Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dissabte, 6 d’octubre del 2007

Què fa Nadal al Parlament?


Molts ens preguntàvem què se n'havia fet de l'exalcalde de Tarragona, Joan Miquel Nadal. Doncs hem pogut comprovar que continua assistint a les sessions parlamentaries com a diputat però sembla que el debat de política general no li interessava gaire. Com mostra la fotografia, estava més ocupat en una altra cosa: llegir el Què fem de La Vanguardia. Ara ens vénen a cap molts altres interrogants. Preparava un cap de setmana per anar a una casa de pagès a fer turisme rural? Estudiava una ruta per a fer amb el seu veler? O només buscava una pel·lícula per anar al cinema?

72 comentaris:

Jordi Roca ha dit...

És el que te saber llegir.

Alguns companys seus s'afegirien si puguessin.

;-)

Anònim ha dit...

Si jo em dedico a llegir el diari a la feina enlloc d'estar al cas em despatxen. Per què el poble no pot despatxar un polític si enlloc d'estar al cas del que es parla al parlament està llegint una revista?

Anònim ha dit...

El que tampoc fa és donar suport a la premsa en català...

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Perquè trèieu les coses de context, la foto mostra a una part de diputats de CIU i a Nadal llegint o mirant el Qué de la Vanguardia, molt bé i això que vol dir?, qui estava parlant en aquell moment? potser que no estigués intervenint ningú?. I de tot el hemicicle, l’únic que llegeix es Nadal?, n’hi han que es dormen a les sessions, com el flamant conseller d’obres publiques Joaquim Nadal, i queda com una simple anecdota, no com a titular de noticia
Enfì crec que lo de llegir als plenaris es una cosa bastant estesa entre la població política, jo recordo al grup municipal socialista llegint la premsa als plenaris de l’ajuntament, i ningú a piulat, perquè entre d’altres coses que hi ha de dolent?, es pot estar llegint i escoltant al mateix temps no?.
A veure si al final Nadal no podrà fer rés perquè no es molesti ningú!!!.

Jobove - Reus ha dit...

i que ha fet Nadal a l'Ajuntament ?

no té res a veure però linkeu:

http://store.findmadeleine.com/index.html

mercenaris de merda !!!

Josep Maria Yago Suau ha dit...

El Quim té raó, cal cercar el context, i el "context" que apareix a la foto no sembla massa més actiu. Potser parlava algú del tripartit ;-)

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Gràcies Josep Mª Gago, per primer cop estàs d'acord amb mi.
Crec sincerament que no calia un titular. si no era amb afany de fer mal.
Potser que facin el mateix marcatge a tots els càrrecs públics de tots els partits.

Anònim ha dit...

Ja esta be que parleu del nadal, però que tal si els periodistes us poseu d'una vegada les piles i investigueu i us entereu del que esta passant a l'ajuntament.

Anònim ha dit...

"Cacerolada” i Xiulada homenatge al pare del
POUM

El proper dissabte dia 6 hi ha previst un sopar homenatge ofert per Convergència al Sr. Nadal.

Aquest sopar, que s’ha de fer al Fortí de la Reina presumiblement a 2/4 de 10 (21,30), seria una bona ocasió per què els afectats pel POUM li féssim arribar el
nostre “homenatge” Sr. Nadal amb una nombrosa i sorollosa presència d’afectats.

És important que l’assistència sigui el més nombrosa possible i que tothom que pugui venir porti un xiulet o una cassola.

Tenim preparades unes pancartes per fer un passadís als que vagin al sopar.

Una vegada hagi entrat l’alcalde plegarem la concentració i marxarem a casa.

És tracta de fer pales el nostre rebuig a les persones que ens han portat aquest malviure!

Ens trobarem a 2/4 de 9 (20,30) a l’aparcament de la platja del miracle (sota cobert)

Santi Blanco
Coordinador d’afectats pel POUM

Unknown ha dit...

Encara, recordo un diputatespanyol que amb el seu portàtil des de seu parlamentària mirava webs pornogràfiques... i també l'Ariel Santamaria en un debat a les penúltimes eleccions fullejant amb irònica rebel.lia no se quina revista de senyoretes lleugeres de roba.

Anònim ha dit...

La actitud el Sr. Nadal en el Parlament es el reflejo de su "ego" tiene que ser protagonista y primer actor si no asi no le importa nada.
Alguien deberia de investigar las concesiones , de obras ect. ect. de su mandato asi como las aprovaciones de los distintos planes urbanisticos.
¿como es posible que casi tengan entre cuatro el total del terreno unrano y urbanizable.
¿ese es el problemas si habria pluralidad de construcciones no existiria la falta de viviendas y no se habria producido el encarecimiento brutal.

Hola maku! ha dit...

Hombre!!! mi amigo Nadal, el de los lavaderos, terras cavades, el poum, la prepotencia, la xuleria de salón de té.

Otra 'perla' de CIU, que con Badia y Fernández podría montar la ONG 'PCA' Politikos Corruptos en Acción.

Que decis que lee?, que fem?, seguro k leia la biografia de 'Jesús Gil' su gran referente en lo politiko en lo personal.

Anònim ha dit...

El señor blanco debe ya de estar contento: unos 150 vecinos del POUM fueron a reventar el acto de CiU. La lastisma es que también reventaron una boda que habia y unos cuantos coches, que los rallaron todos. Que pena, señor blanco, acaba de convertir a los manifestantes del POUM en manguis que rallan coches, enseñan culos y no muestran ninguna sensibilidad por la gente (me refiero a la boda). Ah¡ y la guardia urbana mirandoselo. No serà que son todos los mismo y lo mismo?

Anònim ha dit...

Condemno qualsevol tipus de violència.
De totes passades hi ha una dita castellana que diu “Quien siembra vientos, recoge tempestades”

Anònim ha dit...

El Comitè Executiu Local de CDC de Tarragona vol denunciar els lamentables fets ocorreguts el dissabte 6 d’octubre de 2007, a la porta d’accés al Fortí de la Reina, en el qual va tenir lloc un acte privat: el sopar del dia del militant. A l’exterior del restaurant s’hi van manifestar unes 200 persones, convocades per la Coordinadora d'Afectats per la revisió del Pla d’Ordenació Urbana Municipal (POUM). Tots els assistents al sopar –entre els quals es comptaven moltes persones d’edat avançada i algunes impedides físicament- van ser insultats, escarnits, difamats i alguns, a més a més, van rebre empentes, travetes i puntades de peu, sense que cap responsable de la convocatòria -com els senyors Santiago Blanco, responsable de la convocatòria de la manifestació, Josep Albert Castellví, membre de la junta gestora del moviment en contra del POUM, o la dirigent veïnal Elena Regidor, un dels membres de la candidatura socialista a les eleccions municipals, fes cap cosa per tallar la violència. El comportament indigne dels manifestants només es pot definir com de persones incíviques i propi d’energúmens.
Sort que el seny de les persones que van anar al sopar va ser molt més gran que la rauxa enfollida dels manifestants i van fer que suportessin sense immutar-se les contínues provocacions. D’altra manera potser s’hauria produït una batalla campal.
I mentrestant, què feia com a espectadora impassible la Guàrdia Urbana de Tarragona? Quines ordres tenia? Què van fer per prevenir els aldarulls? Per què hi havien quatre membres de la Guàrdia Urbana que s’ho miraven des de l’altre costat del carrer, a distància? Hi han proves de, com a mínim, dues trucades a la Guàrdia Urbana, la primera a les 13,30 h del migdia en què es demanava la seva presència a l’aparcament del Fortí de la Reina per tal de prevenir possibles aldarulls. L’altra trucada va tenir lloc durant la concentració violenta davant del Fortí de la Reina per tal de sol·licitar la intervenció de la Guàrdia Urbana per tallar els fets que estaven tenint lloc i que feien perillar la integritat física d’algunes persones com ara la del senyor Nadal; la resposta del propi cos de seguretat va ser que ja estaven presents al lloc dels disturbis.
Per últim, a la sortida del sopar molts cotxes estaven ratllats, abonyegats, amb retrovisors trencats, tal com si hagués passat una host de bàrbars.
Ara més que mai Convergència Democràtica de Catalunya vol subratllar la necessitat de preservar la llibertat d’opinió i de manifestació, elements bàsics d’una democràcia, i la seva més absoluta creença en què la via del civisme i el respecte a tothom és l’única via per solucionar els problemes.
No ens queda més que esperar una resposta contundent de l’Ajuntament i que l’alcalde Ballesteros depuri les responsabilitats corresponents.

Joaquim Amorós Le-Roux
President del Comitè Executiu Local de CDC de Tarragona

Unknown ha dit...

Desconec com va anar això del Fortí, però tinc la sensació què davant de la ignorància dels mitjans de comunicació i de l'endormiscament general del personal els afectats pel POUM cada cop s'aniran radicalitzant més per tal de poder incidir d'alguna manera en la defensa del què és seu.

Els polítics, i dic noms: CiU, PSC, PP, ICV, ERC i l'antic Grup Mixt han fallat doncs uns van redactar el POUM, d'altre el van aprovar i NINGÚ va llegir-lo: com va recpnèixer en Sendra a Tarragona Ràdio.

En tot cas, però penso que cal optar pel respecte a nivell personal, però també penso que cal retirar el POUM i començar-lo a redactar des de zero.

Hola maku! ha dit...

Lamentablemente estas cosas pasan.

Kreo k la guardia urbana actuó siguiendo el 'protocolo' establecido, me parece 'muy grave' que se 'insinuen' irregularidades en su procedimiento.

Algunos son 'maestros' del 'enredo', la 'confusión' y generadores impenitentes de 'teórias peregrinas de la conspiración'.

Anònim ha dit...

Hola maku,
¿crees que el protocolo establecido de la Guardia Urbana de Tarragona fija que 4 guardias estén mirando los actos violentos desde la distancia y no actúen cuando se producen agresiones? Pienso que la justicia ya se encargará de exigir responsabilidades. Además te puedo asegurar que en tiempos de Nadal nunca había pasado unos actos tan violentos como los que se produjeron ayer.

Anònim ha dit...

La Guardia Urbana de tarragona estaria pagant favors pels serveis prestats. Tot plegat una vergonya, quina pena, quina poca professionalitat. Aquest tipus de gent fa molta por, més a més son els que dins d'uns messos se les tindran que tenir amb el nou equip de govern. Si no volen el POUM que el retirin i prou, pero no alimentem la violencia.
Per cert cap membre de l'equip de govern farà declaracions lamentant fets com aquest?Algun responsable de la plantaforma del POUM demanarà perdó?. Del Sr. (per dir alguna cosa) Josep Albert sense comentaris, els mercenaris es venen aqui millor paga: primer els de CDC i ara els socialistes. Quina barra que té aquest personatge.

Anònim ha dit...

que gentuza! A la Elena regidor alguien le podria preguntar por las fiestas privadas que hace en el local de la A.V. A quien quiere engañar.
Y al Josep Albert de Torreforta se le puede preguntar donde trabaja su hijo y desde cuando. Y que hizo el primer dia que le enchufaron.
En fin,gentuza

Anònim ha dit...

Veig que al NOTARI..COM, ahir li va inspirar el meu refrany “Quien siembra vientos, recoge tempestades”, para fer el post d’avui, potser me’l pensaré de demanar-li “royalties”, i si vols, avui te dit un altra “A todo cerdo, le llega su San Martín”, aquest tambè et pot servir.

Hola maku! ha dit...

Hay que esperar a que la Guardia Urbana de su versión.

La 'teória de la conspiración municipal'es para CIU (tgna) lo que el 11-M para el PP, una 'cantinela' que no se la creen ni ellos.

Anònim ha dit...

Jo vaig ser una de les persones increpades el dissabte a la nit. Com a militant de cdc, tinc el dret d'anar a un acte privat de partit i dret a que com a persona s'en respecti. Puc entendre la ingidnació dels afectats, que també la podien haber demostrat anant a casa de l'actual alcalde demanant la retirada del POUM. El que no puc entendre, és com persones com Josep Albert, que per a mi de senyor no en té res, pot organitzar aquest acte donan consignes a la gent de a qui a d'increpar segons van entran els assistents. Això va passar quan jo vaig entrar, va donar l'ordre que m'increpessin, i veritat, vaig passar por. Com una persona que diu representa el moviment veïnal, com és el cas de la Sra. Elena Regidor, en lloc de demanar al seu alcalde i representant del partit la retirada del POUM, incita als veïns a actes violents contra persones que res a veure tenen amb el tema, podem estar a favor o en contra el pla, però el que és segur, que els que vam assistir a l'acte, no tenim la culpa de res. Els que hi eren a la boda, TAMPOC.

Anònim ha dit...

M'oblido de les declaracions d'avui als mitjans del senyor Blanco, vergonyos, les imatges parles per si mateixes. Sr. Blanco, perquè no explicca que una dona gran va caure al terra per les empentes?. De veritat, vergonyós

Anònim ha dit...

No hi cap dubte, qui sembre vents recull tempestats i a tot porc li arriba el seu Sant Martí: He ?, J. Albert, E. Regidor, S. Blanco, Ramon Gori i al descebrat que em va ensenyar el cul.

Anònim ha dit...

Per cert, Notari o qui siguis, t'hauria de fer vergonya fer el teu últim escrit. Vosaltres sou els responsables de l'actuació sense apelatius d'aquestes persones. Com a representants, eren els vostres emisaris. No envoliqueu més i enretireu el POUM. NO JUGUEU MÉS AMB LES PERSONES

Anònim ha dit...

Hola Maku, l'has pifiat, els unics que han anat a la preso (Sala, Barrionuevo. Roldan, etc) han estat socialistes, inclós ñ'unic regidor que s'ha sentat al "banquillo" ha estat la sra. Recasens socialista ella. Si tens alguna cosa maku ja saps sinó "xunta la mui".

Anònim ha dit...

Sarita, que s'et veu el plumero (en el bon sentit) tots fan el mateix i com més cobren pitjor, algun ni hi van: ZP al congrès i el Pep F. Ballesteros a la Diputació.

Anònim ha dit...

Entec les paraules de Rosalia (CDC) respecte Josep Albert, que va militar a CDC fin que va abandonar el partit. No estic d'acord amb determinades actituts que van pasar, però, no pot la gent defensar casa seva de l'expropiació decidida unilateralment per l'ex alcalde?.
Nadal s'ha guanyat a pols que als homenatges que rep, nomès per part dels seus, tans sols hi vagi un grapat de persones.
Els fets de dissabte son greus, però molt mès que milers de ciutadans de Tarragona perdin casa seva amb mentides dites per l'ex alcalde, sense informació i per raons que el propi POUM no explica.

Hola maku! ha dit...

Mira Feliu, de k me hablas? de Roldan?, Barrionuevo?, que eran socialistas? si, y k?, NO los defiendo, NO te diré k son santos, pq son delinquentes.

Otra cosa, es k diga k Badia es corrupto, k se demuestre o no, me da lo mismo, pq tu sabes que es un corrupto, yo lo se, y el tambien.

NO soy un taliban socialista que defiende lo indefendible, eso lo dejo para ti que por lo visto si lo eres de CIU.

Anònim ha dit...

Anònim de les 12, 17. Els afectats estan en el seu dret de defensar que no els fotin fora de casa seva, és més, amb això estic amb ells. Però reconeix que no són les formes,i els emissaris no eren els adients, massa descarat, vull dir polititzat

Anònim ha dit...

Mira, macu, en primer lloc CiU es una federació de partits, jo soc de CDC, a veura si n'aprens. En segon lloc si en Badia dius que es corrupte ves al jutjat sino "mutis". que lo teu es un delicte de calumnies i en Badia es advocat i és també delicte el coneixen un i no denuncar-lo, ay macu que t'has tornat lleig.

Anònim ha dit...

La olla hierve y ahora todo se ha complicado, que ya debe convenir.
En la olla hay muy pocos ingredientes:
El bueno, el feo y el malo.
El feo es el que monta ahora estos pollos.
Como vecino afectado por la expropiación o realojamiento, condeno los hechos del fortín.
No estuve ahí, al igual que la mayoría de afectados, a los que creo que "el feo" y su gente no representan.
Algunos comentarios han empezado a generalizar. Siempre ocurre.
La mayoría de vecinos afectados, hicimos nuestra alegación y tenemos otras formas.
No represento a nadie, hablo por mi, y creo que es EVIDENTE que no nos merecemos que nos incluyan en el saco del zarandeador -raya- coches.

Anònim ha dit...

Jo personalment he assistit a tres homenatge a l'Alcalde Nadal i em consta que li han fet molts més. El que parla dels pocs assistents es nota que no hi era a cap d'ells.De tota manera i per a la seva tranquilitat, Nadal no es home d'homenatges, no ho necessita. Ademés perque no centrem el tema: que retirin el POUM si tant dolent és i si no que expliquin a la ciutadania que es el que volent fer.
Els temps posa les coses al seu lloc i l'únic que em de fer és esperar uns anys i veure com no es fa res, absulutament res. I això va tant pels del govern com per l'oposisició(CiU) que encara no s'estrenat.

Anònim ha dit...

Algú q s'hagi llegit el POUM,em pot explicar q te de malament??

Hola maku! ha dit...

Mira Feliu maku, k tu seas de cdc o udc me importa bien poko.

Que el Jesús Gil del Port de Tarragona tenga sentencias o no en su contra, te repito, reitero, y notifico que me importa tres pepinos.

Y si tu no sabes k es un corrupto, no eres un afiliado de CDC, eres un 'pasarell'.

Anònim ha dit...

AVUI EL FERNÁNDEZ DEL PP LI HA DIT A LA FLORÍA "REFRANERA DEL REINO" PER LA SEVA MANIA DE FER SERVIR REFRANYS EN ELS SEUS PARLAMENTS.

ALGÚ HA LLEGIT EL DARRER ESCRIT DEL NOTARI.COM?
NO ES POT PERMETRE QUE LA FLORÍA CONTINUÏ ESCRIVINT AQUESTES MERDES AMPARADA EN UN SUPOSAT ANONIMAT.
PENJATS, ENS PODEU CONFIRMAR EL QUE VAU DIR FA UN TEMPS SOBRE L'AUTORIA DEL NOTARI.COM??

Anònim ha dit...

Hola maku, creo que las sentencias a favor o en contra no te han de importar tres pepinos. O se tiene confianza en la justicia o no, pero lo que esta claro es que no se puede difanar y hablar de rumores. Porque rumores hay muchos y por cierto de todos.

Anònim ha dit...

Hola maku, creo que las sentencias a favor o en contra no te han de importar tres pepinos. O se tiene confianza en la justicia o no, pero lo que esta claro es que no se puede difanar y hablar de rumores. Porque rumores hay muchos y por cierto de todos.

Anònim ha dit...

Hola Maku, ets un sectari de collons i un maleducat.

Mai escoltes, només escups i tires dardos enverinats a tort i a dret.

Una mica de respecte.

Hola maku! ha dit...

Es k yo no opino de 'rumores', esa es la kuestión. Tiempo al tiempo...

Anònim ha dit...

Si no puedes confirmar nada, ahora son rumores y calumnias, a no ser que en vez de hola maku seas raphel.
De todas formas tiempo al tiempo.

Anònim ha dit...

Raphel o Alejandro caballaro Cava Madrid

Unknown ha dit...

Lo siento pero no soy "hola maku!", un simple vistazo a la IP (o la forma de escribir) y te quedará claro, y eso si que es injuriar y calumniar...
Y
es cabamadrid... que cuando escribo no bebo, je,je

Salud.

Unknown ha dit...

A parte estaba actualizando mi blog y suficiente tengo como para encima inventarme "personajes"... je,je

Hola maku! ha dit...

Gracias Alejandro por 'matizar' ese tema, no me gustaría por nada del mundo que me confundieran contigo.

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Unknown ha dit...

Lo mismo digo, desde el buen rollo, cada cual que aguante su palo (opiniones) suficiente tengo recibiendo por mis comentarios, como para recibir por los de otros, je,je

De todos modos y después de leer muchos de tus comentarios, estoy seguro de que no eres convergente, y mucho menos socialista... simplemente repartes según toca... lo que pasa que en estos lares, por desgracía, se aplica mucho aquello de "o conmigo o contra mi"...

Hola maku! ha dit...

Alejandro, no parezco socialista??? vaya que decepción.

Tb de buen rollo te digo que me habian dicho k era igualito, igualito, k Pepe Blanco que reparte a diestro y sinestro, y se keda más largo k ancho.

¿Ese sí k es socialista de 'pro' no?.

Buenas noches maku!

Anònim ha dit...

Maku, tu sigue ahí que das buen rollo, a mi personalmente me caes muy bien y el Caballero también, además hace gala a su apellido, pero hoy hay un montón de histéricos por aquí, total por cuatro que les amenizaron la fiesta, estarán cinco días con este "shock", ya ves, si no que rollo de cena les esperaba, y así tuvieron "ambientillo".
Au va,...

Unknown ha dit...

Hola maku! no creo... je,je

Anònim ha dit...

jo ni vaig anar al sopar, ni soc de convergència, ni tinc res a veure amb tot això, pero sincerament els últims comentaris em semblant d'una fribolitat bestial.

Unknown ha dit...

A que comentarios te refieres anònim de las 21.39

Anònim ha dit...

CiU demana la dimissió del cap de la Guàrdia Urbana de Tarragona per uns incidents de dissabte en un sopar de la federació
El grup municipal de Convergència i Unió a l'Ajuntament de Tarragona ha demanat la dimissió del cap de la Guàrdia Urbana, l'intendent major, per 'no haver garantit la seguretat' del grup de persones que van anar a un sopar de la federació aquest dissabte. En aquest sopar es feia un homenatge a l'exalcalde Joan Miquel Nadal i diversos veïns contraris al POUM van aprofitar per concentrar-s'hi i increpar-lo.

Anònim ha dit...

Maku,tens la mateixa educació, formes i color que els que varen assetjar a uns ciutadans que anaren a sopar. Fixeu-se el Pep Felix en el seu discurset (25 minutets) posa un gran panell amb una "Per una Tarragona amb ambició" la resta està en blanc. Ostres tú quina ambició.

Hola maku! ha dit...

Yo tb te kiero Nuria Feliu.

Anònim ha dit...

Hola Maku!, bon dia, avui sembla q el personal està mès tranquil, no hi ha q baixar la guàrdia.

Anònim ha dit...

No t'equivoquis, joderrrr. Aregio va demanar la dimissió del regidor de mobilitat i seguretat, no la del cap de la guardia urbana. no liem la cosa.

Josep Maria Yago Suau ha dit...

Segons fonts municipals la dotació de la guardia urbana i els dos secretes que hi havia barrejats a la concentració no van veure cap agressió.

Anònim ha dit...

Yago, ets la bomba! "Segons fonts municipals". I qué vols que diguin aquests?

aiiii l'oficialisme! A veure qué cau!

Anònim ha dit...

Yago k passa que ara et creus el que diuen les forces de seguretat. Ja et val

Anònim ha dit...

I vosaltres, ara teniu els nassos de dir que els periodistes estan a sou d’el PSC,...vosaltres, ara teniu els nassos de dir que els periodistes estem manipulats, au va....
“Arrogant i fatxenda,... Adéu Mr.Christmas, bon vent i barca nova, que segur que la teniu; espero no tornar-me'l a trobar ni pel carrer. Si d'un cep tan bo n'ha tret un suc tan pobre, no crec que se'n pugui esperar gaire mes de vos. Algun endollet i anar visquent de la moma. Favor per favors. Pensaré amablement en vos cada cop que una rajola trencada dels carrers bruts i trinxats de la ciutat m'embruti els pantalons. Adeu, Mr.Christmas, llàstima que els alcaldes no puguin davallar a tercera regional com els clubs de futbol quan ho mereixen” (paràgraf tret d’el bloc EL GRAN BARRUFET)

“Don Manuel Fraga “ la calle es mia “, va trobar un perfecte successor en Joan Miquel Nadal mentre ha estat alcalde i el camí de la Cuixa va esdevenir així un carrer d`ús gairebé exclusiu de l’ex-alcalde i intransitable per a la resta de mortals que no hi podem passar a peu. Perquè a més de no tenir voreres, tot sovint els cotxes aparcats encara dificulten més el pas. Per cert, els vehicles infractors aparcats a la porta de l`ex-alcalde, mai no rebien ni reben cap butlleta groga al parabrises. S’entén que allò és territori Nadal.
Han volgut que reduíssim l’avaluació del que feien al totxo i a allò visible
- No han tingut en compte els oprimits, necessitats, els desvalguts, els dependents
- Han mediatitzat la llibertat d’expressió fins al punt de carregar-se-la o carregar-se professionals de la comunicació que els molestaven
- Han preferit les riqueses a l’ètica i a l’estètica
- Han humiliat centenars de ciutadans als quals han considerat inferiors”
(paràgraf tret d’el bloc Notari.com)

AU VA,...AU VA,....

Anònim ha dit...

Encara que tot el que diu aquest post justicier fos cert, no justificaria la violència de dissabte. És una vergonya i us han enxampat!

Yago, i també Carles Castillo que dieu que no hi va haver agression. Hi ha un post divertit al blog de l'Aregio d'un que hi era i va rebre una puntada al sec de la cama. Diu que en donarà una igual al Pep Felix, Santi Blanco, Castillo i tots els que diuen que no hi van haver agressions, a veure si desprès de rebre-la pensen el mateix.

Penós tot plegat.

Per cert, parlareu de tarja de cràdit del Gustavo, o és que el Juanito el Metropolitano de Canal Reus ja fa de Bolaño?

Unknown ha dit...

Podríen quedar tots un dia al metropol i donar-se allí mateix les respectives puntades de peu...

La violència te moltes cares.

Anònim ha dit...

¿Cómo se atreven a pedir mi dimisión? Mis agentes tenían órdenes concretas en el orden de prioridades de salvamento. Las primeras en ser socorridas debías ser las hembras macizas y de cuerpo voluptuoso. Luego las mujeres, los niños, los hombres, y en último lugar los perros y los canarios.
A ver si se quejan menos y se preocupan de subirme el sueldo joderrrrrr!!

Anònim ha dit...

Quin nivell de comentari!

Josep Maria Yago Suau ha dit...

anònim de les 14,15 em limito a dir el que diuen les fonts municipals (Carlos Castillo en base a informes de la Guardia Urbana i els dos secretes de la Nacional), no cal combregar-hi.

anònim de les 15,54 d'on treus el que ara, abans o després em crec. Per què no m'hauria de creure el que diuen les forces de seguretat? Insinues que menteixen? en contra d'un grup conservador com CiU?

anònim de les 17,03 jo no hi era em limito a reproduïr el que diuen fonts municipals sinó algú acabarà pensant que el que va passar és més greu que el que passa a Birmania.

Anònim ha dit...

Yago, veure un alterglobalitzador com tu creient-se "a pie juntillas" les forces de seguretat ja és l'últim. Pel mateix preu et podries creure la versió policial de la mort d'aquell manifestant antigloblaització a Gènova, a la cimera del G-8.

Clar que en aquest cas el manifestant era dels teus i el govern dels altres. Quan els manifestants no son dels teus i el govern sí que ho és, llavors toca callar, justificar, fer la vista grossa, disculpar, afegir dubtes, i entonar el càntic de "escoltem les dos versions".

També hi havia ciutadans de la RDA que aplaudien la policia secreta, i alguns fins i tot hi col·laboraven delantant els seus veïns, familiars, companys de feina... Segurament allà hi hauries estat molt feliç Yago, amb una policia al servei del socialisme i en contra dels contrarrevolucionaris.

Els sectaris com tu feu fàstic Yago.

Anònim ha dit...

Anònim, no li fotis canya al Yago. Ell no era així, però va conèixer als xicots aquells del sindicat estrany i ara té "dissonàncies cognitives"
Excuseu-lo companys, que el xicot ja té una edat per a madurar oi?

Anònim ha dit...

ei, ei, ei, k el hola maku els te ben posats.

Anònim ha dit...

Hola Maku,
Ja t'assebentat de la moguda del Port?, tens alguna cosa afegir...

Anònim ha dit...

Algu pot explicar què ha passat al port?