Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dijous, 19 de juliol del 2007

Commoció en l'esport reusenc


El món de l'esport reusenc i més concretament el dels patins està commocionat per una entrevista que la revista Interviú ha fet a la patinadora reusenca Laura Sánchez. Musa per a alguns i amor platònic per altres -deixem-ho així-, se la pot veure nua en aquest reportatge, tot i que només se la veu lateralment posant en el que sembla el Passeig de Salou.
Diuen, però, que les vendes de l'Interviú s'han disparat a la capital del Baix Camp. Nosaltres il·lustrem aquesta informació amb una humil fotografia on la Laura surt vestida. Us haureu de rascar la butxaca si la voleu veure tal com va venir al món.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Al web d'Interviu podeu trobar un extracte de l'entrevista i la foto, plena d'innocència. No n'hi ha per tant!

Unknown ha dit...

Si sou :

" un grup de 23 periodistes que treballem a Tarragona que hem unit esforços per mostrar l'altra cara de la política a través d'aquest bloc"

No entenc el post de la Patinadora de Reus , voleu dir que entre els 23 no teniu o sabeu dir res mes ... en l'embolic que hi ha ?

Unknown ha dit...

Doncs cap problema, és lliure de despullar-se. I si així pot obtenir uns calerons doncs vinga.

Suposo que malgrat és una excel.lent esportista no deu tenir ajuda institucional.

Si fos de Tarragona no canviarien gaire les coses doncs l'Ajuntament gairebé tot ho destina al Nàstic.

Josep Maria Yago Suau ha dit...

ajuda institucional pel patinatge ben poc. Ho sé perquè les meves filles també patinen (al Reus Deportiu) i cal rascar-se les butxaques, ben rascades, sovint.
Suposo que el gest de la Laura pot ser mal interpretat per segons quins sectors però em sembla que no n'hi ha per tant, que l'entrevista és més interessant que el fet de si es despulla o no, i que està en el seu dret.

Anònim ha dit...

Jo trobo que patina molt be. Llastima que no formi part de les alteracions paissatgistiques quotidianes je, je, je...

Waipu Joan ha dit...

conmoció per això?
no sé, hi ha coses pitjors.

Anònim ha dit...

com diria jesulin
IM- PREZIONANTE
EN DOS PALABRAS...
collons la patinadora, sempre que veia las fotos de ella patinan jo deia, collons esta bona... ara es veu que si, per cert la entrevista esta molt be.. quasi tan com la foto

Anònim ha dit...

http://www.boe.es/g/es/borme/dias/2007/07/30/098.php

Anònim ha dit...

qui vulgui denunciar a en Jacint Romeu que s´uneixi perquè jo ho faré, aneu dient els que voleu fer-ho, fent pila ho tenim més guanyat, tots hem tingut problemes de pagament amb aquest.

Anònim ha dit...

es increible si aneu al google i poseu: Jacint Romeu tot el que surt d´ell, aquesta persona no sé com pot dormir cada dia amb tot el que ha fet, té merda a dins seu.