Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dimecres, 3 d’octubre del 2007

Xavier Tarrés guanya pes al govern de Tarragona


Es sabia des de feia uns dies però des d'aquest dimarts Xavier Tarrés assumeix la regidoria d'Urbanisme i es converteix en un pes pesat del govern municipal tarragoní, en una mena de primera línia per sota de Ballesteros on estarien també Pau Pérez i Begoña Floría. Tarrés va ser un dels fitxatges independents de Ballesteros, junt amb el desparegut Josep Lluís Navarro. Advocat de 36 anys, té sobre la taula la gestió del Pla d'Ordenació Urbana Municipal (POUM), amb més de 4.000 al·legacions i poc temps per perdre.


De Tarrés, número set de la llista del PSC en les darreres eleccions, es troba molt poca gent que en parli malament. Hi ha qui troba similituts amb Navarro, però les comparacions sempre són odioses i el llistó el té molt alt. Tampoc no hem d'oblidar que són de generacions diferents, amb vint anys i escaig de diferència. Té molta feina a fer i un repte al davant que si el resol bé sortirà molt reforçat.

21 comentaris:

Hola maku! ha dit...

...honesto al igual k su antecesor.

Anònim ha dit...

Quién està en Torrevieja?

Anònim ha dit...

En Torrevieja no sé, pero en Úbeda y Baeza ,en Jaen, han estado Ballesteros y López Pasca de visita para descubrir dos ciudades que también son patrimonio de la humanidad

Anònim ha dit...

Patrimoni de l'humiltat?

Anònim ha dit...

Que es vol dir " si ho resolt bé", bé per a quí ?, pel conjunt de la ciutat de cara al seu futur i modernitat, bé pels veins del costat dels afectats, que millorent el seu patrimoni, bé pel veins compresos en el poligons que orientativament es dibuixent, o bé pels interesos electorals dels socialistes?.

Anònim ha dit...

En quansevol cas, el setè de la llista i independent, sembla que el pesos socialistes, perden pés com Castillo, la Bego, Cosano, Perez o Pelegrin. O es que van de florero

Anònim ha dit...

Això de "guanya pes" és una indirecta pq l'home s'està engreixant? Pregunto, no conec la cintura de Tarrés,...

Anònim ha dit...

Home, de florero igual va la Herrera aquesta que no se la ve en lloc, sembla un ectoplasma.

Anònim ha dit...

avui hi ha poc "ambientillu" al bloc, està molt light

Anònim ha dit...

supongo que seran buena gente nadie lo pone en duda, pero el Sr.Navarro e.p.d. como el sr.tarres ahora lo tienen muy bonito por que hablan y prometen, veremos cuando llegue el momento de actuar, entonces podre dar mi opinión del sr.tarres como gestor.

Anònim ha dit...

Per cert, perquè manteniu l'enllaç amb el blog del Cabré si fa una noticia cada dos mesos i la fa per parlarnos del seu estres. Estres i escuatro. Com podeu mantenir aquest enllaç amb un senyor que és intim del Cinto Romeu i els altres 39 de la cova d'Ali Baba. Poseu a caldo, amb anònims, al Romeu i deixeu una opció perque la gent entri a mirar l'abandonat espai, ple de taranyines pel poc us, del Cabré. Serietat!

Anònim ha dit...

Aquí ja vam avançar qui seria el regidor d'Urbanisme. Demostra que el grup socialista és molt poqueta cosa, si per la regidora més important despres d'Hisenda han d'agafar un xaval que és independent i que mai havia fet política fins ara.

Unknown ha dit...

Doncs enhorabona, espero i desitjo que retiri el POUM i que es comenci a redactar tot ell de nou, tenint en consideració el poble, la ciutat.

Diuen els que estan enfrascats en el tema del POUM que és una bona notícia el seu nomenament, en contrast amb l'anterior gestor del tema. En tot cas en sentirem a parlar...

Anònim ha dit...

Anònim de 3 d'octubre de 21:29...
Home,el Jordi Sendra tampoc era cap "llumbrera" i d'Urbanisme com de fer de...I l’Àngel Fernandez lo que entenia d'urbanisme, ho tenia mal entès i per no fer-se lios ho dirigia cap a casa seva, i així ho aclaria millor.
De totes passades, ja estava decidit que seria un home d'el Burgasè per poder compensar el desequilibri de poders locals no?

Anònim ha dit...

es buena persona y tiene voluntad. sin animo de ofender a nadie creo que es el más preparado de la lista socialista.Espero que tenga mucha suerte.

Anònim ha dit...

Alguien sabe donde colocaran a Agusti Mallol? El dice que este mes de octubre le diran alguna cosa. Como lo coloquen sera muy fuerte

Hola maku! ha dit...

Agusti Mallol estaría bien de 'jurado' del mira kien baila.

Anònim ha dit...

Bueno, OTRA VEZ GANO SABATE, el nuevo concejal de urbanismo es un hombre suyo. Lo puso Sabate en la lista cuando no le conocía nadie, y ahora ha obligado a Ballesteros a ponerlo de ahí. La pregunta es: ¿EN QUE TIENE ATRAPADO SABATE A BALLESTEROS?

Unknown ha dit...

No seré jo qui critiqui a Mallol, però pesno que ja n'hi ha prou d'exufisme per motius poítics.

Anònim ha dit...

Es molt conegut a molts àmbits...per no sortir a les planes de política local, no vol dir que no hagi caminat...us quedarieu paradets, molt a Bcn i Madrid..., segons he vist,... pero a tot arreu, moltes vegades a la re-botiga,.....ara sembla que no pogut dir que no...

Anònim ha dit...

És molt bon noi. I té molt de merit, és el primer home que vé de la ma de Sabaté, les altres (diputades, regidores, senadores) tot eren dones....