Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dimecres, 18 de juliol del 2007

Una altra baixa al Grup 100% Comunicació

El Saló dels Penjats ha pogut saber que l'actual directora del Més Costa Daurada, Eva Rolduà, deixarà el seu càrrec a finals de mes per incorporar-se a la delegació de Costa del Diari de Tarragona. Rolduà havia estat directora del Més Tarragona en la primera etapa del diari abans de marxar a dirigir el Més Costa Daurada el setembre de 2005. El seu successor al Més Tarragona, Jordi Salvat, ha fitxat per l'Aquí molt recentment i el seu lloc l'ha ocupat Sílvia Jiménez, procedent precisament del Més Costa Daurada. La baixa de Rolduà és una símptoma més que les coses no van gens bé al Grup 100% Comunicació.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo crec que les coses ja no poden anar pitjor. Ho sento pels bons companys, grans professionals, que encara treballen al grup. No parlo, queda clar, del C.A que no és company de ningú ni en té res de professional.
Per cert, enhorabona pel canvi d'imatge fet al vostre blog.

Anònim ha dit...

Em va cridar l'atenció que ahir al Canal Català no hi va haver res de programació local. Ni tant sols les descos per publicitat. Fins i tot van emetre el "Va de Fresi" en castellà, que fan per les "Popular TV"...

Només un problema tècnic? Va fallar el software de continuitat? Alguna cosa més, suposo :(

De moment ja han tancat el "Més La Marxa", i han acomiadat als seus treballadors. I sobre la possibilitat de la venda de la tele, que vagin amb compte, que això podria comportar la pèrdua de la concessió!!

Ah! Em sumo a l'enhorabona de l'Òscar pel canvi d'imatge del bloc.

Anònim ha dit...

Les coses al Grup100% no van bé des de fa temps a Vic, a Tarragona, a Barcelona... etc. no cobren a l'hora com Déu mana des de fa més de mig i any i el cacic Romeu es continua passejant en Porsche mentre te als treballladors que no es poden pagar el lloguer, ni la hipoteca. Algú hauria de fer alguna cosa per evitar que aquest paio segueixi explotant i menyspreant els seus treballadors.

Anònim ha dit...

Jo he sentit que la gent que treballa a Tancamment dels diaris allà a Barcelona els volen moure amunt i avall fins que se''n caansin i mmarxin per propi peu i així estalviar-se els acomiadaments!

Anònim ha dit...

En tres anys i nou mesos al grup 100 he vist marxar desenes de persones i unicament n'han fet fora una. Van acomiadar la Salud Muñoz que, olé sus..., va guanyar el judici contra la empresa. La resta de persones sempre marxen cremades i mai cal fer fora ningú. Així va el grup 100, de 100 a 0 i baixant...

Anònim ha dit...

Els treballadors del Grup 100 haurien de fer una vaga tots junts i que no sortís cap diari ni del Cinto ni de cap dels seus socis. Se'ls deu més d'un mes de feina i ara se'ls vol recanejar diners de les indemnitzacions. Conec gent que està posant diners de la seva butxaca per anar a treballar. Això és normal? Per no parlar de les xifres desorbitades que deuen a tots els colaboradors i autònoms que treballen per a ells...

Anònim ha dit...

El Óscar Ramírez que s'informi abans de dir alguna cosa: la Sra. Salud Muñoz no va guanyar cap judici contra l'empresa, doncs no n'hi va haver cap de judici; ambdues parts van arribar a un acord abans d'anar a judici, i no se'n va anar pas amb la indemnització màxima legal.

Anònim ha dit...

anonim últim...
I que vols dir amb no s'en va anar amb l'indemnització màxima legal, tu qui ets el justicier/era???
Hi ha coses que son indefensables, d'aquesta empresa s'en parla sempre en aquest to, potser per alguna cosa serà, suposo que no dona lloc a massa dubtes de com funciona i el talant que te envers els seus treballadors.

Anònim ha dit...

Per l'anònim de les 00:04 (us podeu identificar, si us plau?), buscant al Google:

"Francisco Javier Sánchez Icart, titular del Jutjat Social número 1 de Tarragona, ha declarat nul l'acomiadament de què va ser objecte la periodista Salud Muñoz per part de l'empresa Comunicación Efectiva SL, editora del diari gratuït Més Tarragona."

Anònim ha dit...

Apreciat Joan,

El que no et diu el Sr. Google és que, després de la nul·litat de l'acomiadament (que va ser com sortir-li el tiro per la culata a la Salud Muñoz, doncs únicament buscava peles i la nul·litat no comporta indemnització), la Sra. Muñoz es va haver de reincorporar a l'empresa. Llavors, sense arribar al jutjat, es va pactar entre ella i l'empresa la seva extinció del contracte indemnitzada per menys del que era la màxima legal, doncs amb la nul·litat - com t'he dit - ni hi havia guanyat ella ni l'empresa, ja que tornava a ser al mateix lloc de treball i sense haver cobrat indemnització.

Adéu siau.

Anònim ha dit...

Les coses van de mal en pitjor al Grup100%

Anònim ha dit...

Hola,
el Jacint Romeu a part de deure´m els últims sous ha estat ha estat amenaçant-me tant per móbil com per mail. Crec que tots els que hem tingut problemes ens hauriem de possar d´acord i denunciar-lo fins que es cagués als jutjats.
A sobre que ens deu pasta se´ns possa txulo.
Desde aquí convido a la gent a que el denunciem i.... les tenim totes per guanyar el judici perquè deunidó l´experiència que té en sortir als diaris on no parlen molt bé d´ell.