Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dimarts, 23 d’octubre de 2007

Una de l'Alejandro Fernández

Revisant blocs tarragonins hem trobat una perla a la del portaveu del PP a l'Ajuntament de Tarragona Alejandro Fernández. És de la setmana passada. Però és curt i concís.

Ahora que Josep Fèlix Ballesteros me ha nombrado líder de la oposición, ya me siento legitimado para pedirle una entrevista al Alcalde de Tarragona, el Sr. Xavier Sabaté.
¿Os acordáis de aquello “del abrazo del oso”? Yo procuro no olvidarlo…

6 comentaris:

Anònim ha dit...

És un crack. Diu veritats com punys.

Anònim ha dit...

Alejandro,
et felicito pel teu treball dia a dia però encara més pel teu fi sentit de l'humor i per la teva ironia.
Segur que no creure's les floretes que et llancen enverinades des de l'equip de govern de l'Ajuntament els descol·loca i els deixa fora de joc.

Anònim ha dit...

Aquest noi arribarà lluny, dins del PP

Cèsar Llamborda ha dit...

Dos alcaldes? Dos sous?

Anònim ha dit...

Seguimos con los socialistas, o socio-listos!!!!!!!
En el puerto de Tarragona, hay un presidente y un jefe de gabinete....que durante la última campaña municipal, han realizado irregularidades, muy sonadas. Empresas que han tenido que facturar al puerto las facturas de los actos....ya tenemos buena parte de esta información, será pública muy pronto. Todos la podreis ver en un medio de comunicación. Los más puros e intocables, serán los primeros en caer??????

Anònim ha dit...

Anònim de les 17:10:

No m´extranyaria que fós cert el que dius. A veure si és veritat que comencen a caure... perquè avui el que quasi que caic (de l´espant) sóc jo... m´he trobat a la Floría de cara...aaaaaaaaaaaarggg, quina por !!