Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

diumenge, 1 de juliol del 2007

Els joves de Convergència es llancen a internet

Les eleccions municipals del 27 de maig van matar molts blocs polítics però també van significar el punt de partida d'una proliferació sense precedents d'aquestes pàgines personals. Convergència no es vol tornar a quedar enrera en la carrera pel ciberespai, que fins ara guanyaven els socialistes. Per girar la truita, els joves de la casa s'han posat mans al teclat i s'han enganxat al món dels blocs.

El 23 de juny Albert Puñet es va convertir en el Capità Tarragona. El 26 de juny, Marc Gerard Martínez (cap local de la JNC i conseller nacional de Tarragona) va obrir Un pou d'idees. L'endemà, es va connectar a internet Dídac Ramos (responsable de política municipal de la JNC a la comarca de Tarragona). I el 29 de juny va pujar a l'escenari dels blocs Oriol Vázquez Tarrida (cap comarcal de la JNC i conseller nacional de Tarragona).

Els donem la benvinguda i els animem a no desconnectar-se. I seguint l'exemple del Capità Tarragona, els donarem un tarraconsell: que els seus articles no es converteixin només en un reguitzell de retrets als que no són del seu partit pel simple fet de no ser-ho i que demostrin capacitat d'autocrítica.

No és normal afirmar en un post que l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, ha oblidat la seva web i no reconèixer ni en els comentaris que el portaveu del grup de CiU, Joan Aregio, ha fet el mateix. Les coses són com són i aquesta és del tot evident i demostrable. És només un petit (i anecdòtic) exemple d'aquesta distància entre la realitat palpable i els polítics, que fa que els votants es quedin a casa el dia de les eleccions. Nosaltres els tractem igual, siguin del color que siguin, i els hem eliminat a tots dos de la llista de links perquè fa més d'un mes que no hi pengen cap article.

21 comentaris:

Anònim ha dit...

Deixeu estar la gent en pau! Quina mania en anar adoctrinant a la gent. Si els joves convergents volen fer el que sigui, qui sou vosaltres per anar dient el que han/no han de fer? Que cada faci el que vulgui i que el que ho llegeixi tregui les seves conclusions.

Aquest post es de senyoreta Rottemeier de la xarxa.

Anònim ha dit...

què passa, que no es pot donar l'opinió sobre altres blocs o què? Tothom deixant comentaris i criticant a tothom i ara resulta que sobre els blocs dels joves convergents no es pot dir res de dolent. Molt bonic!

Anònim ha dit...

per cert, i els joves convergents, qui són per anar dient el que han/no han de fer els altres? Perquè em sembla que als seus blocs opinen i diuen coses sobre altres persones? O ho he llegit malament?

Josep Maria Yago Suau ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Doncs que diguin el que vulguin els convergents. Si aqui defensem el dret de tothom a dir el que vulgui!

Anònim ha dit...

Ui, que el Capità Tarragona s'ha enfadat! Mama por!

Unknown ha dit...

Pues a mi me alegra, que empiecen a Trabajar en la red, creo que a CdC le conviene renovar gente, y alguno de estos jovenes los conozco y pienso que tienen mucho que aportar. Sobretodo si no le hacen mucho caso a sus mayores...
Por cierto en que reunión de partido se les ordeno a todos que tenían que hacer blog, o es que se les apareció Pujol en sueños diciendoles que camino debían seguir.

Por cierto yo creo que cada uno en su bloc puede y debe decir lo que quiera, a mi ellos no me han censurado mis opiniones en sus blogs al igual que yo tampoco censuro, por lo tanto debe ser el lector el que evalue si lo que escriben es interesante o no, y ya decidirán ellos si deben cambiar de tipo de blog... al fin y al cabo no olvidemos que tanto ellos, como también es mi caso somos jovenes pertenecientes a juventudes políticas y esta claro que no vamos a ir dándole la razón a quien consideremos que no la tiene... por el mero hecho de quedar bien.

Salud

Oriol ha dit...

Sóc una de les persones que s'anomenen a l'article que fa referència als blogs dels joves convergents.
he vist l'article ara mateix i els comentaris que han aparegut, i coincideixo amb l'alejandro, en que tots nosaltres formem part de partits polítics, siguin uns o uns altres, i el que es fa als blogs, al menys al meu, és exposar el que passa a l a ciutat, evidentment des del meu punt de vista i com a militant de CDC i JNC que sóc, al igual que ho fan els de les diferents joventuts dels altres partits. Jo crec que el que amb això es genera, és la finalitat del meu blog, és a partir d'una noticia exposada des del meu punt de vista, ffer que la gent que no pensa com jo entri i poder debatre amb aquesta gent el que sigui necessri, crec que és fer política i de manera sana, ja que jo tampoc censuro les opinions de ningú encara que no les comparteixi, només faltaria.
Per cert, no hi ha hagut cap mena d'ordre o cap mena d'incitació a que la JNC crei aquests blogs, va començar un i els altres ens hi vam animar.
A tu alejandro, t'ho va dir Montilla o va ser iniciativa pròpia?jaja

Anònim ha dit...

Ei, que el post dels penjats tampoc és una crítica dura contra el blocs polítics, només els dóna la benvinguda i critica un dels articles. Però tampoc crec que sigui res de l'altre món dir el que diuen...

El Capità Tarragona ha dit...

Per al·lusions, un dels molts anònims que ha deixat comentari ha dit: Ui, que el Capità Tarragona s'ha enfadat! Mama por!

Senyor/a, perquè m'he d'enfadar? L'article publicat pels penjats és la seva opinió, al igual que jo publico la meva, cada un pensa el que pensa i és totalment respectable.

O has dit que m'enfadava perquè has cregut que jo era un dels anònims? NO, t'equivoques, jo vaig a cara descoberta, sempre comento posant qui sóc.

Respecte al tarraconsell que ens doneu, gràcies, però crec que de moment estem demostrant que som un altre notari.com, si em de criticar la gestió del consistori no dubteu que ho farem, però si els hem d'aplaudir, també ho farem i també sabem fer autocrítica.

Del que dieu del bloc del Joan Aregio, us recomano que entreu, el bloc està (podriem dir) tancat, apareix una foto de cada un dels mmembres de la llista i una frase on diu Estimats amic i amigues, Gràcies, no crec que s'hagin de penjar articles per dir que un bloc està viu, però el bloc del Joan dona les gracies als membres de lallista per la feina feta i ja està.

En canvi la pàgina web personal del Senyor Ballesteros encara el tracta com a CANDIDAT i no com a ALCALDE, per tant si es normal afirmar que el Senyor Ballesteros ha oblidat la seva web i en canvi en Joan no.

Evidentment reconeixo que no penja articles, està clarissim, només cal entrar, però la campanya de les municpals la va acabar i així queda clar al seu bloc.

Tampoc hi vull donar masses voltes al tema però li repeteixo al Senyor Caballero que a nosaltres ingú ens ha donat cap ordre de crear blocs, aquesta és la "màgia" dels blocs, entre en un, entre en un altre i al final te'l fas tu... I també dir-li que agraeixo que vagi entrant al meu bloc i deixant la seva opinió, jo no censuraré mai a ningú a nos er que falti al respecte.

Per cert PENJATS, poseu una fe de ERRATAS, l'Oriol Vázquez no va obrir el bloc el 29 sinò el 22 de juny.

Salutacions i gràcies per parlar de nosaltres que, sens dubte, farà que hi entri més gent.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Alejandro ja que t’agraden els refranys et dire “cree el ladrón que todos son de su condición”. Et puc assegurar que no han rebut instruccions al respecte, ho han fet perquè han volgut i tots parlen del que volen. Suposo que al teu partit això no deu anar així.
En el que si estic d’acord es en que son Joves i sobradament preparats, per tan segur que tenim a CDC les esquenes ben guardades, perque aquests joves en un futur no massa llunyà portarán les riendes del partit i espero que també tinguin responsabilitats de govern ben aviat.
Per cert, com ho fas perquè surti la teva foto en els teus comentaris?

Anònim ha dit...

Tens raó Capità, ens hem equivocat en la data del bloc de l'Oriol Vázquez. Esperem que tots els joves de la JNC seguiu participant al nostre bloc com fins ara i que no us prengueu malament el comentari, que de tant en tant també us llançarem alguna floreta :)

Dídac Ramos ha dit...

Benvolguts “penjats”:

Primerament donar-vos les gràcies per parlar de nosaltres al vostre blog. No heu d’oblidar que els blogs són un espai de llibertat d’expressió i que per tant, s’ha de respectar el que és diu en ells i participar-hi donant la opinió. Em remitiré a dir el que ha anomenat el capità Tarragona, a través d’entrar en un blog i un altre al final te’n acabés fent un tu mateix. Ara bé, sabem que hi ha algú que té moltes ganes de seguir dient que ens “han manat” fer blogs, sobre això hi ha una resposta possible: A nosaltres no ens mana ningú fer res perquè nosaltres som el suficientment intel·ligents i amb una capacitat de fer coses alta i responsable. Sembla ésser que hi han futurs polítics que si que segueixen fent el que els seus “pares” fan, criticar sense fonament i respondre amb arguments més aviats insípids i, a demés, calcats al que els i diuen des de dalt.
Compte, perquè si no ho sabeu, els joves de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) estem preparats, som intel·ligents, ens preocupem per la gent, estimem el país, tenim les idees molt clares, tenim un alt grau de responsabilitat democràtica, volem fer una ciutat encara millor, etc, però sobretot, tenim ganes d’aprendre i aprenem d’un partit: Convergència i Unió (CíU).

El Capità Tarragona ha dit...

Penjats, podeu tenir per segur que seguirem participant i em reiteor en dir que nom'ha sentat malament el comentari ni molt menys. Totes els comentaris constructius són d'agrair, es comparetixin o no.

Salutacions

Unknown ha dit...

Dídac tu no necesitas abuela... y te lo digo con todo el buen rollo del mundo... te lo dices tu todo...:

"Compte, perquè si no ho sabeu, els joves de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) estem preparats.... tenim ganes d’aprendre i aprenem d’un partit: Convergència i Unió (CíU)."

Tanto piropo puede sentarte mal... esta claro que las demás juventudes políticas somos todos unos inútiles, sin fundamento... bueno lo que esta claro es que no te diré aquí lo buenos que somos... no hace falta decirlo se ve a simple vista... snifff....

Sr. convergentes, y especialmente a ti Quim "quien se pica ajos come", y supones mal.

Por si no habéis visto las fechas yo comencé con mi bloc hace ya bastante tiempo, y dudo que coincidiera con el de otro político del PSC de Tarragona ni del Camp de Tarragona, después si que lo han creado más gente, pero por aquellas fechas no... por otro lado el que lo desmentíais con tantas energías no me hace más que reafirmarme en mi idea... Además Oriol sabes que yo por llevar la contraria si me dijeran de hacerlo obligatoriamente no lo haría...

La verdad que hay más gente tanto en el partido como en las juventudes que me ha pedido que les enseñe ha crearlo, y seguramente algún día los junte a todos para enseñarlos, pero siempre con una condición que el que empiece no sea para dos días... porque un blog abandonado es lo peor...

De todos modos sea con orden o no, me alegra tener compañeros de otras juventudes con blogs, sobretodo si consiguen pasar los dos primeros meses, luego sera imposible que paren, ya os aviso, el Blog termina siendo como la novia hay que enviar le siempre el mensajito antes de irse a dormir...

Y me alegra porque al fin y al cabo somos compañeros, somos es@s jovenes rar@s que con veinte y tantos años nos gusta la política y nos implicamos en ella.

Yo creo que una ciudad como Tarragona debería estar orgullosa de tener una red bloggera tan grande y con tanta gente joven implicada por el bien de su ciudad...

Por cierto Sr. Capità deje de llamarme Señor, que me siento viejo... te lo pido por favor... se me hace raro... gracias.

Sobretodo porqué creo que como mucho nos llevaremos 1 año o menos..

Para cuando una red de blogs de la ciudad, en que se actualicen todos y cada uno de los comentarios de los diferentes blogs... ESOS INFORMÁTICOS UN POQUITO DE VOLUNTAD.

Unknown ha dit...

Se me olvidaba Quim, si eso te envió por mail las instrucciones. ok?

Anònim ha dit...

Una de les raons perquè la gent passa de política és per coses com les actituds que es veuen en aquests comentaris. De veritat ens voleu fer creure que al PSC-PSOE i a CIU no s'ha parlat mai de crear blogs i d'usar-los com a eina política ? i que els blogs han aparegut per generació espontània sense consignes ? . Ens preneu per tontos.

Oriol ha dit...

anònim, pensa el que vulguis, però ja et dic jo que nosaltres, els de la JNC , ningú ens ha dit de fer res, ara, si tu ets d'algún lloc on t'han obligat a fer-ho i ho has fet, tu mateix, cadascu és lliure de fer el que vulgui, però ja t'asseguro jo que a mi ningú m'ha obligat ni m'ha incitat ni m'ha proposat fer cap mena de blog, l'he fet per iniciativa pròia, al igual que els del smeus companys, i al igual que el de molta gent que el crea per a dir el que pensa

El Capità Tarragona ha dit...

Jo ja m'he cansat de desmentir que ens hagin donat instruccions per crear blocs, de veritat,

Qui vulgui, que s'ho cregui, i qui no, doncs que no entri si li semblen simples eines barates de fer política.

No penso tornar a parlar del tema, per a mi ja està més que tancat, qui vulgui veure fantesmes, endavant, de veritat, però ja te'n adonaras quan veigs que aquests blocs no moriran.

Salutacions a tots!

Anònim ha dit...

Nois, aleshores la pregunta és per què sou d'un partit ?

Oriol ha dit...

A QUE BE AIXÒ DE PQ SOM D'UN PARTIT?