Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dissabte, 6 d’octubre del 2007

En Pérez i l'Ortiz


L'alcalde de Reus Lluís Miquel Pérez està nerviós. Des de les eleccions alguna cosa el preocupa i no sap dissimular-ho. Els primers dies era més que evident que en Pérez encara no havia paït l'efecte CORI i, de fet, encara no ha assimilat la presència de Santamaria a l'Ajuntament.

Per un altre costat es posa en dubte quin és el seu paper dins el PSC de Reus, i l'Eduard Ortiz ja ho ha aprofitat per començar la seva creuada particular per ser alcalde d'aquí quatre anys. L'Ortiz ha iniciat el compte enrera per aconseguir el seu objectiu, i una bona prova és el paper que ha agafat en el conflicte laboral amb l'empresa encarregada del sanejament urbà de Reus, que provoca que per la xarxa corrin muntatges com el que il·lustra aquest comentari.

23 comentaris:

Anònim ha dit...

A l'Ortiz molts el coneixem com el Sherif de Reus. Només cal veure les resposes que donava després del cas del "trapezi sagnant", on un munipa va tirar un tret a la cama d'un ciutadà "per que li va caure l'arma i es va disparar" (http://www.pobleviu.cat/index.php?id_categoria=16&madre=7&id_noticia=894), el tema dels concerts a la plaça llibertat (http://llibertatdereus.blogspot.com/) o bé l'altra pixada fora de test de l'altra dia amb l'hora d'acabament de la revetlla dels Perejil's Sounds... (http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/64495)

Anònim ha dit...

He trobat això a un blog:

Loops: Els cicles repetitius a Reus .

Arriben les escoles i tots els pares embussant les entrades i sortides amb els seus cotxes.
Arriba la festa de Misericòrdia, i tornen els desencants, les punyalades, i la festa amb sacarina.
Arriba l'Expro-Reus, i tornen els talls de circulació i embussos, i la pluja (ja tocava).
Arriben els 100 dies de Govern a l'Ajuntament, i arriben els problemes, les crisis, els rumors, i les gastroenteritis de l'alcalde.

Sabeu de sobres que milito en l'únic partit que, tot i que no sempre combreguem igual, més s'apropa als meus ideals, ICV Reus i JEV-JIC Reus.
Ara fa 100 i escaig dies, després de llargues assemblees, es va decidir, per votació democràtica, entrar a govern, tot i les advertències dels ex-regidors del partit, els mes recents, i els més antics, sobre els que els esperava als nous regidors. La lògica del pacte tripartit, que impera a la nostra nació a diferents nivells, fa que a Reus, s’imposés el mateix pacte, tot i els "tots"...

Els nostres regidors electes, l'Ernest i la Pilar, com qualsevol altre persona que pensi que (encara) es pot canviar el món, i que cregui que la manera de fer-ho és a traves del sistema polític i les seves regles de joc, tenien empenta, il•lusió i energia. Tot i que ningú avui en dia es creu ja les promeses del alcalde (ni les del Zapatero), varen confiar en que aquesta legislatura, les coses serien diferents. Més que confiar, en qualsevol Ajuntament normal, ser imprescindibles per formar majoria, es una bona carta per poder negociar regidories, pressupostos, i tindre tranquil•litat per treballar pel poble, i per explicar en que s'ha treballat, per tal de que a les pròximes eleccions, el poble pugui passar factura.

Reus es diferent. Això ja s'ha dit i s'ha escrit molts cops. Tants que la frase ja no te sentit. Fins ara. Que em dona la gana de donar-n’hi.

Quan el riu son aigua porta. I vigila amb les rieres que baixen poc, però quan baixen, baixen de debò. Jo les he vistes baixar.

Vaig ser el primer que hem vaig il•lusionar, amb el fet de que a l'hora de negociar el pacte de govern, sobre guió, s'havia fet justícia.
Vaig ser el primer que hem vaig il•lusionar, amb la feinada que s'havia de fer, i hem vaig oferir amb els braços oberts a treballar per la ciutat.
Vaig ser el primer que vaig dir, siusplau blindem les competències que ja sabem quin pa si dona a l'Ajuntament.
Vaig ser dels primers en dir, vinga a treballar per la ciutat, que pot més les ganes que les travetes. Però fins aquí hem arribat.

El problema de la brossa ha sigut el detonant. Si i no. Per mi no. Jo vaig proposar una proposta, per resoldre el probleme que va ser refusada. No sóc jo el Regidor, és l'Ernest, ell elegeix, però a ell se li ha fet gran la bola de neu. A ell i a l'alcalde. Però aquella bola de neu, ni tant sols estava a la seva estació d'esquí. I tot i així ens ho volien fer creure.

M'explico. Un regidor, ha de tindre el cap clar i ser conscient, i no deixar-se pressionar. Fàcil de dir, i segur que ha de ser difícil de portar. Si tots tenim clar que Mediambient, contracta a FCC, i els treballadors son de FCC, llavors perquè es manifesten contra l'Ernest? I també contra el Daniel, que ja no hi es. Encara més? Perquè els fa cas?
Perquè son ciutadans? Ja que treballadors seus no ho son pas. Un regidor ha de vetllar pels seus vilatans, tots. En aquest cas 106.000 amb papers. I els interessos d'aquests han de prevaler sempre sobre els altres. 180 treballadors de FCC, no de Mediambient, ni de l'Ajuntament. L’Ajuntament nomes contracta el servei a FCC a traves d'un concurs públic. Sobretot quan estem parlant d'uns treballadors als que paguem amb els nostres impostos.
Que a més, al 2009, quan finalitzi la contracta, sigui qui sigui el guanyador del nou concurs, mantindran segur, i per decret llei, el seu lloc de treball. Cosa que molts no podem ni somiar. Que a banda, tenen un conveni amb uns increments per sobre dels IPC’s anuals garantits, que no el te ni el millor dels directius que conec. Que relació formació/sou, es desproporcional, i que de mileuristes no ni ha gairebé cap. Llavors perquè es queixen, o de que es queixen?

No ho se. M'ho pregunto i no ho se. Si algú sap llegir el seu contracte laboral que un dia o altra va firmar, veu aquestes condicions, i pensa que li perilla la feina, o una de dos, o no sap llegir, o no viu a la península, on aquest contracte, es una cosa molt preuada. O bé hi ha mà negre.

La mà negre, no és negre. Es Blanca, i tot i que s'amaga a sota les faldilles d'alguna geganta de tant en quan, tots sabem qui és. Com l'han anomenat en alguns blogs, l'Enemic Públic Nº1 de Reus. La persona que fa i desfà a l'Ajuntament de Reus, per sobre de pactes, partits, persones i alcaldes.

Prou. Aquí s'ha acabat. El que m'ha dut a escriure aquesta denuncia, és que les injustícies s'han de denunciar. Per denunciar, es fan servir els jutjats. Jo no i crec, ja que no hi guanya el qui te raó, sinó el que te millor advocat. Com que no i crec, i ICV resolt les coses políticament, jo ho denuncio aquí. Serà insuficient, sou pocs que llegiu aquest blog, i no en penso fer mes difusió, així doncs, si vosaltres o creieu oportú difoneu-ho, però penseu que la premsa de la contrada esta totalment manipulada, un altre dia ja en parlarem d'això, i el que en sortirà a la premsa, si es que en surt, es ben diferent del que s'ha escrit aquí. Per tant aquí ho deixo escrit.

A can Socialistes, ja fa dies que és diu, que en el cas que repeteixi en Zapatero, cosa que de moment va camí de passar amb tant de txecs de regals i vals de compra, doncs que l'alcalde de Reus, que ja no va entrar on havia d'entrar (la Diputació de Tarragona per als no entesos) i que ja no esta com a diputat, doncs es postula com a secretari general de l'altre alcalde català enviat a los madriles. Això fa que des de fa mesos, l'alcalde hagi abandonat l'estira arronsa intern amb el que s'amaga sota les faldilles de la geganta, per la direcció del partit. Bé de fa mesos no. Durant l’època de pactes electorals, feia goig seure a les terrasses de la plaça del mercadal, per veure sortir enfurismat primer un, i després l'altre, a acabar de dir-se-les a la seu de la plaça del castell. Però clar, ara venen generals, s'acaba això d'haver d'aguantar geganters, falleres, verds, i imitadors d’Elvis, i l’alcalde farà el seu retir espiritual, i econòmic (que la pensió que li queda a un secretari general deu ser molt més alta que a un alcalde), a los madriles del Estado Federal.

Això fa que, abans la lloca no hagi deixat el niu, les cries ja fan anar l'escombra a tort i a dret. I la cria gegantera, ha agafat, els mes fàcils d'enredar (si, perquè senyors treballadors de FCC, altrament dits brossaires, s'heu deixat entabanar). Amb l'ajuda d'alguns líders sindicalistes, i amb promeses de que millores contractuals (encara penseu que es pot millorar més aquest contracte?), i amb la amenaça (com ja hem dit falsa) de "El mosso us deixarà sense feina", han empaperat reus amb pamflets contra l'amic Ernest, amenaces de mort, calumnies i altres barrabassades, en persona, i a traves de blogs, webs, editorials (permeses pels ultra-manipulats repeteixo intents de diaris de la contrada), i d'altres. Però no nomes contra el regidor ecosocialista, ja que l'aneguet lleig s'ha posat a escombrar, s'ha posat a escombrar fort, i s'atreveix a escombrar la lloca, i tot saber que aviat abandonarà el niu. Molt lleig. Te impaciència. Impaciència segurament donada perquè la lloca va pactar amb republicans i ecosocialistes, que arramblaria l'aneguet lleig, cap a algun lloc on no fes tanta nosa, i no es veies tant, com ara l'escorxador de la ciutat, perdoneu apreciats lectors, la casa de la salut. El geganter, no content amb això, s'ha dedicat a continuar fent el que feia a l'anterior legislatura; Putejar, destruir, torpedejar, i fer el que li rota, tant si es de la seva regidoria com si no. Tots en reben per tots costats, a la casa de cultura també en reben. La republicana es menja amb patates i "perejil" l'esmorzar misericordiós. I fins i tot arriben al propi corral, inclús veiem la lloca fent una roda de premsa amb l'ecosocialista, i al cap de pocs minuts, l'aneguet lleig, desautoritzant el propi alcalde. Com diuen a la televisió. "Ho haveu vist?"

I tot això passa impunement. Mireu que ens quedem sense esmorzar beneit per la festa petita, doncs passa. Però la resta no. Repeteix-ho un ja fa prou amb intentar treballar pel poble, com per haver de suportat tots aquets xàfecs. I hem pregunto. Si hi ha amenaces i denuncies molt greus fins i tot en editorials de diaris, contra regidors i ex-regidors, alcalde, i contra empreses municipals, i el propi Ajuntament, perquè aquest, no empren una investigació per denunciar als qui denuncien falsament? No son pas ven imparcials els serveis jurídics de la casa consistorial? No han de defensar que es digui que les empreses municipals son fraudulentes, i els regidors s'embutxaquen? Tenen pas por d'algú? O perquè directament saben qui és el que hi ha darrera de tot això?

La situació ha arribat a tal estat de putrefacció (normal si es remena la
brossa) que ja veig venir que en l'espai de gairebé 9 mesos, veurem repetida la mateixa situació. És repetirà de nou el ball de les cadires. El vam patir després de les municipals, ja és repeteix ara, i després es repetirà passades les eleccions generals. Perquè? Doncs perquè en política hi ha moltes promeses, peatges, pactes, pre-pactes, i xuminades varies, que la fan vergonyosa.

L'alcalde tenia tan clar que trauria majoria absoluta (enveja deu tindre del socialista del barri marítim), que al no tindre-la no va poder complir les promeses, i així alguns aneguets li van escampar la boira. Tot i així vam pactar. Com repeteix-ho per il•lusió i ganes de fer feina. Però ara ja no es pot treballar. De fet mai s'ha pogut del tot, però ara, com ja heu vist als diaris, l'embolic ha fet que des de ICV, es plantegi sortir del govern en una propera assemblea imminent.

No oblidem pas que els oportunistes, amb afany de recuperar poder, ja han ofert l’alcaldia a l’Ernest, el lamentable, és que un pacte ICV-CiU-PP, és impensable. Tant com ho és un pacte PSC-PP, que segons diuen les algunes llengües, l’aneguet lleig ja te preparat, just marxi la lloca.

Per això escric aquestes llargues línies. Perquè ho considero que es una injustícia. Ja se que el món no es just, però no vull deixar de pensar que ho podem canviar. Per tant crec que ICV, conjuntament amb la coalició amb que es va presentar a les eleccions municipals, no ha d'abandonar el govern, i si ha d’emprendre totes les mesures que calgui per reparar, el que ha estat un perjuri constant contra la democràcia, els votants, la honradesa, i la ciutat de Reus.

Amb aquest escrit, no nomes dic no sortiu del govern, sinó que dic aquí teniu el que penso que pot ser el primer pas per arreglar les coses. Tot i així, si acaba passant el que ja he escrit, ens podrem trobar que, de nou, passades les eleccions generals, es repeteixin els cicles. Potser sense la lloca.

Arribaran de nou les escoles i tots els pares embussant les entrades i sortides amb els seus cotxes (quan suposadament son del barri i no cal que l’agafin.).
Arribarà de nou la festa de Misericòrdia, i tornen els desencants, les punyalades, i la festa amb sacarina (quan hauria de ser del poble i pel poble).
Arriba de nou l'Expro-Reus, i tornen els talls de circulació i embussos, i la pluja (i venem un edifici reformat fa dos dies que encara no hem pagat).
Arribaran de nou els 100 dies de Govern a l'Ajuntament, i al final si que farem entre tots a l'Ariel Santamaria alcalde, i el Pirata agutzil.

De tots depèn. Jo encara confio en un rocòdrom municipal, en un alberg a la ciutat, en carrils bici, en la V verda, en tantes coses que algun dia segurament arribaran...
AVANT

Anònim ha dit...

Em quedo amb aquesta frase: "l'Enemic Públic Nº1 de Reus. La persona que fa i desfà a l'Ajuntament de Reus, per sobre de pactes, partits, persones i alcaldes." MOLT BONA! ;-)

Anònim ha dit...

quin membre d'ICV el signava aquest interessant text? (Puar acuriositat...)

Anònim ha dit...

"Cacerolada” i Xiulada homenatge al pare del
POUM

El proper dissabte dia 6 hi ha previst un sopar homenatge ofert per Convergència al Sr. Nadal.

Aquest sopar, que s’ha de fer al Fortí de la Reina presumiblement a 2/4 de 10 (21,30), seria una bona ocasió per què els afectats pel POUM li féssim arribar el
nostre “homenatge” Sr. Nadal amb una nombrosa i sorollosa presència d’afectats.

És important que l’assistència sigui el més nombrosa possible i que tothom que pugui venir porti un xiulet o una cassola.

Tenim preparades unes pancartes per fer un passadís als que vagin al sopar.

Una vegada hagi entrat l’alcalde plegarem la concentració i marxarem a casa.

És tracta de fer pales el nostre rebuig a les persones que ens han portat aquest malviure!

Ens trobarem a 2/4 de 9 (20,30) a l’aparcament de la platja del miracle (sota cobert)

Santi Blanco
Coordinador d’afectats pel POUM

Anònim ha dit...

Penjats,...
Totalment d’acord, amb un comentari fet per el "TONDO ROTONDO", en un post en el bloc de l’Oscar Ramirez.
Penso que us esteu equivocant en compartir aquest bloc, i canviant el nom que fins ara us acompanyava, heu aconseguit un segell, una identitat, esser un bloc, ó el bloc de referència per a la ciutat de Tarragona, heu aconseguit, el que no ho ha fet ni el Col•legi de Periodistes, ni el Sindicat, per una vegada hi ha una unió, d’un col•lectiu que estava representat en 24 professionals i d’altres, que formen part d’aquest col•lectiu i, encara teníem moltes coses a dir al altre costat de “la barrera”, ...parlant sense “tapujos”, ,...heu aconseguit una fita important i, això no ho teniu que fer més extensiu, aquest bloc és diu “El saló dels penjats” i va néixer com a referent del que pasa a Tarragona i os lo heu currat vosaltres, amb una mitjana de visites de 500 diàries (d’un-i-do) visites de tot Catalunya, Espanya i, arreu d’el mon amb un 2% (segons al ranking del motigo)
“O sigui que si voleu, es pot mirar de comercialitzar-la (en té un bon EGM)”.
La realitat i els politics de Tarragona és una, la realitat i els politics de Reus és un altra, la realitat i els politics de les Terres de l’Ebre es un altre;
Ni millor, ni pitjor, però és diferent.
Deixant a banda topics passats, a Tarragona poc o quasi res, ens importa el que passa a Reus (de bon rotllo),...etc
Son diferents demarcacions, diferents politics, diferents caràcters,(ho reitero de bon rotllo, però es aixins)

Anònim ha dit...

És molt fort que un sindicat pugui decidir una cosa que ha de decidir un concurs públic, no? I que un alcaldable faci aquest tipus de promeses! I més encara quan aquesta gent tenen la feina assegurada! O sigui que aquí l'únic interessat en tot cas deu ser l'empresa o el sindicat per guanyar les eleccions sindicals, que per cert també interfereixen en el tempo que ha d'anar tot això...

Anònim ha dit...

Ho he trobat aqui:
http://gustavgrau.spaces.live.com/blog/cns!11F9B283CAA26DB4!1393.entry

Va signat per un tal "agustí" de "Jev-Jic Reus".

Unknown ha dit...

S'agraeix el comentari "Films produccions"...

Anònim ha dit...

Santi Blanco,

Perquè no vas a fer una caserolada a casa del Ballesteros a veure si el retira el POUM?

Que Nadal ja no és alcalde!!

Ja has demanat permís a Ramon y Cajal?

A veure si t'estàs jugant el càrrec que et va prometre el Ballesteros...

Anònim ha dit...

SANTI BLANCO

Has conseguit algo?? ja no entre aqui a copiar i pegar el text?? ja has aconseguit algo?? per exemple " 22.30 horas. Francesc Estellé, de CiU de La Canonja, fue hacia su coche que estaba lleno de rayadas y en una se leía POUM. Presentó una denuncia. Se rayaron varios coches, incluso algunos, explicaron personas que estuvieron allí, pertenecientes a invitados de la boda"
Està content??

Javier Hurtado Mira ha dit...

Parleu de l´Ortiz? Típic "chulito" progre. Què voleu d´un socialista així? ai Senyor...

Anònim ha dit...

A L'AGUSTI DE ICV

No tens ni punyetera idea del que dius i es nota que no has treballat en res que se semble a sanejament urbà. Ets un pijo com el teu amic Ernest que quan parleu doneu lliçons magistrals des del vostre despotisme ilustrat. Que us penseu que fan els sindicats de tot el mon per guanyar millores per la gent??? Soc de CCOO i estic avergonyit del paper entreguista d'aquest sindicat a reus per que els de ICV estan ben col·locats a a l'ajuntament i molts tècnics de CCOO també.

Tampoc tens ni idea de contractes ni de gestio mediambiental urbana, però el que si saps és treure porqueria i mamarli al paris per si et col·loca a tu tambe.

Soc de CCOO i de EUA i l'esquerra ha de ser reivindicativa davant el poder, també el municipal, encara que tingui una cara insoportablement caramelitzada com la del paris.

Anònim ha dit...

Si ets de EUiA, suposu que vols que sigui tant camarelizada com la del teu amic Iñaki, que et representa i lo que més li importa és EL SUPER SOU que fa que s'en oblidi de tu, i això te fot, no? Als de EUiA, sols us importa una cosa. LA PASTA!! I per a PASTA el que faci falta.

Anònim ha dit...

Ens heu col•locat, quasi els cinc darrers posts dedicats a Reus,.... de fora vindríem que de casa ens fotríem.
Per cert Tondo,... de res, és tot un plaer, he vist que estem d'acord en moltes coses,... et segueixo i, fins i tot, em fas molta curiositat,...parles de gent i coses, que conec ó he conegut molt i, que en aquest espai he comentat i, que fins i tot, tu has fer servir els mateixos noms i persones,... ho reconec: he fet servir un altra nick,...però, em sorprèn molt "les connexions".
Diguem-ne, tinc certa curiositat “sana” per això, ...en la foto i amb el barret, doncs m’he perdut.

Unknown ha dit...

M'encurioseix el teu missatge, Film productions...

Bones connexions, doncs.

Josep Maria Yago Suau ha dit...

fins quan els anònims parlaran d'altres?

Anònim ha dit...

A l'ànonim que ha comentat el missatge de l'Agustí de Reus.

No vull entrar en discusions inútils, trobo que el to en el que t'expresses ja demostra com ets, però només et diré unes cosetes:

1. Sóc de Reus, d'ICV i t'asseguro que això no m'ha ajudat a "col·locar-me" enlloc (més aviat al contrari).

2. Conec la feina sindical perquè l'he viscut durant tota la meva vida, i al marge de la problemàtica , el que sí et puc assegurar és que la secció sindical de UGT de l'empresa de neteja està confonent la defensa dels treballadors amb la política ( i suposo que per alguna cosa serà ).

3. Que el problema sorgeix perquè l'alcalde va prometre que Medi Ambient es quedaria al PSC abans de les eleccions no és un rumor; senzillament ho admet ell mateix.

4. Que l'Ortiz es dedica a interferir en les altres regidories ( i ultimament en els missatjes de la junta de portaveus)... bé, només cal veure-ho. Suposo ( i això sí que només és la meva opinió ) que te pressa per ser alcalde.

Gràcies per llegir-me i siusplau, modera el teu llenguatge.

Anònim ha dit...

Vaya vaya con los de Reus, ya se ve claro que el Pérez se tiene que jubilar, por que o lo hace él o le largan los votantes, que ya han estado a punto.
Me dicen que va por ahí pidiendo otros puestos, y esta buscando una salida digna para dentro de un añito.
Ánimo Pérez, saber retirarse a tiempo es toda una victoria. No hagas como Sabaté, hablando de renovación y él plantado desde hace 28 años.

Anònim ha dit...

Soy trabajador de FCC desde hace 17 años y de la UGT hace 1 año (antes de CCOO 16 años). No soporto que la gente de ICV nos tome por jilipoyas que no sabemos lo que queremos yque nos manipulan 3 o 4 señores. Esa forma de ver las cosas es la que a metido al Paris en el lío que tiene. cada uno defiende lo suyo de la mejor manera que puede y que gane el que mas pueda. Asi a sido es y sera siempre.

Anònim ha dit...

A veure senyor treballador de FCC, i sindicalista. Què és el que no has entes de la carta de l'Agustí de Reus? T'has llegit el teu contracte? Saps que jilipoyas al diccionair apareix com a gilipollas tant en català com en castellà? Perquè després de tants anys a CCOO, ara estas a UGT? Nomes fas que "berrear" i no dius res. Pots explicar-nos que és el que hi ha de denunciable segons tu? Que és el que ha fet el Paris i el Daniel segons tu? Què és el que no t'agrada del teu contracte? En que s'equivoca la carta de l'Agustí de Reus? Perque dir que son malos, i no dir perque, i amb proves, a Catalunya, és DELICTE, i una ip (buscau a la wikipedia), es pot rastrejar, la teva i la meva, i, el teu anonimat, s'acabarà aviat.

Anònim ha dit...

Sóc de Reus i segueixo amb interès aquest bloc des de fa molt de temps. A mi si em fa gràcia saber com es respira per Tarragona, potser perquè hi estudio i molts dels meus amics són d’aquesta ciutat. Normalment no hi participo del bloc, perquè de les coses de casa com els de casa no hi ha millor per comentar-les, però ara que parleu de Reus i del tema de la brossa, m’agradaria comentar algunes coses perquè, com sempre, es barregen massa coses en un conflicte que de base es simple:

La demanda dels sindicats té a veure en què no volen que la negociació del proper conveni col.lectiu i el concurs públic de la contracta coincideixin en el temps, per això demanaven la pròrroga de la contracta.

Això que per algú aliè a l’administració pot semblar estrany us he de dir que és del tot normal. Em refereixo a fer “pròrrogues” de les contractes de brossa.

Per altra banda, si ens fixem en les dates de negociació col.lectiva i nova contracta ens donarem compte que aquestes poden coincidir en període electoral el que, jo no sóc sindicalista, però a algú se li escapa quina seria la millor manera d’aconseguir millores laborals i renovació de la contracta que pressionar “potser amb vaga de recollida de la brossa” en meitat d’eleccions?!!!!!!!! Es com les vagues de pilots, les fan els mesos d’estiu no pas a l’abril!!!!!

Potser el Sr. Paris no se’n adona, o potser si, o potser no s’imagina com pot arribar a afectar-li a ell i a la ciutat una vaga de brossa “i més en campanya”. Diguem que si ara pensa que acordar la pròrroga ha estat una baixada de pantalons, com ho veuria pressionat amb una vaga?!!!!

Per acabar jo que sóc jove i que el fet que el Sr. Paris fos cap de llista per una partit d’esquerres em va fer molta il.lusió. He de dir que em començo a qüestionar les seves decisions (perquè la brossa ha estat la darrera que segur no la última) que qüestionen continuament el govern de la ciutat (perquè ell en forma part no?). A més, en les últimes intervencions quan l’escolto em sembla sentir al Sr. Pi (pels de tarragona que potser no sabeu qui és, és el seu antecesor) i el tema comença a fer-me mala espina.

Al final no serà tot un tema d'enemistat personal Pi-Ortiz??? Si és així, Ernest, DESMARCA'T i governa.

Gràcies
Aina Garcia

Anònim ha dit...

Daniel Pi: la clau del conflicte

Divendres no vaig poder de quedar-me sorprès davant de la primera part de “la clau del conflicte”, redactada per la mateixa clau: el parlamentari Daniel Pi. Ell parla de les seves gestions quan era el responsable de medi ambient i sembla que encara no entén el per què de les més que justes reivindicacions de les treballadores i treballadors de FCC. Sr. Pi, encara no entén, tant “d’esquerres de debò” que és vostè, que si al mateix temps es negocia un conveni col•lectiu i alhora s’acaba la concessió de la contracta, els treballadors no podran plantejar les seves demandes amb total llibertat, ja que estaran conjunturalment coaccionats per la por a que l’empresa perdi el contracte? No entén vostè que l’únic que demanen els treballadors és que no coincideixi en el temps la revisió del conveni i l’acabament de la concessió per aquesta qüestió? No entén que els treballadors no s’estan queixant de les condicions del seu conveni, sinó de que tinguin llibertat per a la seva revisió sense cap factor extern que els condicioni? Doncs si no ho entén, o no comparteix aquesta idea, passi a un partit de dretes, que són els que s’encarreguen de fotre a la classe treballadora.
Si no entén tot això, i a sobre té la barra d’intoxicar la persona que actualment és el responsable de l’àrea de medi ambient, i anar intoxicant els diaris, i de no deixar que les persones que lideren el paper d’ICV a l’Ajuntament tinguin la seva pròpia veu i posicionament, VOSTÈ ÉS LA CLAU DEL CONFLICTE, ni més ni menys! A sobre, no es presenta ni com a Diputat del Parlament de Catalunya, sinó com a Ex-Regidor de Medi Ambient, com l’ombra que encara ho manega tot i no deixa que el sr. París i la sra. Pérez encaminin la seva acció de govern.
Per últim, vostè parla de la seva “exquisida gestió” pel que fa als fons destinat a control de qualitat i promoció de les actituds responsables en matèria de residus. Si entra per diversos blogs, on els seus ex-treballadors (anònimament per por al seu estalinisme) parlen d’aquest 4%, afirmen coses tal com que LA SEVA DONA TÉ UNA CONSULTORA DE MEDI AMBIENT que ha treballat, i molt, per a l’Ajuntament de Reus. Per tant, Sr. Pi, faci el favor de deixar de ser la Clau del Conflicte i quedi’s al Parlament, que per això el van votar i per això cobra.