Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dilluns, 1 d’octubre del 2007

Papers que s'emporta el vent

L'empresa dirigida per Jacint Romeu continua passant de tot, enganyant els treballadors amb falses promeses sense ni tan sols tenir la dignitat de donar explicacions. El passat 27 de juliol va acomiadar tota la plantilla del Més Cornellà i Més l'Hospitalet amb el compromís per escrit de contractar-los de nou -un altre soci, el senyor Lluís Bassiana- l'1 d'agost de 2007.

Va resultar, però, que només es va fer efectiu l'acomiadament però no l'alta de l'1 d'agost. Encara desconeixen el perquè; imaginen que l'empresa ha volgut contractar gent nova per rebaixar sous i condicions. La realitat és que, a dia d'avui, ningú no s'ha adreçat a l'antiga plantilla per donar explicacions de l'incompliment de l'acord i, per tant, estan tots al carrer.

I per més inri, tots els treballadors van renunciar a vacances pagades i només van rebre una indemnització de 15 dies per any treballat, quan el mínim legal són 20 dies. Tot de bona fe, ja que el nou soci, el senyor Bassiana, es comprometia (així els ho va fer saber el seu gerent, el senyor Andreu Castelló) a contractar-los el dia 1 d'agost.

23 comentaris:

Anònim ha dit...

D'això se'n diu pirateria empresarial. Però les institucions continuen fotent quartos al Més Tarragon ai companyia. Boicot ja.

Hola maku! ha dit...

+, més, más, de lo mismo, ¿Sr. Ballesteros pq sigue financiando (publicidad)al sinverguenza de jacinto romeu?, Sr Burgasé lo mismo le escribo...

Hola maku! ha dit...

..por cierto alguién sabe komo keda el accionariado de comunicació efectiva sl???, aparte de la trama 'Altafulla', se va a incorporar joan antó (k vende a su madre por medio centimo de euro) de piso perfecto al negociete sinverguenza de los MÉS?

Hola maku! ha dit...

...de momento en la WEB de los MÉS sale el servicio de 'empleo' de:

http://www.cambiadeempleo.com/

del grupo de piso perfecto.

Anònim ha dit...

Jo em pregunto com poden aguantar els vostres companys. Això és intolerable, s'hauria de denunciar publicametn, que es manifestin i demanin a les administracions que no els doni un duro. Boicot al més.

Anònim ha dit...

Habria qie instarle la quiebra necesaria y asi adentrarse en los entresijos de las decenas de sociedades que deben dinero y que stan entrelazadas entre si , pedir la intervencion judicial y asi saldrian los verdaderos responsables ademas del "testaferro" Romeu

Anònim ha dit...

Andreu Castelló, 'màster en gestió en empresarial', i el seu cap, Basiana, s'han carregat els diaris Més Cornellà i Més L'Hospitalet. Fins el juliol la qualitat era evident,, amb unes bones espectatives de futur (molts anunciats volien sortir al diari) i fins i tot es va guanyar un premi a la millor tasca periodística esportiva. Però ara aquesta qualitat ha passat a ser un producte per inflar la facturació a La Caixa o a altres anunciats. És un producte antiperiodístic, de poca qualitat, sense atractiu i amb unes noies sense experiència -no tenen culpa de res- que fan el que poden. Així doncs, el treball fet en vuit mesos està a les escombreries. Una llàstima.

Anònim ha dit...

Hola maku!!...qui ets?, et dius Jordi?, al teu cognom potser que és Company, bé suposo que no ho diràs.

Anònim ha dit...

Aquest "fulano", el Cinto, és el "pàjaru" ideal per a transformar les seves trampes empresarials en guions de gàngsters al més pur estil Chicago. Enganys, cotxes de luxe, falces promeses, dones de vida dissipada, despeses de calés en vicis, absència total dels principis fonamentals, associacó amb mafiosos, etc., etc.

Anònim ha dit...

el tema es que les institucions NO posin més anuncis amb aquest delinqüent, que si podría fer?

Anònim ha dit...

i la gent que treballa als mes perque no pot marxar a un altre lloc?

Anònim ha dit...

Aquest blog es podria dir tots contra Romeu, no trobeu? Era aquesta la finalitat dels fundadors? Per què ha acabat així? Quina gràcia té?

Pregunto, només...

Hola maku! ha dit...

...es normal k los periodistas hablen del que es la 'antitesis' del editor con principios, ética, y moral. Digo yo k no hablaremos de recetas de cocina, o k?

* x cierto 'anónim' mis iniciales son R.M. listo!

Anònim ha dit...

Doncs un blog del tipus jacintromeupagaelquedeus.blogspot.com no estaria gens malament. Es podrien explicar un a un tots els casos d'aquest pirata de la comunicació.

Anònim ha dit...

doncs si feu aquest blog tindrà una llau d'entrades
Sr anonim, parlen d'aquest SR ( entre") perquè és un tema important per Tarragona i sobretot per la gent que hi estar implicada.
Aqui com diu algú els temes de cuina no tenen massa interes

Anònim ha dit...

Aqui lo importante parece ser ir en contra de Romeu, pero de los trabajadores nadie se preocupa. Como los que comentais debeis estar bien colocados, no os importa lo que pase con la gente que sigue trabajando en los MES... Que no le pongan publicidad, para que asi cierre y los que trabajan ahi se vayan a la calle, no?

Hola maku! ha dit...

...de todos modos NO cobras, kizás si 'nota' presión de las instituciones cambie esa 'peregrina' idea de k el dinero se hace a costa de maltratar y no pagar a los periodistas, las secretarias, los comerciales, los contables, las señoras de la limpieza, el carnicero, los amigos, los camareros, y la comunidad de vecino, si 'cierra' cobraras del fondo de compensación salarial, seguramente encontraras un trabajo 'decente' y nos libraremos de un 'delincuente'y tb 'mala persona'.

Anònim ha dit...

hola maku!, vols dir que els treballadors del Més no cobren? Des de quan? Teniu alguna informació fiable? Algú es creu que la gent treballi sense cobrar? Perquè el diari continua sortint, té molt millor pinta que abans de l'estiu i va carregadet de publiciat, al contrari que l'Aquí o el Diari... No sé, no sé..

Hola maku! ha dit...

...el problema es la 'gestión' de los Més, mientras este en manos del incompetente de romeu, si no es hoy será mañana k cerrará, otra cosa es k los socios anteriores y futuribles le hayan kitado poder (decisión sensata donde las haya), entonces 'kizás' sigan adelante.

Anònim ha dit...

POCA VERGONYA TE EL DE LA BERRUGA. PARLA I PARLA I NO TE UN PUTO DURO. S´HA ASSOCIAT AMB ANTÓ, QUI HA FET UN INJECCIÓ DE CALERS I EL CINTO BERRUGA JA ELS ESTÀ CREMANT AMB LA BRASILENYA

Anònim ha dit...

o sigui, que a més de tot el que fa com indesitjable i mafioset de tres al quart, a sobre tè una "berruga".
I Contxi, no hem cobrat, malgrat vulguis fer el... I el "Més ara més maco", bueno pots seguir les consignes, de trepetes hi ha a tot arreu.

Anònim ha dit...

Els que hem plegat els últims mesos encara no hem cobrat ni un duro. I som uns quants. Les denúncies estan caient una rera l'altre. L'advocadet Cinto haurà de canviar de paper i abonar-se al banc dels acusats.

Anònim ha dit...

Aquests són més pràctics. No sé com els hi anirà, però actuar, actuen:

La plantilla de Teleonuba sigue encerrada en sus instalaciones (PRNoticias)