde hace algún tiempo y nos llevamos bastante mejor que algunos de nuestros mayores, cosa de la cual me alegro... creo que Alejandro Férnandez y Carlos Castillo son dos personas que demuestran a menudo que se puede pensar diferente y respetarse en lo personal... son un buen ejemplo en ese aspecto... haber si entre todos lo conseguimos... Eso si sigamos discutiendo que sino nos aburriremos, que esto de los blogs todos diciendo lo mismo no tendría gracia.

(perdón por las mayúsculas, llevaba la mitad escrito cuando me he dado cuenta)

Oriol ha dit...

Alejandro jo no he insinuat res, ja sé que no tens res del que amagar-te, que jo sàpiga, i evidentment que portes molts anys treballant, al igual que també ho porto fent jo i moltissima altra gent, però jo no estic treballant al port, un lloc al qual heu entrat pel que heu entrat molts de la JSC i PSC, i ojo, que no estic criticant res e, que cadacú treballi on vulgui o pugui, però pel simple fet de tenir un carnet gent com tu ha pogut optar a un treball que gent sense carnet no l'aconseguirà mai, sencillament volia dir això company.

Oriol ha dit...

Per cert Alejandro, coincideixo amb tu, tot i que siguis d'un altre partit, t'aprecio igual company, només faltaria.

Unknown ha dit...

Millor no parlem de qui treballa al port, perquè et rercordo qui o va presidir durant més de 8 anys i imagina a qui va fer fix... a gent amb un altre carnet més proper a tu... llavors feia falta un altre carnet... de totes maneres et dire... que al port treballa gent amb ideologies de tot l'arc parlementari... i que el més comú, encara avui dia... es el treballar per ser familiar d'un treballador, que és el que històricament ha passat...

Y como bien dices trabajo en el puerto, en una obra... por obra y servicio... ese es mi enchufe... y todo lo que debo...

Por cierto pongamos que mi padre tiene un negocio, y yo trabajo en ese negocio... eso es enchufe por tener un apellido en común... Esta claro que cuando gobiernan unos u otros facilitan las cosas a su gente... pero por un mero hecho de confianza... esta claro que si el que conoces es un inútil... ni aunque sea hijo tuyo lo colocaras.

Pero si conoces a alguien valido, y hay un puesto de trabajo lo llamarás para que lo ocupé... pues a eso se limita el jefe de personal que es el mismo, ahora que antes...

Unknown ha dit...

Por cierto Oriol, y a todos los que vengan a llamarme a mi enchufado y chupador del bote... que quede claro que aveces tb tengo coche oficial... para ir de una punta a la otra de la obra con la furgoneta...

Anònim ha dit...

la diferència és que en els negocis privats els diners són d'un privat i per tant se'ls pot gastar com vulgui. I en els públics en principi no. És molt fort que et mirin el carnet (i això ho fan tots) per un lloc de feina en un lloc públic!

Oriol ha dit...

estic totalment d'acord amb l'ultim anònim, no tó comparació una empresa privada amb una que gestiona diners publics, ja que si a la privada entra algu per endoll i és un petardo, això li repercuteix només a la mateixa empresa privada, en canvi, si per agafar a un/es persones amb carnet, la cosa va malamet, els diners perduts són de tots.

I a lo del contrato de obra o servicio, t'has deixat d'anomenar els que us fan a alguns de 5 años...

Anònim ha dit...

Tens raó l'us privat es privat, i jo tb pensó que a la pública es té que possar gent que treballi... precisament el coneixer algú et facilita sapigué si es un bon treballador o no... si jo fos el responsable per molt que un del meu partit sigui del partit, si es un inutil, precismanet per això no el buscaria feina, perquè quedaria malament el partit i jo...

El que et volia dir amb lo del pare i el fill, es que una persona que et coneix sap si ets valid... o no... i amb un desconegut te la jugues...

Alejandro

Anònim ha dit...

Por cierto PENJATS, haber si dais caña en vuestros medios... de buen rollito... para que los jovenes podamos tener espacios de debate en los medios de comunicación (los oficiosos...(radios, diaris, tv) de nuestra ciudad...

Creo que serían más divertidos y con una visión más realista de la sociedad de los que habeces hacen los mayores...

Salud...

ALEJANDRO

ALEJANDRO FERNÁNDEZ ha dit...

Este último Alejandro no soy yo...porque Madre mía ese "habeces" en lugar de "a veces"

El Capità Tarragona ha dit...

Uish! I jo perdent-me això!

Alejandro, potser Tarragona no és tan gran com Madrid, però ami m'agrada.

Saps perquè no em mossego la pell del llavi? Perquè està resseca.

;-)


SALUTACIONS

Anònim ha dit...

Perdón he sido yo... Alejandro Caballero, aveces cometo errores como "habeces"... estaba liado y lo escrito... pero la verdad no tiene perdón de dios... xd... A.Fernández, si al final sera verdad que hace falta más castellano... jeje...

Anònim ha dit...

Alejandro, una cosa que no té res a veure amb els mastegots que us esteu repartint. No podries escriure 'Campclar' al teu perfil, que és el nom oficial del topònim?

Unknown ha dit...

The young ones... !!!