Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

diumenge, 22 de juliol del 2007

La resposta de la regidora Begoña Floría


La tinent d'alcalde de Participació, Comunicació i Societat de la Informació, Begoña Floría, va respondre ahir a la nit amb un post al seu bloc la denúncia del portaveu del PP, Alejandro Fernández, que acusa a l'Ajuntament de Tarragona de "censurar" l'accés dels treballadors a blocs com el Saló dels Penjats o ASEMIT i a webs com la del diari El Mundo.

Floría aclareix que el consistori compta amb un sistema automàtic de filtratge de continguts amb tres nivells de restricció que es van fixar en època del govern de CiU i PP. La regidora acusa a Fernández (a qui considera un "bon alumne d'Acebes, Zaplana o Rajoy") d'utilitzar els altaveus mediàtics per "manipular i difondre falsedats" per "intentar desgastar el govern".

18 comentaris:

Enrique de la Torre ha dit...

En relación al incendiario post de la regidora Sra. Floria.

No es cierto que Alejandro Fernández "va ser qui va decidir" acerca de los supuestos niveles de restricción a los partidos de la oposición, y su reducción a los del equipo de gobierno; ni tan siquiera que ese hecho sea cierto.

A mi, "lo que la dreta" me tiene aconstumbrado es a hacer las cosas bien, y decir que "El sr. Fernández és un bon alumne del sr. Acebes, Zaplana o Rajoy i ha aprés ràpid en com utilitzar els altaveus mediàtics per manipular i difondre falsedats", me parece tan lamentable como no creer que este gobierno intervencionista que también nos ha tocado en Tarragona, será corporativista con el tan "acertado" del Sr. Montilla.

Yo, prefiero pensar que Ud. no tiene como libro de cabecera algún discurso del Sr. Montilla o del Sr. Pérez Rubalcaba o del Sr. Blanco ("Pepiño", no Miguel Ángel, palabra tabú para Uds.) para ser más centralistas (¿el PSOE también es su referente verdad?). Pensar en eso, empezaría a asustarme en nuestra ciudad.

Uds., los progres, ya están empezando a hacer malas artes, y eso no era así con el "gobierno conservador" como dice el Sr. de los Ríos.

Anònim ha dit...

No m'agraden els paral.lelismes que fa la Bego, tampoc els teus, senyor de La Torre. Penso que són ganes de matar mosques a canonades i treure les coses fora de lloc. Els teus i els seus són missatges ideologitzats que no saps bé fins a quin punt arriben a cansar. Perquè del que estem parlant - cal recordar-ho- és de l'ús que els funcionaris de l'Ajuntament de Tarragona fan d'Internet. I resulta que no contestes ni un dels fets que assenyala la Bego. No m'agrada el seu estil - és problema meu - , però veig que té raó, excepte si pots contradir amb altres fets allò que diu (I no pas amb fantasies ideologiques). Els fets són els fets.

Jordi Molinera i Poblet ha dit...

Al senyor del primer comentari... com és que els del PP, perquè diria que esta clar que vosté ho és, ho acaben relacionant tot amb ETA?

No tenen argumentari polític més enllà? Es s'està parlant d'un problema d'acces a la informació i vostes ja ens surten amb Miguel Angel Blanco!

Potser a les espanyes les eleccions les guanyen així de facil, a base de demagogia barata a costa de sang que desgraciadament ha arribat al riu, però aqui al principat el seu discurs de recordar la sang, no els servirà.

Una altra cosa curiosa que em ve ara al cap... per quina rao ens hem d'oblidar tots plegats de les victimes del franquisme i no de les d'ETA quan bastantes d'elles coincideixen en un eix cronologic? Desgraciadament un ja esta acostumat a malpensar... en fi, ja s'ho faran senyor, populars

Josep Maria Yago Suau ha dit...

la verdad no es lamentable, es lo que hay.

Anònim ha dit...

Alejandro respon la Bego al seu blog. I per cert llegiu el que diu en el seu post anterior del Josep Piqué. Està molt bé

Josep Maria Yago Suau ha dit...

Com que, probablement, no els aplaudiré sovint, vull deixar constància que, pel que jo sé, les coses són com explica la Begoña.

Anònim ha dit...

Josep MARIA, LLEGEIX EL QUE DIU Alejandro al seu bloc i veuràs el matís del tema

Unknown ha dit...

Guerra!

Josep Maria Yago Suau ha dit...

Vaig dir que no parlaria amb anònims però, en qualsevol cas, com suggereix un he entrat al blog de l'Alejandro Fernández i em reafirmo amb tot el que he dit.

Anònim ha dit...

Acusar de "censura" és molt greu, no és qualsevol cosa. Li haurien de sortir els colors sr. Fernández per llençar acusacions tan greus sense fonament. (Signa: un funcionari, d'esquerres!, que no es pot identificar perquè la vida és llarga i no estic segur que si tornessin a governar els del PP prenguessin represalies si fos el cas, reconec la meva covardia)

Anònim ha dit...

Lo dicho, los socialistas secuestran revistas a-la-Franco, censuran webs a-la-PSChino pero la culpa es ... de Acebes y Zaplana.

Cosas veredes.

Anònim ha dit...

Poc a poc anireu descobrint la realitat i el modus operandi de la Bego!

Unknown ha dit...

Amb lo d'El Jueves queda clar que el Psoe està en contra de la llibertat d'expressió, qui designa sinó aquests mega-jutges estrella. Ai... si Largo Caballero aixequés el cap, pobre home fliparia per un tubu.

No contents amb tancar l'Egin, Egunkaria ara ataquen El Jueves... Uff...

Anònim ha dit...

Doncs jo trobo molt bé que es limiti l'accés a internet dels funcionaris. A vuere, què collons fot un funcionari, en hores de feina, mirant un blog? Algú em podria dir si és per a fer millor la seva feina? Penso que més aviat es tracta de perdre el temps desaprofitant els recursos publics de l'Administració... Així funciona el país, que fins i tot ens escandalitzem si se'ls limita l'accés a internet... DONCS SÍ SENYOR, CON UN PAR!!!

Anònim ha dit...

Molt bé Stalin, i el que consulti al gulag!!!! I no creus possible que la gent treballi sense censurar? Per ser tot un estalinista quina poca fe en els treballadors!!!

Anònim ha dit...

Noi, ningú no ha dit que qui consulti al gulag. Treus les coses fora de lloc perquè així quedes com un campió de la llibertat , encara que teva proposta sigui irrealitzable i irresponsable. Vaja, que si fossis cap de personal deixaries als teus treballadors venir quan vulguessin, treballar quan en tinguéssin ganes i sobretot passar-se el matí informant-se. I sobretot els diries que no es preocupessin pels mitjans que posa l'empresa, que són dels treballadors i que si volen poden emportar-se'ls a casa per continuar informant-se.

Sindicat ASEMIT ha dit...

ELS TREBALLADORS MUNICIPALS HEM PATIT UN CONAT D’ACTE-MORDASSA EN LA LLIBERTAT D’ACCÉS A LA INFORMACIÓ SINDICAL

Uns dies després que el Bloc del nostre sindicat ja torna a ser visible des dels ordinadors municipals, és una bona ocasió per reflexionar sobre el dret d’expressió i d’informació sindical que tenim els sindicats i també sobre el dret de rebre informació sindical que tenen tots els treballadors municipals.
Anys enrere, la informació arribava escrita en paper o transmesa oralment a les assemblees. Amb l’arribada de les noves tecnologies, també es fa arribar via correu electrònic o accedint als llocs web dels sindicats. Tant en un cas, com a l’altre, tothom que tingui uns principis mínimament democràtics, estarà d’acord en que no es pot restringir el dret als treballadors d’estar informats dels assumptes laborals que els puguin interessar. Per tant, el dret dels treballadors a estar informats, entranya la responsabilitat dels nostres governants a mantenir-se alerta per no permetre que res ni ningú tingui la temptació de restringir o minvar aquest dret.
El nostre sindicat entén que el dret a estar informat dels assumptes laborals ha d’esser exercit de manera natural i res té a veure amb els que intenten, de manera perversa, confondre l’opinió pública comparant aquest dret amb el mal ús d’utilitzar l’accés a internet durant la jornada laboral per a fer reserves de vacances, consultar blocs d’amics o pàgines amb continguts eròtics o sexuals.
El dret a rebre o accedir a la informació de caire sindical és un privilegi del qual no gaudeixen encara milions de treballadors a tot el món, que el veuen com una utopia difícil d’aconseguir, i que és causa de tota mena de represàlies. Són molts els estats que encara la mantenen proscrita. No obstant això, el vertiginós desenvolupament de les noves tecnologies ha obert gairebé totes les portes, i ni tan sols les dictadures més hermètiques poden impedir completament que es filtri la llibertat per les autopistes virtuals i les antenes parabòliques. En la memòria dels treballadors més vells de la casa encara palpita l'absència de la llibertat d’accés a la informació de caire sindical. Sense aquesta llibertat d’accés a la informació, l’atmosfera seria irrespirable i els treballadors deixarien de ser lliures i també iguals, doncs no es podria assegurar la mateixa igualtat d’oportunitats i de coneixements sobre l'actualitat laboral a tothom que treballa a l’Ajuntament. Els perills no només existeixen als països regits per governs autoritaris. La restricció patida aquests dies enrere pels treballadors municipals envers el nostre sindicat ens ha permès ser testimonis d'excepció de com, fins i tot societats en les quals la llibertat d'expressió i d’informació sindical està profundament arrelada, es poden patir conats d'actes-mordassa totalment inadmissibles.
Som conscients que qui restringeix el dret als treballadors a accedir a la informació sindical, ho fa per silenciar o amagar allò que no vol que se senti, però avui això és pràcticament impossible perquè els canals són massa per ser silenciats en la seva totalitat.Des d’aquests Bloc sindical, donem les gràcies a qui correspongui per haver donat les instruccions polítiques precises i oportunes per tal que el sentit comú retorni a casa nostra i que l’accés de tots els treballadors a la informació de caire sindical surti de la zona ombrívola de confusió i incertesa i continuï sent un estendard de la llibertat sindical.

Anònim ha dit...

Aquesta noia no pot ser Regidora: és una sectària. Ho ha demostrat en tota la seva trajectòria a la vora dels socialistes. Es pot ser de partit, però no sectari.