Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dijous, 4 d’octubre del 2007

Que vénen els Monstruuuuus!

S'acaba l'oasi reusenc. Al juantxisme i a la crisi de govern, s'afegeix ara un altre "problema" per l'Ajuntament de Reus. Arriben els Monstrus. Us ho explicarem. Gairebé cinc mesos després d'obrir les portes, el Saló dels Penjats s'amplia amb la Galeria dels Monstrus. Això vol dir que demà mateix, un grup de periodistes reusencs s'incorporaran a aquest bloc agafant el nom que, fa uns quants anys, ells mateixos van donar a la Galeria de Fills Il·lustres de l'Ajuntament. A partir d'ara, Penjats i Monstrus alternarem els nostres articles per repassar l'altra cara de la política reusenca i tarragonina.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

"Penjats i Monstrus alternarem els nostres articles per repassar l'altra cara de la política reusenca i tarragonina"

Traduït: "Ara rebran Més Tarragona i Més Reus"

Anònim ha dit...

Hey, de veritat que me n'alegro. Fa temps que busco per la xarxa algun blog d'opinió sobre Reus i no he trobat res en absolut. A Reus passen coses, de vegades moltes més que a Tarragona, i ningú opinava d'una forma lliure i sense embuts.
Benvinguts siguin els monstrus. Esperem que no feu com molts polítics que es desinflen als dos dies de obrir el seu blog

Anònim ha dit...

Malament comencem si ens poseu els links dels blogs de l'Empar Pont (la politica més odiada de Reus) i de l'Ernest Paris (aprenent de politic que no ha sabut portar la crisi dels escombriaires i que farà que es trenqui el govern). No crec que aquesta fusió que feu sigui gens bona. Entraré menys perquè això, més que la blocosfera tarragonina, ara serà un poti poti. Que els de Reus haguessin creat el seu bloc conjunt de periodistes em sembla bé però que ara entrin a formar part dels penjats no ho puc compartir.

Anònim ha dit...

Per cert. A veure si ara, d'una vegada per totes, doneu tots la cara quan feu els comentaris i no penjeu només anònims dels membres dels penjats que s'amaguen i no donen la cara. Quin problema hi ha en posar el nom? No esteu units? Doncs ja està.

Anònim ha dit...

A mi sí que m'agrada aquesta fusió!

Anònim ha dit...

Ja era hora. A altres nivells estem patint aquesta rivalitat absurda, l'aeroport, l'Ave, els desdoblament, les inversions... Ens bararallem entre nosaltres i surten guanyant tots menys nosaltres.
Deixem endarrera la rivalitat, però sense oblidar que sempre hi ha d'haver una rivalitat "sana" que ens ajudi a tirar endavant.

Hola maku! ha dit...

Esto No funcionará, tiempo al tiempo...

Faro ha dit...

Ben mirat no caldria la denominació "Galeria dels Monstrus", La marca "Salo dels penjats" podia encabir a tots. O sigui peridistes parlant del que passa a les nostres comarques.
Però bé, la rivalitat Tarragona-Reus sembla que pesa molt fins i tot a qüestions sense importancia com aquesta.

Pels puristes que només volen comentaris de Tgna. una solució, no cliqueu els post que parlin de Reus.

Va haver un post de Roda, se'n recordeu. A mi no m'interessava i no hi vaig entrar. Plim, plam

Anònim ha dit...

Jo crec q és per falta de noticies o de novetats.Han d'ampliar la zona d'influència per tenir més coses a criticar.Ampliem a zones rurals.
Gràcies Follonica,gràcies Osasuna B,Betis B.

Anònim ha dit...

A mi tb em sembla bé la fusió. Síoc de Reus i alguns dels temes q es parlaven em quedaven una mica "lluny" per desconeixença d'algnus regidors, etc. Espero que amb la incorporació de periodistes ganxets em sentiré aquest bloc més proper. Endavant Penjats! Endavant Monstrus!! ;-)

Anònim ha dit...

"Cacerolada” i Xiulada homenatge al pare del
POUM

El proper dissabte dia 6 hi ha previst un sopar homenatge ofert per Convergència al Sr. Nadal.

Aquest sopar, que s’ha de fer al Fortí de la Reina presumiblement a 2/4 de 10 (21,30), seria una bona ocasió per què els afectats pel POUM li féssim arribar el
nostre “homenatge” Sr. Nadal amb una nombrosa i sorollosa presència d’afectats.

És important que l’assistència sigui el més nombrosa possible i que tothom que pugui venir porti un xiulet o una cassola.

Tenim preparades unes pancartes per fer un passadís als que vagin al sopar.

Una vegada hagi entrat l’alcalde plegarem la concentració i marxarem a casa.

És tracta de fer pales el nostre rebuig a les persones que ens han portat aquest malviure!

Ens trobarem a 2/4 de 9 (20,30) a l’aparcament de la platja del miracle (sota cobert)

Santi Blanco
Coordinador d’afectats pel POUM