Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dimecres, 4 de juliol del 2007

Arga Sentís, valor ecosocialista en alça

Iniciativa per Catalunya de Tarragona continua llepant-se les ferides després de la desfeta electoral del 27-M que la va deixar sense cap dels dos regidors a l'Ajuntament de Tarragona. La figura de Lluís Balart, cap de llista en aquests comicis, ha quedat molt tocada i tot indica que les del 2007 podrien haver estat les seves úniques eleccions com a cap de llista socialista. Una figura va acagafant cada cop més protagonisme i és la número dos de la llista d'ICV-EUiA en aquests comicis tarragonins, Arga Sentís.

Des de la setmana passada Sentís s'encarrega de les relacions amb la premsa i ha esdevingut la portaveu ecosocialista. És una política a l'estil Dolors Camats -portaveu d'ICV a nivell català- i se li pot augurar un bon futur. En les seves aparicions públiques ha demostrat tenir discurs i pot connectar amb un electorat gran part del qual va optar el maig passat pel vot útil. Això sí, abans li espera la travessa del desert de ser un partit sense representació municipal.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

algú te referencies d'aqesta noia? com és?

Josep Maria Yago Suau ha dit...

és bona gent. Bona persona i, probablement, com dieu, un valor en alça a ICV.

Waipu Joan ha dit...

doncs ja toca una mica d'empenta. Em temo que per fer política cal ser bona persona, però també energia i força. En Ballart em va semblar bona persona, però...

Anònim ha dit...

Uiiii,no,no,Waipu Joan. Per la política les bones persones no serveixen. Ni s´ho plantegen. Es dedican a viure la seva vida.
Sempre hi han casos esporadics, pero com s´ha de mentir molt i tal, no duran gens.
No serveixen.
Això si, sempre que en surt un, el voto!.

Anònim ha dit...

Arga alcaldessa!

Anònim ha dit...

No respon a l'arquetipus eco-pijo de la parella "Saura /Mallol"

Anònim ha dit...

Qué indocumentats que sou els periodistes. Teniu al·lèrgia als números, als comptes de les empreses, a fer més de dos trucades per confirmar una informació (no fos cas que us matisessin i se us enfonsès el xiriguito) i, també, als arxius, a la documentació i a conéixer la història recent: qui és qui, d'on ve, que ha fet abans, que va dir que faria i qué va fer en realitat. Us dicten i copieu aplicadament, i desprès amb sort feu alguna pregunta tonta a les rodes de premsa.

Si sabéssiu alguna cosa, sabrieu que no és el primer cop que Lluís Balart és cap de llista d'Iniciativa a Tarragona. Aquesta és una dada que ell amagava curosament, però la vostra obligació era explicar la gent la veritat del personatge. Balart (com ja va recordar algú en aquest mateix blog, que ni això sabeu fer) ja va ser el primer cap de llista d'IC a l'ajuntament de Tarragona el 1991, la primera vegada que IC es presentava com a tal. I ja va aconseguir l'heroicitat de perdre una representació que el PSUC(l'antecedent d'ICV, pels que no ho sapigueu: Partit Socialista Unificat de Catalunya, comunista) havia tingut sense massa problemes abans.

Unknown ha dit...

Està a favord e les corrides de toros i els kubotans?

Anònim ha dit...

L'Arga Sentís és una bona professional que porta molts anys en la normalització lingüística de la nostra ciutat. És clar que és un valor en alça! Necessitem més persones com ella en la política municipal.

Anònim ha dit...

Curra a Normalització, molt bé. Però és revolucionària? O és socialdemòcrata?

Participa en els moviments socials?

Anònim ha dit...

Què vols dir ? . Sí és socialdemòcrata ... canya independentment de si treballa bé i si és revolucionària se li pot perdonar tot perquè ja se sap que les dretes bla bla bla ?