Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dimarts, 10 de juliol del 2007

Un alien amb molta imaginació

S'han acabat els qüestionaris! Com a Tondo Rotondo, un dels nostres comentaristes habituals, a nosaltres també ens començaven a avorrir. Però ho volem acabar de rematar. Hi ha set regidors que no s'han enrotllat gens ni mica amb el Saló i no l'han contestat. I ja se sap, tots tenim un alien a dins que, si no ho sap, si li manca informació, hi posa imaginació i s'ho inventa! No ho diem nosaltres, ho va dir fa uns mesos Joan Elias, un expert en la matèria que va fer una ponència en un congrés de medicina celebrat a Tarragona.

Sabem que l'audiència del Saló té un nivell de coneixement dels polítics molt alt i per això us demanem ajuda per omplir els qüestionaris que ens falten. Algú ha vist quin vehicle condueix Josep Lluís Navarro? Sabeu com sona el mòbil de Lola Herrera? A quina escola va anar José Cosano? Com va guanyar els primers diners Sandra Coloma? Quants metres quadrats té l'habitatge d'Albert Vallvé? Quina és la cançó de Carme Duch? Raül Font prefereix la carn o el peix?

28 comentaris:

Anònim ha dit...

La casa d'en Vallvé? Quina?
A la que viu ara hi cap de tot. Té tots els metres quadrats que vulgueu perquè hi posa totes les reliquies que compra amb el seu sou de l'Ajuntament, Diputació, Advocat i altres coses...
Segur que la Duch porta de melodia al mòbil la marxa funebre, gris com ella mateixa.
I en Raul Font tasta carn i peix que per alguna cosa ho domina tot. És un bon "cap" pensant.

El Capità Tarragona ha dit...

ara per ara no em ve al cap cap de les preguntes que feu, però penso que a la Sandra Coloma li "pega" conduir un mini o un Polo, no?

Com és que no s'han enrotllat?
Feu questionaris als blocaires que (salvo error u omisión) a excepció del Jordi Sendra cap dels QUESTIONATS han deixat ni un trist comentari...

Salutacions!

(que faig a la una de la nit encara connectat si m'he de despertar a les 6:45??)

Unknown ha dit...

El cotxe vell del seu pare, això condueix la Sandra...hem sembla que és un Rover, però no puc assegurar-ho...

Els Polos, els Minis, els Golfs i els A3 li peguen més a la gent de la JNC, no creus Capità... a la JSC s'estila més l'Ibiza, l'Almera o el 206... o el Turbo (lo turbo mi padre, lo turbo mi madre, lo turbo mi hermano...)... no li podeu demanar al meu humor estar fresc a les 3:25 h.

Salut... per cert Capità si no saps alguna cosa millor no fiquis la pota... sinó al final seràs el Faceciós Tarragona... i ningú vol que ho siguis...

En quant als que no han respost... és molt respectable, davant el dret a preguntar, també existeix el dret a no contestar... les seves raons tindran... tant els que han contestat com els que no... Jo personalment si hagués contestat el qüestionari, desprès ens queixem de que el poble no sent propers als polítics, i coses com aquestes permeten un coneixement millor del polític...

PD: Per cert hem sembla que Alejandro F. si que ha deixat uns quants comentaris... no? I hem sembla que hi ha més...

Anònim ha dit...

Em sembla que el Raül Font es un "enganxat" al MONOPOLY, forma parella amb la seva germana arquitecta urbanista fitxada pel Nadal i coautora del Gran Pla d'Ordenació Urbano_monopolista que han perpetrat aquesta "Banda de los 4"

Salut i Plusvàlues;-))

Anònim ha dit...

Alejandro, que la Bego lleva un BMW, un Audi Ballesteros, ...

La diferencia entre los de derechas y los de izquierdas es que los de derechas llevan buenos coches ANTES de entrar en política.

El Capità Tarragona ha dit...

ALEJANDRO, que suscpetible que ets tio.

Quan he dit lo del sendra, je he posat SALVO ERROR U OMISIÓN, era la una del matí i no estava llúcid... Si, tens raó, l'alejandro ha deixat comentaris i diria que el Pau Pérez, també, és possible?

Escolta, lo de la Sandra no anava amb mala llet ni res, que com et poses quan es diu alguna cosa dels teus tio, no anava ni amb mala fe ni res, només he dit que li "pegava", simplement.

A mi em pegarà un cotxe i a tu un altre, i segurament en tindras un diferent al que et pegui, no se si m'entens.

Un amic meu diu que al Victor Valdés li pega el Hyunday Coupé (o com s'escrigui), i DUBTO MOLT que tingui aquest cotxe.

Alejandro, no t'ofenguis amb tanta facilitat home...

Ah! i no crec que per ser d'un partit en "pegui més un cotxe o un altre", sincerament, em sembla una tonteria Gegant elq ue ahs dit referent als audis i als almeras.

Dius que si no se alguna cosa millor no fiqui la pota... HE DIT O QUE LA COLOMA TE UN POLO O UN MINI??? o he dit que li pegava????

Caballero, no cal que sempre ataquis, en serio, al final cansa.

Anònim ha dit...

Alejandro Caballero, no distreguis el personal, Carlos Castillo condueix un Golf (que jo sàpiga no s'ha passat a la JNC). Per cert, en l'últim post del saló dels penjats s'afirma que no se sap quin cotxe té el Navarro (la quota dretana del PSC a la seves llistes).

El Capità Tarragona ha dit...

Anónim, ben apuntat.

Anònim ha dit...

Segons el seu qüestionari, Carles Castillo condueix un Toyota Corolla i no un Golf

Anònim ha dit...

Ombra, et passes molt amb la carme duch. No pot ser més gris que aquesta Lola Herrera que ho havia de ser tot i poca cosa li ha quedat.
O l'Anna Amèlia Diaz, o la Tere Rubio,o la Sagués,o la Pelegrin o . . . .el mateix Ballesteros.

Unknown ha dit...

Anonim, he hablado yo del PSC?, o he hablado de la JSC, pq debo estar perdiendo mi super poder que me permite leer y escribir...

Marc, en Carlos Castillo ja no és membre de la JSC, té més de 30 anys, per cert ell porta un Toyota Corolla, el golf és de la seva dona...

Ofen qui pot xec... qui pot... tant sols abans de parlar informat... i cap problema...

Por cierto has visto que tus cálculos no se ajustan mucho a la realidad (tema zonas azules... el post que colgaste en tu blog)...

Anònim ha dit...

Caballero,

Ah, el Golf és de la seva dona; regidora de Cambrils per més senyes.
Paio, tre-te els prejudicis del damunt, lúnic sociata que no és un pijo ets tu!!!!
A tu només et fan servir per cridar i després reneguen de tu i es riuen. Vas camí de ser l'Agustí Mallol de la JSC però sense col·locar (en un treball em referixo) Deixa de defensar els teus "compañeros" mentre es forren i tu amb la samarreta de justícia i socialisme. Aviam si espabil·les!!!

Unknown ha dit...

Claro, he de espabilar, he de decir lo que no pienso, he dejar de tratar a mis compañeros de partido como personas (tanto a los que tienen cargos (y mandan) como a los de Base), he de convertirme en un pijo, he de exigir que me coloquen cobrando por lo menos 6000€ (si te parece poco me lo dices y pido más), yo creo que asesor de compra de vehiculos seria un buen curro (que te parece capità, pido ese cargo, jeje)etc..., y sobretodo dejar de defender la justicia social, la igualdad y el socialismo...

Mira si alguien es falso y a la espalda habla mal de mi (o se rie), el que queda mal no soy yo es esa persona.

Por otro lado y como me parece le dije ya a alguien en un comentario, lo que puedan decir de mi, pues me da igual... yo a la gente que aprecio y me aprecia es a los que escucho y valoro...

Además a día de hoy, yo todavia creo en lo que digo, y vivo como creo... todos no pueden decir lo mismo... el socialismo es más que un mero ideario político, es una forma de entender la vida, la sociedad y el trato con las personas...

Si otros lo ven diferente o son hipócritas al respecto, es su problema, como comprenderás no soy yo el que lo tiene...

Por cierto volkswagen, es el coche del pueblo... jeje... De todos modos analizar la pijeria por el modelo de coche, todo y los tópicos, es un poco atrevido... supongo que el Capità estará deacuerdo en ello.

Salud y Socialismo...

Anònim ha dit...

L'Alejandro el defensem molts, pijos o no, al PSC...Encara que crec que ja es defensa solet prou bé!

Efectivament, vaig deixant comentaris de tant en tant, tot i que m'agradaria tenir més temps per vosaltres. Capità, quedas disculpat (al menys per part meva)!

El Capità Tarragona ha dit...

doncs si Alejandro, en això estem d'acord, que més dona portar un cotxe o un altre?

Gracies Pau! Com ja he dit, el meu oblit va ser a causa de l'hora i a que aqui escriu moltiiiiiiiiiiiiissima gent i recordar aui ho fa i qui no és sumament difícil....

Així doncs, ja està.

Si m'he oblidat d'algú més, disculpeu, però es pràcticament impossible saber tots els que comenten...

Ah, alejandro... Com a assessor de cotxes? Va, et faré un prova, quin em recomanes? o en quin em veus?

Salutacions a tots

Anònim ha dit...

El comentari més encertat dels que aquí s'han dit, que descriu a la perfecció el què tothom pensa:

"A tu només et fan servir per cridar i després reneguen de tu i es riuen. Vas camí de ser l'Agustí Mallol de la JSC..."

Unknown ha dit...

Interessant reflexió, real com la vida mateixa: Deixa de defensar els teus "compañeros" mentre es forren i tu amb la samarreta de justícia i socialisme.

Anònim ha dit...

Caballero,

La idea que tu tens del socialisme no és socialisme: es pot trobar a totes les ideologies perquè són valors que no pertanyen a ningú i menys encara a un partit. La justícia social pot ser perfectament que cadascú tingui en funció dels seus mèrits i no en funció dels amics polítics que tingui.
I sí, té raó l'anònim que diu que t'estan enganyant: tu els hi fas la feina bruta i la Elices Va amb un Cartier de 9000 euros, Ballesteros amb Rolex de 7000, tots amb super-cotxes i tu tocant-te la titola. T'has equivocat de companys de viatge!!!

Anònim ha dit...

Caballero, tu que eres el portavoz oficial de los socialistas o que? porque vas aclarando que si este conduce tal, que si el otro vive allí pero en realidad es de allí y está casado no sé donde y el otro es muy buen tío y el otro ya no puede estar en jsc porque tiene más de 30 años. Que eres, el portavoz y el que aclara todas las dudas y errores, no? Deja que hablen los intereados, tambien, no?

Anònim ha dit...

pobre Caballero, el més divertit és enganxar-lo amb mentides, no gaire difícil per part dels que hem coincidit amb ell per diversos motius, no gaire difícil per la facilitat amb la que menteix i la poca habilitat que té pq no l'enganxis. Sort!

Unknown ha dit...

exjsc: Por ejemplo?... y ami que me da que lo de exjsc si que es una mentira...

Vuelvo a repetir que ofende quien puede... y la verdad un anónimo en internet, pues como que me va dando más bien igual... s

Yo tb puedo decir de alguien que es un ladrón... o un tarambana, pero si no lo demuestro...

No es cuestión de portavoz, o no portavoz... simplemente salen informaciones que no son correctas, conozco la información y lo aclaro... y muchos de los que se habla aquí como podrás comprobar en los cuestionarios no entran a este blog...

Anònim ha dit...

Ufff!!!!! nois que seriosos i pesats que esteu tots plegats, el que ens proposen es fer una mica de brometa amb aquells que no han contestat a l'enquesta aixi que:

La Pija Coloma :un Polo ( dic pija amb cariñu, pero es pija a matar)

El Raul : peix o carn sempre que pagui un altre

El Soson Navarro: viu en un xalet del copon

La Duch : al movil hi porta la musica de Requiem

La Lola la sombra de si mateixa: res de res soc la sombra

El Capità Tarragona ha dit...

Anònim!

Ben dit!

Anònim ha dit...

Alejandro, t'han ben calat aquesta gent... Pobre xaval.

Desperta noi! Que no ets en un foc de camp, sino ballant amb llops!

Unknown ha dit...

Ja vicioso... no te tengo porque darte penita, no te preocupes por mi no tengo nada que se me pueda "calar"... yo la ropa siempre la dejo a buen cubierto... preocúpate más por ti que no eres capaz de dar la cara cuando hablas con alguien...

Por cierto podéis seguir metiéndoos conmigo, mientras más lo hacéis mejor me lo paso...

Salud...

Unknown ha dit...

Perdona se me olvida, yo los lobos los tengo como animales de compañía...

Por cierto no cometas el error de menospreciar el fuego... sino algún día te podría atrapar... "cuídate mucho" querido "tu vicioso" y

Salud...

Anònim ha dit...

Para que os quede claro: Alejandro Caballero es un joven y ejemplar socialista del que nos sentimos orgullosos todos los militantes y dirigentes del PSC.
Trabajador,honesto y tozudo en sus convicciones socialistas. Son estas cualidades que a Alejandro le sobran y que posiblemente os faltan a los que tan alegremente le criticais, lo que os enerva y excita a vosotros jovenes cachorros de la derechona sea del pais que sea, ya me entendeis.
Ah! la envidia es un pecado; corred,corred hacia el confesionario que os excomulgarán!

Anònim ha dit...

pobre marianico el corto!