Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dilluns, 15 d’octubre del 2007

Tripartix Reloaded


Diuen que ja està tot arreglat. El tripartit reusenc no es trenca o, com a mínim, de moment. Després de la crisi sorgida entre el PSC i ICV-EUiA, que va provocar que aquests últims es plantegessin deixar el govern municipal, les tres forces d’esquerra han signat conjuntament un document que sembla que posa fi al conflicte amb l’empresa subsidiària del sanejament urbà de la ciutat. N’hi ha que diuen que ICV n’ha sortit malparada, d’altres creuen que no. Caldrà esperar atents per veure qui té la raó. Ens temem però que la cosa no s’acaba pas aquí i que ben aviat tornarem a sentir a parlar de nou del tema.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Estic molt segura de que això dels escombriaries i el tripartit encara ens donarà molts posts en les properes setmanes, atenent el que es diu en els mentiders politics de la ciutat. Per cert, vull trencar una llança en favor dels sindicats i jo no ho he estat mai. Sovint ens queixem que els sindicats sempre claudiquen i per una vegada que van fins al final demanem calma.

Unknown ha dit...

Qualsevol trenca la gallina dels ous d'or... tots a xuclar, vinga ganxets!

Enrique de la Torre ha dit...

La situación de los Sindries en Reus es otra pantomima, otra escenificación teatral de quienes propagan cosas de tanto en tanto bastante absurdas.

Como en Tarragona, vamos.

Anònim ha dit...

Bona reflexió, Tondo Rotondo.

De La Torre:
"Síndries de Reus"?... Whatisit?