Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dimecres, 17 d’octubre del 2007

Apareix 'L'apuntador'

Es diu, s'explica, es comenta... Que a Tarragona tenim un notari que no funciona, un notari que no fa la seva feina, que no apunta la realitat... Per això he nascut, per explicar un altre punt de vista... Per APUNTAR.

Així se'ns presenta l'Apuntador, un nou membre de la Tarracosfera. Ha aparegut aquest dimarts i el seu primer post l'ha dedicat a Lola Herrera, que en les darreres eleccions va ocupar el número dos de la llista socialista i en el govern actual no ocupa cap tinença d'alcaldia. Està clar que al Notari li ha sortit un competidor. Comemça la batalla. Qui està darrera d'aquest nou personatge de la blocosfera tarragonina?

35 comentaris:

Anònim ha dit...

Apostes: Qui penseu que és l’apuntador?
Les meves opcions:
-Jordi Sendra (CIU)
-Alejandro Fernandez (PP)
-Joan Miquel Carrillo (C’S)

La meva aposta més fort és por el Jordi Sendra.
Els color taronja del bloc, en els tres casos es molt delator.
I de la Justiciera, que dieu?

Anònim ha dit...

La Floría, que és a tot arreu

Anònim ha dit...

el numero 2 de lola herrera va ser una sorpresa, era la dona independent que anava a la llista.. es molt raro que no tingui cap carrer gros, ells sabran per qui li van donar

Anònim ha dit...

Jo voto per la Natàlia Rodríguez

Anònim ha dit...

Jo votaria per algú del jovent nacionalista.

Anònim ha dit...

JO ELS BOTARIA DE TARRAGONA

Anònim ha dit...

Transmite serenidad, elegancia y vida. Lola Herrera, una de las mejores actrices de nuestro país, vive apasionadamente su trabajo en el teatro,... de regidora de l'ajuntament no diu res, potser està fent un paper.

Joan Miquel Carrillo ha dit...

T'has lluït Sherlock!

Anònim ha dit...

Té pinta d'algun jove de CiU (per l'entusisme amb el l'han saludat als seus blocs)

Anònim ha dit...

Ara vinc acompanyat.
Ja ho tinc, sense cap por a equivocar-me.
És el Jordi Sendra(CIU)
Penjats ja podeu linkar l'apuntador a l'apartat de politics, o millor fer un de nou l'anomeneu "el circ" i fiqueu l'apuntador, el notari, la justiciera,... i quelcom més que aparegui per l’animalari.

Anònim ha dit...

La Lola va ser una condició portuària (va ser consellera al Port) d'una sèrie d'amics del sector negocis del PSC. Ni vol fer política ni té cap intenció de mostrar les seves habilitats (entre les quals no està el verb fluïd, dit sigui de pas)
Sort van tenir els del PSC de treure 13, perque castillo, lópez Pasca i sobretot Cosano "el portant de l'aigua de Ballesteros" se subían por las paredes, per no parlar de la gent que es va quedar fora. Gent bona com el Cepero o de les joventuts com l'Ana Díaz. Sort de la victòria electoral, perquè aquella llista encara cueja a les files socialistes, i la falta de nivell de 10 dels 13 regidors és alarmant!!!!

Unknown ha dit...

S'anima el tema...

Anònim ha dit...

Jo buscaria pel sector ceralista del port, que també te o tidra que veure (i que beure) amb el biodiesel...

Anònim ha dit...

Hi ha moguda al diari español, que no us antereu...

Anònim ha dit...

Jo també voto per la Natàlia Rodríguez però crec que faria millor amb no repetir la idea dels socialistes sinó crear un blog amb una idea novedosa. Així demostrarien ser més originals.

CAGARRO ha dit...

NOSALTRES NO SOM NOUS PERÒ COM NINGÚ EN PARLA VENIM AQUI. ENTREU AL NOSTRE BLOG I COMPROVAREU QUE CAMBRILS ÉS UN REFERENT EN BRUTÍCIA! ENTREU A CANBRILS CANBRUT! UN BLOC MOLT PUDENT!

Anònim ha dit...

Sherlock, SENSE CAP POR A EQUIVOCAR-ME, deixa'm dir-te que com a mínim deus treballar a la inteligència militar. Quina perspicàcia!!. Els de CSI al teu costat són Mortadelo i Filemón.

Benvolgut investigador, la primera notícia d'aquest apuntador l'he tinguda a l'entrar a tafanejar als "penjats". T'asseguro que seria divertit deixar que la gent pensés que sóc jo, però, per si de cas aquest apuntador diu alguna cosa en la qual no estic d'acord, ara i aquí et dic que JO NO SÓC L'APUNTADOR.

És més, a mi m'agrada identificar-me i si algun dia monto blog, ho faré amb nom i cognoms, és a dir JORDI SENDRA.

Apa Poirot, a passar-ho bé.

Anònim ha dit...

Eh cagarro ! molt bé ! Veig que el nivell es manté !

Anònim ha dit...

moguda al diari español? algú pot avançar més informació, si-us-plau....


La Magineta

Anònim ha dit...

Magineta,
Serà Diari de Tarragona? lo de Español... casi que ja no.

Sr. Sendra, els polítics mai dieu la veritat, la meva aposta es que és vostè i ho segueixo afirmant.

Bones Tardes i Saludos cordiales, continuarem informant.

Anònim ha dit...

Per cert, ara que penso, el Hola Maku!, està desaparescut, potser, el ens podria informar qui pot ser l’apuntador, el que està clar és que es de CIU.

Anònim ha dit...

es veritat la anna diaz i el cepero son dos personas molt validas, molt millor que lo que hi ha ara

Sherlock Holmes ha dit...

Que m'heu cridat?...ja soc aquí.
veig que hi ha més competencia i a sobre tenim un cagarro.

Anònim ha dit...

Sherlock, si això et dona autosatisfacció onànica, doncs allà tu amb les teves cabòries. No cal que et digui que no comparteixo la teva afirmació sobre els polítics. Però no hi ha mes cec que aquell que no vol veure!! (Upps, semblo la Bego amb tant de refrany).

Josep Maria Yago Suau ha dit...

Doncs comencem bé. Aquest matí he fet un comentari a "l'apuntador" fent notar que la Lola Herrera no és només Consellera delegada d'Empreses, Formació, Ocupació i Consum (adscrita a l'Àrea per la Promoció i Estratègies de Ciutat i Projecció Exterior) sino, també, Consellera delegada adscrita a l'Àrea de Gestió Econòmica, Pressupostària i Serveis Centrals. No ho sé per "submarí socialista" ni res saemblant sinó, simplement, per llegir els diaris.

Anònim ha dit...

Aquest apuntador avui ja no ha deixat fer comentaris, bah,...bah,...em sembla que és bastant "carrinclon"... i si fos el Nadal?
"APUNTADOR QUE NO SURT, A L'ÈNEMIC QUE LE FOT"
"ULLS QUE NO VEUEN, APUNTADOR QUE TE FOTEN"
"NO PER MOLT MATINAR, A L'APUNTADOR T'HI TROBARÀS"
"QUI FA UN COVA I UN CISTELL, TAMBÈ POT FER DE APUNTADOR AMB UN RISTELL"

Unknown ha dit...

FRED FRED, soc jo l'apundador. jajaja

Això està divertit. shelock no creus q podria ser un del pp, o d'iniciativa... per allò que els van pendre 2 regidors. Potser el color del bloc és per despistar. Vinga continuem amb les apostes....i les investigacions. El que tenim clar és que el notari és la floria

Anònim ha dit...

No se, aquest ..."avui he nascut"..., el "per APUNTAR"... no se, no se...

Anònim ha dit...

Hola a tots!

No, no sóc el Jordi Sendra.

Si que publico els comentaris, tots, però jo no tinc una blackberry com els notaris per anar publicant-los tot el dia. Ai no, que ells no els publiquen...

Anònim ha dit...

A veure, dius que no tens La Blackberry.
O sigui, que no disposes de tecnologia puntera (anem malament) ,...per fer la teva feina et farà falta.

Conclusions: 1-dubto que arribis a fer de bon apuntador, quan d’entrada ja apuntes certes mancances.
2- T’has llançat a la piscina sense prou cobertura i fas feina per un partit garrepa que no et compra la tant preada Blackberry, eina imprescindible per a tu.

Deducció final: Eres l’Alejandro Fernandez (PP)

Em sap greu, ja que et vaig proposar com a possibilitat número dos, a sobra, tindre de dir-li al Jordi Sendra, que estava equivocat (segueixo pensant el mateix dels politics)

Aquesta deducció arriba desprès d’un seguiment exhaustiu que he fet:
-Algú amb sentit de l’humor i agosarat.
-Domini de mon blocaire i dels diferents blocaires que pul•lulem pel mateix
-Jove (Blackberry- “mariconades” que la gent d’una edat ni p.i., jo mateix he tingut que esbrinar que cony era això tant snob , sols conec Burberrys, Chuck Berry i Halle Berry)
-Color taronja (comuns a PP-CIU)
-Ampli coneixement del contrari (Bego)
-Horaris (al teu darrer post en el teu bloc personal, ho vas fer desprès de fer la feina amb l’apuntador)
-Comentaris i respostes com l’apuntador, hi ha un segell molt teu.
Dit això, comença a fer feina que ho tens molt aturat i ens has donat moltes expectatives.
Salut,

ALEJANDRO FERNÁNDEZ ha dit...

Sherlock, t'equivoques. Primer de tot, amb algú que sàpigui una miqueta d'informàtica de seguida es sap qui fa una cosa d'aquestes. Va ser la gran errada del notari.com i de seguida es va descobrir la història. Segon, el meu segell personal és intransferible (perdona la petulància) i jo a l'apuntador aquest no el veig enlloc, i a més el dissimularia si fos jo realment.
Ja em costa poder dedicar-li una hora diària en fragments de 15 minuts als blocs com per afegir més feina...
Finalment, tema ètic "last but not least" Jo passo dels anònims. Aposto pel meu bloc i ja hi deixo prou perles com per ficar-me amb la Lola Herrera, amb la que tinc un molt bona relació personal. Això d'atacar a les persones sense motiu, de manera anònima, em fa fàstic. El debat ideològic dur si és necessari, però net.
Crec que és molt més senzill saber qui és l'apuntador: jo tinc la meva opinió. Crec que és una estratègia equivocada. Algú ho ha dit abans: és copiar un que ja existeix i que no és precisament un exemple.

Anònim ha dit...

Nuevo: Para los que no estén aún enterados, el Sr. Mallol al dia siguiente de terminar en el Ayuntamiento está de alta en una empresa que se llama Service Solucion Providet S.L.. Y......solo hay que buscar al propietario....nada menos que el Sr. Paco Luengo. Jejejejejeje, los chicos de Ugt, ayudan, ayudan......el tema es´: Y quien paga a Luengo?????? Que estudio está haciendo para pagar al chico????? .....el resto otro día, es muy divertido y aquí mucho marro......

Anònim ha dit...

Alejandro, “el teu segell personal” és podria detectar en llegir entre línees, com bé saps no hi ha que exposar-se tant,... evidentment és pot utilitzar un lèxic diferent, faltes d’ortografia,...aquests detalls aparentment trivials son “elementals” per mi, estimat Alejandro.
A tu t’agrada el “cos a cos”, doncs estem parlant de utilitzar les mateixes armes, Touché.
En política és necessita “finezza” i el teu sentit de l’humor.
De totes passades, el meu sentit de l’olfacte, em diu que aquest apuntador, era un petit joc, i que només li queden dos telediaris.

Anònim ha dit...

RIMICIA TOTAL
El Mès Tarragona, ho ha comprat el PSC, (sector Burgasé i Sabaté)

Unknown ha dit...

Anònim de les 15:29, la de paco Luengo és una empresa de serveis públics electrònics?