Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dissabte, 14 de juliol del 2007

Un govern municipal a mitges tintes

Fa un parell de dies que hauríem d'haver publicat aquest post, és veritat! Però la feina és la feina... I, com que anem amb retard, mirarem de ser breus. Com pot ser que Tarragona tingui un alcalde amb dedicació parcial cobrant de la Diputació? I una regidora que segueixi treballant com a cap d'oficina de la delegació del Govern de la Generalitat a Tarragona? I un regidor d'Urbanisme que combini la feinada del POUM, que no és poca, amb la projecció exterior del Port de Tarragona? Podríem continuar una estona llarga perquè només 3 dels 27 regidors (4 a partir de dilluns) treballaran exclusivament per l'Ajuntament.

Que es pugin el sou de l'Ajuntament (sense passar-se!!) i que se centrin. Es poden aguantar dues jornades laborals durant una setmana però és humanament impossible fer-ho durant quatre anys. I què vol dir això? Que no faràn bé ni una feina ni l'altra o que una de les dues es quedarà per fer! Si és la de l'empresa privada, és problema de l'amo (té tot el dret a pagar un sou pel morro). Però si és la de la pública, és problema de tots.

31 comentaris:

Anònim ha dit...

De put...pena, els sortins ja no els voliem, estavan ben farts de les seves formes i de veure com l'ajuntament era el seu xiringuito.
Pero els "advenedizos", quina po, quin sentiment de tenir uns "xupatintas" a mig gas, perque han fet números i les hi surt més bé per la butxaca la jornada parcial que la sencera, o sigui Tarragona ens importa una M, al que importa és la cadira per agafar els calerons "dame pan y llamame perro", "maricón el último"

Anònim ha dit...

La mujer del Cesar, no tant sols ha d'esser honrada, a més a més ho ha de demostrar.
Duplicitat de càrrecs, duplicitat de sous, llei d'incompetencies?, QUINA BARRA!!
No sou sociates, doncs a repartir els guanys entre els més necessitats, doneu exemple

Anònim ha dit...

Hi ha una cosa que no em quadra. Jo tenia entès que si un responsable municipal tenia un altre càrrec, posem per cas, diputat o senador, només podia cobrar un dels dos sous, perquè hi havia una incompatibilitat. No passa mateix en el cas de la Diputació??? És possible cobrar de les dues institucions???

Anònim ha dit...

sociates pesseteros!!!! que vagin després donant lliçons de moral social i d'esquerres! Quin fàstic!

Anònim ha dit...

Joder, visca la moralitat, ara aquest bloc s'ha convertit en jutge moral de la socitat tarragonina. L'Aregio cobrant durant anys 110.000 euros a l'any de la Dipu i l'Ajuntament durant anys i aquí ningú obre la boca. El Fernández passa de ser bidell de la gene a supermillonari en 16 anys i surt d'urbanisme com surt i ningú obre la boca, el Nadal fa tots els txanxullos del mon amb societats a nom de la seva dona i ningú obre la boca, el mallolet (ara socitata es veu) ha utitlitzat diners municipals per recorrer mig mon com a regidor de...Medi ambient? i ningú obre la boca....Aquests durant 18 anys s'han fotut a la butxaca tota la pasta que han pogut i ara feu vosaltres judicis morals d'aquest tipus? Jajajaja....me río.

Anònim ha dit...

Els sous que hi ha eren els que havien....misseria perquè els altres ja treien pasta d'altres llocs que no vull saber. El que ha de fer Ballesteros és pujar els sous dels regidors i que siguin dignes. Tothom ho està fent a altres municpis, perquè tarragonano?

Anònim ha dit...

us heu fixat que en el blog del Xavier Sabaté no s'hi pot deixar comentaris?

Anònim ha dit...

Anònim de les 18.28h, quan passava tot això el saló dels penjats no hi era. I que uns ho fessin malament no justifica als altres. Els polítics sempre fan igual, quan els retreuen alguna cosa, surten dient que els altres encara ho feien pitjor. Aquí estem valorant si haurien d'estar o no a dedicació exclusiva, si cobren el que haurien de cobrar i si està bé compatibilitzar la feina de regidors amb segons quines altres feines.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

A veure, ara resulta que tornem a ser dolents els convergents?
En Ballesteros fa anys que està a la diputació i cobra de la diputació i de l’Ajuntament, ara com Alcalde. Igual que altres companys seus ho han fet durant molts anys Burgasé, Sabaté, Elices,etc que han compatibilitzat els càrrecs.
En Nadal va renunciar al seu sou d’alcalde perquè era diputat al Parlament de Catalunya i cobraba només un dels dos sous. En Ballesteros renunciarà a un? O cobrarà els dos?
Anònim de les 18:28 si tens proves de tot això que has dit hauries d’anar correns als tribunals de justícia, i no llençar merda com has fet per allò de calumnia que alguna cosa queda.

Anònim ha dit...

Nadal va renunciar a un dels dos sous perquè són incompatibles, hi estava obligat! No entenc perquè els polítics voleu vendre que ho feu perquè sou molt bons, si en realitat ho feu perquè toca. Quim, per què no dius que hi va renunciar perquè havia de triar un dels dos sous? Ho havia de fer per obligació i ja està!

Anònim ha dit...

Es evidente, y totalmente de acuerdo con 18:28.

Anònim ha dit...

Lanzo una pregunta: ¿Quién es la persona que manda mas en Tarragona?. Cuando lo sepamos, podemos preguntarle lo que gana al año.

Anònim ha dit...

Impagable la foto d'ahir del Diari de Tarragona, la Begoña Floria con el brazo por el hombro del Juarez (bona pose para una regidora amb bon rotllo amb el Juarez)
Hi ha que saber anar per le mon.

Anònim ha dit...

Impagable, desde luego, porque los de CiU deben estar de los nervios porque los Juárez confraternizan con el enemigo....jajajaja

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Anònim de les 13:10, si et penses que ens tremolen les cames, perquè en Juarez vagi agafat del hombro de la Begoña Floria, vas arreglat.
Es normal que certes persones busquin el recolzament dels que governen per poder tirar endavant amb els seus projectes, i ara els socialistes manen a L’ajuntament i la Generalitat. Però no a la Diputació, per tant.... saps alló de que ... A quien buen árbol se arrima...?

Waipu Joan ha dit...

això de treballar d'alcalde a temps parcial em recorda les ETTs...

Anònim ha dit...

Baja amb el Ballesteros.... igual que l'Aregio que va renunciar a la presidència de la Diputació per a dedicar-se només a l'alcaldia. Amb el temps es coneix les persones, tot i que, amb tots els meus respectes, l'Aregio va ser una mica tonto, no podia renunciar abans de les eleccions, ara s'ha quedat sense una cosa i una altra. Però bé això li honra.

Anònim ha dit...

Aquest cap de setmana he pogut veure Mallol amb Cosano i algún altre regidor socialista a les festes del barri del Carme. És patètic veure aquest ximple a la taula sociata davant de la convergent.Per cert, de moment només se sap que el posen al consell d'administració del port. Algú sap si li donaran un altre càrrec??

Anònim ha dit...

De moment es dedica a buscar sociates pels barris amb el Cosano per fer associacions veïnals paral·leles. Quins personantges.

Anònim ha dit...

És curiós el tema de la foto de Juarez. M'han dit que al fill se l'acabat el contracte a la Diputació. Segur que li està buscant feina al Daniel el travieso. Quins personantges.....polítics inclosos. La Bego potser necessita secretari, no dona per tot...tanta feina pels sous....ai Bego pensa el que fas i no vulguis abarcar tant

Anònim ha dit...

Si que deu ser l'hostia la tal Bego que la citeu tant i esteu tan pendents del que fa...

Anònim ha dit...

¡Cómo se nota que los convergentes no han "paït" la derrota electoral! Si el debate político de esta ciudad es lo que refleja este blog estamos apañados.

Anònim ha dit...

Sembla que la Bego necessita algú per el tema de Participació Ciutadana. voleu dir que el "Dani Xaquetes_Juárez" no es un bon candidat??

Enrique de la Torre ha dit...

Hola

Me parece que olvida mucha gente que el político, tenga absoluto tiempo libre o no, se debe al interés de su ciudad.

Yo no entro hablar de remuneraciones, de quien trabajará mas o menos tiempo, yo hablo de que hay que obtener resultados, buenos resultados.

No entro en cuestiones ciertamente impías como entrar a valorar si el socialista debe cobrar menos ahora o si debe repartirse el dinero, porque así lo dice su gran ideal(¿Al Gore no derrocha dinero, combustible y maquinaria, allá donde va con su discurso "de un verde"?). Entrar a pensar eso es perder el tiempo. No creo en quienes no se quitan la coraza ante su propio provecho.

El "govern conservador" como así lo tilda De los Ríos en su blog, hizo grandes cosas para esta ciudad. Patrimonio de la Humanidad, presencia en el país, proyección del Port, son algunos de los ejemplos que, aunque deben quedar en la memoria, han de servir de base para que los que han cogido el relevo, se tomen las cosas en serio.

Yo, realmente, como dijo Rajoy, creo que ese "govern conservador", se ha ido "con las manos limpias, las cuentas claras y con la cabeza bien alta".

Y, evidentemente, la oposición, como oposición a aquellas cosas que se hacen mal, trabajará duro.

Josep Maria Yago Suau ha dit...

quin munt d'ànònims!

Unknown ha dit...

Penso que hi hauria d'haver dos tipus de sous per als polítics:

A.- Dedicació exclusiva. 100%
B.- Dedicació NO exclusiva. % inferior

cal repartir el pastís. No cal acumular tants llocs de treball!

Anònim ha dit...

Això que dius ja hi és. Hi ha un sou per dedicació exclusiva i un sou inferior per dedicació parcial. Però crec que no hi ha prou diferència entre una opció i l'altra.

Anònim ha dit...

Anònim de les 21 del dia 15 t'aclariré que l' Aregio serà aviat novament diputat, és a dir, baixarà un esglaó: de President de la Dipu a diputat ras, però li quedarà un sou de... collons igualment, per que està clarissim que amb lo de l'ajuntament a l' oposició...no passaria.
I més coses: el Ballesteros va "exigir" fa dos anys a la Dipu que els grups a l' oposició també ostentessin vice-presidències per poder disposar de xofer, cotxe oficial i naturalment un sou de ....collons. Així que pobret meu ,també tenia els ronyons ben coberts. No us fassin pena.

Anònim ha dit...

En referència al tema que ha comentat l'anònim 15 juliol 22:12, el "Dani Xaquetes_Juárez", alias cocoLiso com l'anomenen alguns... vaia personatje... anava a les llistes de CiU (podeu comprovar-ho al BOP). I és de la junta directiva de l'entitat pseudoecologista Mediterrània (podeu comprovar-ho a la web de l'"entitat"), de la què viu la curiosa família en qüestió com sap tothom, a través de sucoses subvencions). Sucoses subvencions que abocava CiU generosament i que com que se'ls ha acabat el feu a Tarragona, Dani "el travieso" ara "busca" a la Bego i companyia. Que en veurem de coses!.

Anònim ha dit...

No s'hauria de permetre acumular càrrecs. És que l'alcaldia de Tarragona no necessita dedicació total ? O la regidoria d'Urbanisme no demana dedicació plena ? . Al final tot són xanxullos per acumular sous, els quals - dit de passada- s'incrementen molt per sobre de l'índex del cost de la vida. Algú recorda el debat sobre l'abstenció ? . Doncs, això.

Anònim ha dit...

El "Dani xaquetes juarez" ha estat vivint molt bé a la diputació de Tarragona col·locadet pel sr. Aregio i cobrant un sou de colló de mico sense passar més que a fitxar pel lloc de treball... encara no es sap ben bé que hi feia a la dipu (treballar segur que no...), ara, això sí, el sou a final de mes que no falti... pero com q el seu protector ja no hi és, ara ha de remenar la cua a veure si pica algo... aiiii cocoliso... que dificil és la vida a l'ombra...