Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

diumenge, 7 d’octubre del 2007

Público no acaba de triomfar

Almenys entre els visitants d'aquest bloc. En l'enquesta que hem deixat activa els darrers dies un 47% dels que han respost afirmen que no coneixen el nou diari Público. Un 27% diu que els sembla malament. Només un 11% valora afirma que li sembla "molt bé". Que li sembla "bé" i "regular" empaten a 8%.

En la nova enquesta penjada us preguntem sobre nosaltres. Us agrada que el Saló dels Penjats hagi ampliar la seva cobertura a Reus? Recordeu que també podeu fer comentaris.

11 comentaris:

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

El Comitè Executiu Local de CDC de Tarragona vol denunciar els lamentables fets ocorreguts el dissabte 6 d’octubre de 2007, a la porta d’accés al Fortí de la Reina, en el qual va tenir lloc un acte privat: el sopar del dia del militant. A l’exterior del restaurant s’hi van manifestar unes 200 persones, convocades per la Coordinadora d'Afectats per la revisió del Pla d’Ordenació Urbana Municipal (POUM). Tots els assistents al sopar –entre els quals es comptaven moltes persones d’edat avançada i algunes impedides físicament- van ser insultats, escarnits, difamats i alguns, a més a més, van rebre empentes, travetes i puntades de peu, sense que cap responsable de la convocatòria -com els senyors Santiago Blanco, responsable de la convocatòria de la manifestació, Josep Albert Castellví, membre de la junta gestora del moviment en contra del POUM, o la dirigent veïnal Elena Regidor, un dels membres de la candidatura socialista a les eleccions municipals, fes cap cosa per tallar la violència. El comportament indigne dels manifestants només es pot definir com de persones incíviques i propi d’energúmens.
Sort que el seny de les persones que van anar al sopar va ser molt més gran que la rauxa enfollida dels manifestants i van fer que suportessin sense immutar-se les contínues provocacions. D’altra manera potser s’hauria produït una batalla campal.
I mentrestant, què feia com a espectadora impassible la Guàrdia Urbana de Tarragona? Quines ordres tenia? Què van fer per prevenir els aldarulls? Per què hi havien quatre membres de la Guàrdia Urbana que s’ho miraven des de l’altre costat del carrer, a distància? Hi han proves de, com a mínim, dues trucades a la Guàrdia Urbana, la primera a les 13,30 h del migdia en què es demanava la seva presència a l’aparcament del Fortí de la Reina per tal de prevenir possibles aldarulls. L’altra trucada va tenir lloc durant la concentració violenta davant del Fortí de la Reina per tal de sol·licitar la intervenció de la Guàrdia Urbana per tallar els fets que estaven tenint lloc i que feien perillar la integritat física d’algunes persones com ara la del senyor Nadal; la resposta del propi cos de seguretat va ser que ja estaven presents al lloc dels disturbis.
Per últim, a la sortida del sopar molts cotxes estaven ratllats, abonyegats, amb retrovisors trencats, tal com si hagués passat una host de bàrbars.
Ara més que mai Convergència Democràtica de Catalunya vol subratllar la necessitat de preservar la llibertat d’opinió i de manifestació, elements bàsics d’una democràcia, i la seva més absoluta creença en què la via del civisme i el respecte a tothom és l’única via per solucionar els problemes.
No ens queda més que esperar una resposta contundent de l’Ajuntament i que l’alcalde Ballesteros depuri les responsabilitats corresponents.

Joaquim Amorós Le-Roux
President del Comitè Executiu Local de CDC de Tarragona

Unknown ha dit...

Ja tinc prou feina com per ara posar-me a investigar aquesta publicació a qui no auguro gaires anys de vida...

Anònim ha dit...

Mano Quim Amorós, ets un pesat. No tens res més que fer que penjar comunicats cavernícoles als blocs de la gent?

Hola maku! ha dit...

jajaja olé olé y olé para 'au va'.

X cierto, 'Público' para mi es una buena noticia y -espero- un futuro 'referente' informativo, hay que darle tiempo.

Anònim ha dit...

Doncs jo el vaig comprar sense gaires esperances de trobar una bona publicació, però la veritat és que em va sorprendre positivament i vaig trobar informació que generalment no es troben en diaris generalistes, especialment de conflictes internacionals.

Herois ha dit...

Caldrà anar a l'hemeroteca... on és gratis.

Anònim ha dit...

El que em va fer més gràcia van ser les contribucions de la redacció (o delegació) de Barcelona al primer número de Público: una crònica sobre Ronaldinho (que es prodria fer des de Tumbuctú) i la recepta de la crema catalana. Mireu-ho.

Anònim ha dit...

Ja hem rebut més de 100.000 visites!!!!

Unknown ha dit...

100.000 visites! Sou uns cracks.

No perdeu aquesta espontanietat!

Maria Rosa ha dit...

Felicitats per les més de 100.000 visites! Això si que és un gran èxit i no el de Público!

Josep Maria Yago Suau ha dit...

Hi ha notícies que estan bé, per exemple les referències al suport de la petroliera francesa TOTAL i el ministre d'exteriors B. Kouchner (fundador de MSF) a la Junta Birmana però tot lo relacionat amb el pais basc és inmenjable (com a la majoria de mitjans).