Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

divendres, 20 de juliol del 2007

Prohibit entrar al bloc del sindicat ASEMIT


Els treballadors de l'Ajuntament de Tarrragona ja no poden entrar al bloc del sindicat ASEMIT des de l'ordinador de la feina. Després de veure que cada matí rebia unes 250 visites des del consistori, algú va dir prou i va ordenar al departament d'informàtica que bloquegés l'accés a aquest web.

ASEMIT, que s'autodefineix com "el sindicat de classe estrany amb més trempera de Tarragona", representa a la Policia Local (un 99,5% dels agents de la Guàrdia Urbana pertanyen a aquest sindicat) i a altres òrgans de consistori.

Alguns pensen que el bloqueig els arriba per les pressions que suposadament han exercit altres sindicats com CCOO i consideren que se'ls coarta la llibertat d'expressió i el dret a la informació. I d'altres recolzen la decisió perquè entenen que a la feina s'hi ha d'anar a treballar i no pas a perdre el temps connectant-se a un bloc.

20 comentaris:

Anònim ha dit...

esperem que no passi el mateix amb el Saló!!!

Josep Maria Yago Suau ha dit...

Mostra d'un post del blog d'Asemit

Bloc: Sindicat ASEMIT
Enllaç: http://asemit.blogspot.com/2006/09/els-teletubbis-tarragonins-ens-fan.html

Enrique de la Torre ha dit...

ya empieza el intervencionismo

Anònim ha dit...

Pregunto a qui ho sàpiga: i als blocs de CCOO i UGT es poden veure? Perquè si Asemit és un sindicat els altres també ho són. El coherent és tots o cap.

Anònim ha dit...

Dubto que algú s´atreveixi a tancar res dels sindicats UGT i ni que sigui

Anònim ha dit...

Dubto que algú s´atreveixi a tancar res dels sindicats UGT i ni que sigui

Anònim ha dit...

Dubto que algú s´atreveixi a tancar res dels sindicats UGT i ni que sigui

ALEJANDRO FERNÁNDEZ ha dit...

Benvolguts amics de Saló,

Avui meteix envio una nota de premsa, perquè, a més d'ASEMIT, des de dilluns els treballadors de l'Ajuntament de Tarragona tampoc poden visitar entre d'altres:

EL SALÓ DELS PENJATS
CAP BLOC DE LA BLOGOSFERA TARRAGONINA
LA PÀGINA WEB DEL DIARI EL MUNDO, entre d'altres.

Dimarts vaig enviar una petició per debloquejar aquestes pàgines que va ser satisfeta però només a l'ordinador del Grup Municipal del PP després de la meva queixa, perquè a d'altres ordinadors continuen filtrades com a "entretenimiento"
Això és molt greu i ho denunciarem com a censura.

Anònim ha dit...

espero que almenys els del servei de premsa puguin entrar, perquè és la seva feina llegir mitjans de comuniació i blocs que parlin de l'Ajuntament!!

El Capità Tarragona ha dit...

Espero que prosperi Alejandro!!

No és entreteniment! és ingormacio!

a la meva empresa també els han "bloquejat"!

Puc llegir-ne alguns però en cap bloc puc comentar.

Anònim ha dit...

ha estat la "Bego", comença bé, la pobra.

Anònim ha dit...

1. SI. Els blocs de CCOO i UGT es poden veure a les webs de l'Ajuntament però si no es poguessin veure no passa res perquè tampoc se'ls mira ningú.
2. Sr. Josep Maria. Mala intenció però amb molt poca mala llet. Pertànyer a ONG's i a sindicats, com és el seu cas, no és massa normal. Defineixis.
3. Pot ser obra de la Floria? Si. Quan no es sap governar un espai o departament, es fa anar a cop d'ordre i decret i, del primer, n'és una molt bona experta.

Josep Maria Yago Suau ha dit...

Sr. Ombra, no tinc sensació ni de mala intgenció ni de mala llet (en això veis si més no que coincidim). On és la contradicció entre ONG's i sindicats? quina és? En relació a què m'he de definir i per ordre de qui?

Pder cert, si nop es pot veure el blog d'Asemit (per dolent que sigui) crec que tampoc s'haurien de veure els de CC.O., UGT o qualsevol altre "sindicat".

Cèsar Llamborda ha dit...

Durant el govern anterior, per ordre directa d'un regidor, es va encarregar a una persona de l'Ajuntament visitar a diari el nostre bloc: Tarragona 2016.

Això ho sé gràcies a un treballador de l'ajuntament, que va comentar-me que m'ho deia doncs a la casa era de domini públic.

L'alcalde Ballesteros, per e-mail del seu cap de premsa, va felicitar-nos pel bloc Tarragona 2016. A l'igual que van parlar de naltrus positivament Aregio i Balart.

Ara estem proscrits?

Crec que no! Per curiositat acabo de mirar les adreces IP que avui han visitat el bloc Tarragona 2016 i n'hi ha -com sempre- de l'Ajuntament, i d'altres empreses públiques de Tarragona. Per cert, que també n'hi ha una de "U.s. Senate Sergeant At Arms"... que fort!!

Anònim ha dit...

Òndia què vol dir que pertànyer a sindicats o a ONG's no és gaire normal ? Sr. Ombra, exactament què vol dir ? Que som sospitosos per exercir drets constitucionalment reconeguts ? Faci's-ho mirar.

Unknown ha dit...

Pertànyer a sindicats o ONG a priori no ha de voler dir res, doncs hi ha sindicats grocs -com ara Comissions Obreres- i ONG doncs n'hi ha de molts tipus, una n'és la Fundació Nàstic, per exemple.

Pero el comentari supsos que anava en la línia de que tothom que s'organitzi és un cert perill per l'estatus quo, per aquesta bassa d'oli que molts volen que sigui Tarragona, començant per les autoriutats de Dames i Vells. ;-))

Anònim ha dit...

Algunos sindicatos del ayuntamiento de Tarragona, cuando claman por sus aspiraciones, no les importa echar mano a las normas de nuestra Constitución Política. Pero cuando otros sindicatos denuncian sin tapujos a los que mangonean, no les importa mandar a la porra a la Carta Magna e impedir el libre tránsito por las páginas de información sindical de otros sindicatos. Esta es la actitud hipócrita, antidemocràtica y sediciosa de los que se llenan la boca con palabras como libertad, democracia, paz y justícia?

Josep Maria Yago Suau ha dit...

qui deia que a Tarragona no hi ha bons deixebles dels Srs. Acebes i Zaplana? Embolica que fa fort. I amb En Piqué fora només comença. Pitjor pel PP.

Anònim ha dit...

Sr. Josep Maria, de deixebles, pel que es veu, n'hi ha de tothom. De l'Estalin també. A veure que opinaria vostè si un altre sindicat pintés de negre el vidre del plafó d'informació del seu sindicat perquè la informació que hi conté no li agrada. Més coherència camarada!

Sindicat ASEMIT ha dit...

ELS TREBALLADORS MUNICIPALS HEM PATIT UN CONAT D’ACTE-MORDASSA EN LA LLIBERTAT D’ACCÉS A LA INFORMACIÓ SINDICAL


Uns dies després que el Bloc del nostre sindicat ja torna a ser visible des dels ordinadors municipals, és una bona ocasió per reflexionar sobre el dret d’expressió i d’informació sindical que tenim els sindicats i també sobre el dret de rebre informació sindical que tenen tots els treballadors municipals.
Anys enrere, la informació arribava escrita en paper o transmesa oralment a les assemblees. Amb l’arribada de les noves tecnologies, també es fa arribar via correu electrònic o accedint als llocs web dels sindicats. Tant en un cas, com a l’altre, tothom que tingui uns principis mínimament democràtics, estarà d’acord en que no es pot restringir el dret als treballadors d’estar informats dels assumptes laborals que els puguin interessar. Per tant, el dret dels treballadors a estar informats, entranya la responsabilitat dels nostres governants a mantenir-se alerta per no permetre que res ni ningú tingui la temptació de restringir o minvar aquest dret.
El nostre sindicat entén que el dret a estar informat dels assumptes laborals ha d’esser exercit de manera natural i res té a veure amb els que intenten, de manera perversa, confondre l’opinió pública comparant aquest dret amb el mal ús d’utilitzar l’accés a internet durant la jornada laboral per a fer reserves de vacances, consultar blocs d’amics o pàgines amb continguts eròtics o sexuals.
El dret a rebre o accedir a la informació de caire sindical és un privilegi del qual no gaudeixen encara milions de treballadors a tot el món, que el veuen com una utopia difícil d’aconseguir, i que és causa de tota mena de represàlies. Són molts els estats que encara la mantenen proscrita. No obstant això, el vertiginós desenvolupament de les noves tecnologies ha obert gairebé totes les portes, i ni tan sols les dictadures més hermètiques poden impedir completament que es filtri la llibertat per les autopistes virtuals i les antenes parabòliques. En la memòria dels treballadors més vells de la casa encara palpita l'absència de la llibertat d’accés a la informació de caire sindical. Sense aquesta llibertat d’accés a la informació, l’atmosfera seria irrespirable i els treballadors deixarien de ser lliures i també iguals, doncs no es podria assegurar la mateixa igualtat d’oportunitats i de coneixements sobre l'actualitat laboral a tothom que treballa a l’Ajuntament. Els perills no només existeixen als països regits per governs autoritaris. La restricció patida aquests dies enrere pels treballadors municipals envers el nostre sindicat ens ha permès ser testimonis d'excepció de com, fins i tot societats en les quals la llibertat d'expressió i d’informació sindical està profundament arrelada, es poden patir conats d'actes-mordassa totalment inadmissibles.
Som conscients que qui restringeix el dret als treballadors a accedir a la informació sindical, ho fa per silenciar o amagar allò que no vol que se senti, però avui això és pràcticament impossible perquè els canals són massa per ser silenciats en la seva totalitat.Des d’aquests Bloc sindical, donem les gràcies a qui correspongui per haver donat les instruccions polítiques precises i oportunes per tal que el sentit comú retorni a casa nostra i que l’accés de tots els treballadors a la informació de caire sindical surti de la zona ombrívola de confusió i incertesa i continuï sent un estendard de la llibertat sindical.