Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dilluns, 29 d’octubre del 2007

Iniciativa ha perdut credibilitat a l'Ajuntament de Reus


Aquesta és l'opció majoritària de la darrera enquesta penjada, que preguntava sobre el paper d'Iniciativa per Catalunya Verds en la darrera crisi de govern a l'Ajuntament de Reus a causa del conflicte de la brossa, un culebrot que no deixa de sorprendre's dia rera dia. "Malament. Ha perdut credibilitat" ha aconseguit un 57%, que sumat a "Malament. Calia una moció de censura", amb un 25% dels vots emesos, acumulen un 82%. "Bé. Ha imposat les seves tesis" obté un 10% i "Bé. Calia garantir un govern d'esquerres" es queda en un 7%.

La nova enquesta penjada intentarà buscar qui ha actuat pitjor en l'afer de la fuita de cru de la monoboia del plantalà de Repsol YPF al Port de Tarragona.

23 comentaris:

Anònim ha dit...

no l'han tingut mai.

Anònim ha dit...

que dimiteixin ja!

Anònim ha dit...

al any 2007 aquet partit no te rao de ser...

Anònim ha dit...

Paris el mejor favor que podias hacer para todos los ciudadanos de Reus ,es dimitir tu y toda Iniciativa al completo porque de verdes y ecologistas muy poco......PERO DE VIVIDORES MUCHISIMO

Anònim ha dit...

Tiene que desaparcer como en Tarragona y despues en toda CATALUNYA,de Iniciativa y verdes muy poco,lo mejor para Reus es que dimitieran

Anònim ha dit...

EN TIEMPOS DE CAMBIO CLIMATICO HAY QUE RESPETAR LO VERDE Y LO DE VERDES QUE DICER SER ALGUNOS YO LO TRANSFO EN BORDES YA QUE NO TIENE RAZON DE ESTAR REPRESENTANDO AL QUE UNOS TANTO QUEREMOS Y OTRROS QUE NO SABEN MAS QUE APROVECHARSE DE ELLO.
SR. PARIS MARCHESE YAAAAA

Anònim ha dit...

PARIS VETE AL MONTE A PASTAR QUE AL PASO QUE VAMOS CON TUS IDEAS MIERDA TE VAS LLEVAR.
SER O NO SER DIMITE Y SEREMOS TODOS.

Anònim ha dit...

CUANDO NO QUEDA INICIATIVA MEJOR DIMITIR Y MONTAR OTRA HISTORIA.

Anònim ha dit...

PARIS HAZ UN RFERENDUN Y A LO MEJOR CUANDO VEAS LOS VOTOS EN CONTRA TE DAS CUENTA DE QUE A REUS LE SOFRAS TU Y TUS SIGLAS.

Anònim ha dit...

PARIS HAZ UN RFERENDUN Y A LO MEJOR CUANDO VEAS LOS VOTOS EN CONTRA TE DAS CUENTA DE QUE A REUS LE SOFRAS TU Y TUS SIGLAS.

Anònim ha dit...

NO MIREN ESTADISTICAS Y SEAN REALISTAS PORQUE DESPUES DE LAS COMBERSACIONES DE UGT CON LOS DIFERENTES PARTIDOS QUE FORMAN EL MUNICIPIO SE VA A LLEGAR A LA CONCLUSION DE AL MAL TIEMPO BUENA CARA Y SI SE VA LA OVEJA NEGRA ENTRE TODOS PODRAN HACER UN NUEVO REVAÑO Y CREAR LA UNIDAD PARA EL VIENESTAR DE TODOS.
PARIS NO NOS DA MIEDO EL LOBO ERES TU QUE NO SABES QUIEN ES TU PASTOR.

Anònim ha dit...

Ei penya de la UGT (que se us coneix pq no sabeu escriure en català i la mala llet que porteu) se us veu el plumero.

Esteu actuant gairebé com una màfia. A veure si l'Ortiz us deixarà amb el cul a l'aire

I tu París continua així. I no és que em caiguis massa bé

Cèsar Llamborda ha dit...

Aquest és com el mallol a Reus, no? L'ingeniero do carro da merda? O regidor de brosa.... disculpeu el lapsus!!!

Anònim ha dit...

Hoy me he encontrado con una vieja amiga de iniciativa, mira que solo es militante de base, comunista convencida, funcionaria de alto nivel y de buen vivir, vive a todo lujo, dos sueldazos entran en casa, pero claro de jovenes eran rojos.
Bueno, no ha digerido, la derrota de iniciativa en tarragona, lo lleva con una mala leche y ahora con lo de reus, le comente el tema y me ha mirado con un odio, con una rabia, que si hubiera podido me hubiera pegado, yo no se si es que aspira a hacer carrera dentro de la administracion con la bandera comunista, pero me ha dejado el cuerpo helado, yo que siempre voy de buenachon y de broma, de verdad, le comentaba de broma lo que leo aqui y se ha puesto hecha unos zorros...me han entrado ganas de decirle fascista...pero he prefirido pasar por loco, aguantar su mirada de superioridad y seguir siendo un alternativo.

Feliz noche.

Anònim ha dit...

es curioso, uno se define como anticapitalista, pero conozco muchos de iniciativa, sobre todo en la zona de tarragona, no en los pueblos, ahi es diferente, pero en el camp, son de un fachorro, de un creido, de un sentirse superiores a los demas mortales y mirarlos por encima del hombro....de verdad, parecen nazis, disfrazados de democratas, porque bien disfrutan de sus puestos en la generalitat y puestos a ser socialdemocratas pasan por la derecha al psc-psoe, constantemente.

SALUT I ANARQUIA, CADA NIT AMB UNA TIA, VULL DIR SOMNIAN

Anònim ha dit...

Molts de la ugt del servei de neteja no tenen ni estudis. Com voleu que escriguin en català? Però per això no tenen dret a defensar el seu conveni? Per parlar català ets més raonable?

Anònim ha dit...

l´altre dia, en deia, una militant d erc, que ella si anaba a un judici, anaba tranquila, perque el jutge sap que una persona que parla catala es una persona de be, honrada, bona.....no se, en sona una mica paranoic aquest pensament, una mica de deliri de la gent d erc...

Anònim ha dit...

aques parís no és el que juga a borsa i porta la canalla a classes privades d'equitació?

nem bé, cirerer

aculushista i dasquerras ... dadabó!

Anònim ha dit...

ATENCIÓ. Heu vist la roda de premsa de l'Elvis amb els de la brossa??? Lo millor de lo millor. L'Ariel tocant la guitarra i els de la ugt amb cara de fulminats. Demasié. JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA. Només per això ja lis poden donar el que demanen que s'ho han currat. Ah! I el Paris podria fer la segona part del AMO A LAURA. Visca la birra!!!

Anònim ha dit...

El paris es el perfil actual del militant d iniciativa, boig per agafar un carrec public i viure be....aixo es comunisme?

Anònim ha dit...

A l'Anònim 29 / octubre / 2007 23:32

Doncs també passa amb els alternatius: la gran majoria et miren amb cara de superioritat, perdonant-te la vida perquè no ets sinó un lacai del capitalisme i un còmplice de les malvestats de la globalització.

Anònim ha dit...

la diferencia seria que els alternatius no poden agafar cap carrec public, pero els d iniciativa, van com bojos per agafar alguna cosa de la que mamar.

Anònim ha dit...

Després de llegir tots els que s'han desfogat contra IC, algú podria fer un resum de que passa a Reus amb la brossa, UGT, el PSC i IC. Pels que no estem tan al corrent com vosaltres.