Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dimecres, 24 d’octubre del 2007

El mercat periodístic es mou


Fa unes setmanes que els telefons de molts periodistes sonen. Truquen responsables de certs mitjans de comunicació oferint feina o demanant telefons d'altres companys periodistes per oferir-los feina. Feia temps que no hi havia aquest moviment. S'han creat diverses vacants. Ja hi ha hagut diversos fitxatges, però també algunes negatives. Des del Saló us anem informant i hem vist com a través dels comentaris s'ha creat un debat molt interessant sobre la situació del sector de la comunicació.


Algunes empreses s'han llençat a fitxar nous treballadors abans d'afrontar els deutes amb extreballadors, com ens avisen des del Col·legi de Periodistes. Lleig! Estan en igualtat de condicions amb les empreses que paguen religiosament les liquidacions? Però com deia aquell de Vila-seca: La informació és una selva!

23 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja sabeu, el que millor pagui, la deontologia i la veritat son altre cosa.

Anònim ha dit...

qui és aquet de vila-seca? a mi no en truca ningú, voleu dir que truquen molt i a molts?
mai h'estat de sort, que farem?

Anònim ha dit...

El Xavier Grasset,és el de Vilaseca, i feia un comentari a la ràdio que era " La informació és una selva"

Anònim ha dit...

Escolta, a qui truquen? Qui truca? Una mica més de dades no anirien malament. Ho doneu tot per suposat.

Anònim ha dit...

Jo el que veig és un canvi d'estil amb els posts d'aquest saló dels penjats, coincidint amb la baixa d'alguns noms entre els titulars del blog i amb la incorporació d'uns altres... ara tot és molt més críptic, menys clar, les informacions -o millor dit, els comentaris, perquè de notícies, notícies, no n'hi ha gaires darrerament- són menys directes, més impersonals, més tancades... no sé heu canviat

Anònim ha dit...

Hey, el meu telèfon:
666 345 789
Qualsevol horari, qualsevol sou, qualsevol condició.

PD: menjo poc

Anònim ha dit...

Diuen que al Centre d'Arts Escèniques de Reus estan buscant algú de premsa... ¡a veure qui s'anima a anar a la ciutat ganxeta!

Oscar Ramírez ha dit...

Periodista amb experiència s'ofereix per rebre ofertes laborals. Sóc del partit que pagui però cal que se'm pagui un sou maco tirant a descomunal.
La mobilitat no és un problema. Puc anar del centre als barris i dels barris al centre en el temps que tarden a fer aquest recorregut els autobusos municipals (per contaminar menys). La taula la vull de color negre, la cadira blanca i el mòbil dels que fa llumetes quan et truquen però sense saldo per trucar.
Podeu avisar-me amb un missatge al meu blog i entre tots els qui hi entrin analitzarem la oferta.

Anònim ha dit...

M'han dit que al Més hi ha molt moviment. Se n'han carregat a un per massa convergent i C.A. està intentant fitxar gent però ningú se'n fia

Anònim ha dit...

Jo faria que el periodistes tinguesin punts, com els conductors, i quan en fesin alguna, devirtuar la informació, tapar la pifiada del que governa, intoxicar l'opinió pública etc, li treuria punts i quan quedes a O no podria publicar sense haber-los rcuperat.

Oscar Ramírez ha dit...

Per si un cas i abans d'aplicar-ho als periodistes, aplica-ho primer en fase de prova als polítics.

Anònim ha dit...

Oscar tens tota la raó. Com a tot arreu, hi ha polítics i periodistes amb ètica i honrats, però malahoradament, no tots son com tu, que dius el que penses objectivament, i no t'amagues.

Anònim ha dit...

Jo vull fer-me ganxet i estic interessat en el Centre d'Arts Escèniques de Reus.
Si us interessa la meva proposta estic disposable, que no disponible al 11888.
Prego s’abstinguin ofertes per sota dels mil-doscents € x 15 pagues i quatre dies de festa setmanals, no voldria agafar la baixa per estres.

Anònim ha dit...

Vaig rebre una trucada del Aquí el mes de setembre. Veient el panorama vaig rebutjar la proposta.

Anònim ha dit...

que xulo i flamenc que ets, a veure si et arrepentirès.

Cèsar Llamborda ha dit...

Ull, ningú ha reivindicat el poder plegar d'hora i sopar quan toca.

Anònim ha dit...

Seguimos con los socialistas, o socio-listos!!!!!!!
En el puerto de Tarragona, hay un presidente y un jefe de gabinete....que durante la última campaña municipal, han realizado irregularidades, muy sonadas. Empresas que han tenido que facturar al puerto las facturas de los actos....ya tenemos buena parte de esta información, será pública muy pronto. Todos la podreis ver en un medio de comunicación. Los más puros e intocables, serán los primeros en caer??????

Oscar Ramírez ha dit...

Advertiment per l'últim anònim. Si vols destapar la caixa dels trons i tenir una primícia, l'has de donar quan ja és a la rotativa i no advertir perquè en aquesta vida tot es compra. Norma 1 del codi no deontològic que s'utilitza molt sovint. És un consell. Consti que ja em sembla bé que es posi salsa a l'actualitat amb notícies locals que així als matins no em quedo adormit llegint els mitjans d'aquí.

Anònim ha dit...

Anònim 17:10
I per que sol en un medio de comunicación?, va digues alguna cosa mès, ara ens deixes intrigats.

Anònim ha dit...

Jo, com va dir Mike Flanhagan en sorprendre a la seva esposa amb un negre al llit: "Si no lo veo no lo creo"

Anònim ha dit...

ring...ring...ring
Qui ets?

Anònim ha dit...

Para el anomimo de las 21.59,se le nota mucho quien es,(el de "a las 11 de la noche con la luz encendida") este ejemplo lo puso usted en una comida dónde estabamos muchas personas de Tarragona. A ver si se le ocurren a Ud. otros ejemplos.

Anònim ha dit...

A ver este:

Como dijo el arquitecto municipal cuando Ballesteros firmó una orden de expropiación para hacer un parque público: "si no lo veo no lo creo"

O este otro: Como dijo el jefe de campaña de Aregio cuando oyó a Nadal decir: "Daré todo mi apoyo al Joan en las próximas elecciones"...

Si no lo veo, no lo creo