Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dimarts, 9 d’octubre del 2007

Roser Marquès deixa Canal Català i s'incorpora a Canal Reus

El Saló dels Penjats us pot confirmar que l'actual cap d'informatius de Canal Català Tarragona, Roser Marquès, deixa l'emissora tarragonina per fitxar per Canal Reus. Ja havieu pogut veure alguns comentaris en un post anterior que informaven del canvi. Marquès feia més de tres anys que treballava a Canal Català Tarragona, des de l'època de Més TV, quan va entrar com a redactora. Actualment presentava l'informatiu del vespre de Canal Català Tarragona.

A Canal Reus, Marquès ocuparà el càrrec de sotscap d'informatius que va quedar vacant després de la marxa de Joan Pérez a premsa del PSC del Camp de Tarragona. Caldrà veure com reestructura Canal Català Tarragona la seva redacció d'informatius.

20 comentaris:

Anònim ha dit...

ENHORABONA ROSER! Molta sort, t'ho mereixes!

Oscar Ramírez ha dit...

Enhorabona Roser. No cal que et digui que et vagi bé perquè ja sé que t'hi anirà. A veure si ara, on ja saps, tenen vista i potencien la gent més antiga que queda a la casa a nivell informatiu. Jo els dono un consell: el Marc com a responsable del TN i cap d'informatius i la Laia que porti el gruix de la informació amb el suport d'una tercera persona, com a mìnim, que haurien de fitxar. En fi, ja està dit. Sort als tres i un petó molt fort a vosaltres dues i una abraçada a ell!

Anònim ha dit...

Molta sort Roser !!!

Era d'esperar, el que no entenc és com ha trigat tant en decidir sortir d'allà. Ara haurem de veure més els informatius de Canal Reus TV ;)

Maria Rosa ha dit...

Et desitjo el millor Roser, ja ho saps. Ja quedarem algun dia per dinar a la capital del Baix Camp. Felicitats per la Roser i per a Canal Reus, que ha fet un gran fitxatge!

Octavi ha dit...

Felicitats Roser! me n'alegro molt!

Anònim ha dit...

Enhorabona Roser!! Ja t'ho vaig dir pel mòbil, finals d'aquets any i tot el 2008 serà el teu any ;) ...i d'algú més.
Molta sort per aquest nou projecte, t'ho mereixes Guapa.
Fins molt aviat en una farra de les nostres ;)...

Anònim ha dit...

Vosatres que esteu tan ben informats. La tele la compra l'italià. Però algú sap qui es queda amb Més Tarragona, Més Reus i Més Costa Daurada? És un misteri...

Anònim ha dit...

molt be per el nou carrer, per cert
i el post sobre lo del forti del altre dia?
s´ha de fer un post no mes per aquet tema!!

Anònim ha dit...

XAQUETERA

jordi salvat ha dit...

Roser,

Felicitats pel canvi de feina. Segur que t'anirà molt bé. I els ganxets no són tan terribles com semblen.

Oscar Ramírez ha dit...

anònim: que no li fan un carrer! que té un nou càrrec, jejejeje.
anònim 2: Tens raó. Jo conèc a la Roser i es compra moltes xaquetes i bastants pantalons. Vols que et digui on les compra o prefereixes seguir comprant on sempre, al Mango.

Oscar Ramírez ha dit...

Si voleu parlar del Forti de la Reina jo tinc un post al meu blog que s'ha convertit en una batalla campal. S'han repartit més osties que en una missa de l'Arquebisbe.
Apa, entreu i opineu.

Anònim ha dit...

oscar, no has canviat. Es nota q estas casat amb una comercial, aquí fotent publicitat del teu blog. Jat veig aamb la coca cola i els crosants davant el PC.
Aquí encara hi ha qui et vacil·la

Salvador Guinart ha dit...

Molta sort en aquesta nova etapa. Ets una bona professional i això els ganxets ho saben apreciar.

Llàstima que haguem "d'exportar" persones amb qualitat fora d'aquí, per que no es valora prou la seva feina a casa seva.

Anònim ha dit...

Roser, molta sort per Reus. Et trobarem a faltar. No deixis que et converteixin a la fe ganxeta.

Oscar Ramírez ha dit...

anònim: amb això dels crosants i la cola m'has tocat la fibra. Quins temps aquells!
I quins bons temps ara!
Mentre en quedi dins un que encara em vacil·la vol dir que la casa guarda certa identitat.

Anònim ha dit...

però com podeu ser tan provincians...us penseu que Tarragona és el centre del món i que els de Reus tenim cua i som de color verd? si que us preocupa que aquesta paia hagi de traspassar cada dia la frontera de La Canonja!

Oscar Ramírez ha dit...

No he dubtat mai que la gent de Reus sigui gent normal, com la de Tarragona. Però sempre he cregut que hi havia gent a Reus que té cua i son de color verd. Es caracteritzen per no entendre un post quan el llegeixen, irritar-se no havent entes el post i replicar amb furia sobre el post que no han entes. Per cert, que jo sapiga a La Canonja no hi ha frontera ni duana. Si algun dia en posen alguna, avisa'ns que segur que et paren el primer. Per acabar: aquesta "paia" té un nom: ROSER. Fixa't que comença amb R i acaba amb R, com Reus. Ara potser estaràs més content.

Anònim ha dit...

Vosatres que esteu tan ben informats. La tele la compra l'italià. Però algú sap qui es queda amb Més Tarragona, Més Reus i Més Costa Daurada? És un misteri...

Anònim ha dit...

Para perles periodístiques, les respostes que va donar l’Ignasi Soler, president del col•legi de periodistes, en l’entrevista que va sortir ahir al Diari de Tarragona; osti, nivell, nivell.