Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dijous, 19 de juliol del 2007

Logo del Nàstic desaprofitat

Un any més el Nàstic portarà el logo demodé amb les ones i que no és altre que el del Patronat Municipal de Turisme. Un cop més es deixa passar una bona oportunitat de promocionar diversos aspectes de la ciutat. Algunes propostes que faig per portar a la samarreta són: Tarragona Patrimoni Mundial, Tarragona 2016 y Tarragona 2017 Jocs del Mediterrani. Ja que paga la ciutat, que se n'aprofiti.

6 comentaris:

Unknown ha dit...

Suposo que quan fas referència a la proposta de "Tarragona 2016" per a la samarreta del Nàstic et deus referir al bloc dels desperfectes.

Jo penso que directament podrien lluïr l'escut de l'Ajuntament, doncs amb els diners que han xuclat és el mínim.

Anònim ha dit...

Hem refereixo a la candidatura Tarragona Capital Europea de la Cultura 2016. Encara que també podriem promocionar Tarragona 2016. Fa una bona feina.

Waipu Joan ha dit...

ara que Tarragona 2017 sembla una conyeta del tarragona2016

Anònim ha dit...

Jo crec que les dues són prou conyetes. Aspirar a ser Capital de la Cultura Catalana i tenir l'assignatura pendent dels espais culturals és de conya. On són els teatres que ens tocarien per ser, com som, la ciutat més habitada de la provincia i, per cert, la capital. I Tarragona 2017, "mas de lo mismo". Que tenim i que ens falta per equiparar-nos a altres ciutats que han aconseguit el que vol aconseguir Tarragona? Poseu-ho tot a la balança però amb cura de no fer-vos mal quan caigui un dels dos plats.

sdas ha dit...

Jo trobo bastant encertat que hagin posat el logo del patronat de turisme i no el de la candidatura de Tarragona 2016 que no té res a veure amb Tarragona. Almenys a l'actual samarreta et surten ben groses les lletres de Tarragona.

Anònim ha dit...

A Tarragona, encara ens trobem en una fase en la qual ens cal "matxacar" fins a esgotar el nostre logo turístic de les ones blaves. Altres variacions, suposerien un començament des de zero. Ja no dic res de l'entelèquia pretenciosa (producte d'una possible contaminació etíl·lica de la seu consistorial) de crear un nou logo(rotllo pierrecortaipega) per a promocianar Tgna. com a capital europea de la cultura. Amb quin bagatge? em pregunto.

Albertus Magnus