Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dimarts, 16 d’octubre del 2007

Nadal, en bicicleta elèctrica

Com a aficionats al ciclisme que som alguns Penjats i apassionats practicants alguns menys no ens podem estar de felicitar l'exalcalde Nadal, que dilluns es desplaçava per la ciutat sobre una bicicleta elèctrica. No sabem si se l'acaba d'estrenar i la llueix perquè és nova o si ja fa temps que la té, però em va agradar molt el sistema de funcionament, perquè a més dels pedals porta una bateria incorporada i un accelerador al manillar! La bici és negra i bastant gran, es nota que en Nadal és un home ben plantat i ha sabut triar la talla del vehicle... Un gest que diu molt al seu favor, senyor Nadal, sobretot si es converteix en quelcom habitual, com utilitzar-la dilluns per anar a dinar a la Part Alta, dimarts per passejar pel Moll de Costa, dimecres pel carril-Bici (!?) de Torreforta i Bonavista, dijous pel passeig de la platja Llarga i divendres per anar a la seu del partit, per posar alguns exemples.

Per cert, ha vist que difícil és deixar la bici en algun lloc en condicions per evitar que te la robin i alhora haver-la de lligar a algun senyal o element del mobiliari urbà? A que des de la bicicleta la ciutat es veu d'una altra manera? Bé, sincerament, benvingut al club dels ciclistes i, si em vol fer cas, compri's un casc!

Llàstima que no tenim foto d'aquest moment. Si algú en té alguna que ens l'enviï.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

dieu que te un acelerador per correr quan alg� de tgn el vulgui apallissar...

Anònim ha dit...

A veure si caurà i és trencarà alguna cosa, que vagi amb cura i no trepitja l'asfalt que va deixar fet "caldo" i se farà Pupa,Poum,poum.

Anònim ha dit...

Ja estic aqui!

Es diu... s'explica... es comenta... que...

Anònim ha dit...

el nadal ja no es alcalde, ha tingut cosas bonas i dolentas com tothom , pero per mi se li hauria de tenir respecte, el poum es va aprovar per majoria absoluta, tambe el va votar mallolet, la martorell, el estevet ortiz ect...
no tot sera culpa de ell

Sherlock Holmes ha dit...

I jo, ja soc aqui!!
Per posar rauxa, seny i enfundir les qüestions de l'apuntador i el Notari.

Anònim ha dit...

El Marauri ha dimitit. Que fort, i ho fa quan manen els seus. L'ajuntament l'ha fet la guitza l'últim moment i no l'ha diexat fer la fira a la part alta. Què haurà passat?

Unknown ha dit...

Apuntador ens diràs on col·loquen al caguetes?

Herois ha dit...

Quin xou notarial, tu!

Anònim ha dit...

je ne comprend pas

Anònim ha dit...

Este señor deberia de responder por sus irregularidades se comenzo con el abandono de su "acompañante" en el accidente en cualquier pais medianamente normal tendria que haber sido juzgado
la forma de "crecer" Tarragona el cambio ese cambio ha servido para que unos pocos ayan gestionado la totalidad del suelo por medio de planes parciales amañados
las deudas del ayuntamiento nos limitaran durante años todos los servicios publicos.
deberia de ser investigadas las cuentas del Parking Jaime I
el resto de parkings que estan gestionados por LUBASA , se deberia aclarar las acciones que quedan de titularidad municipal
y como se ha otorgado la explottacion
asi mil cosas
¿que homenaje se merce este Sr. perdon "señorito" de cortijo

Anònim ha dit...

Segons els diaris, dilluns Nadal era fora de Tarragona, així que dubto que algu el pogues veure. Ja estem mal imformat com sempre.

Anònim ha dit...

Al darrer anònim: el dilluns referit el senyor Nadal va dinar amb De los Ríos al restaurant Degusta del carrer Cavallers, jo mateix el vaig veure amb la bicicleta, o sigui que el mal informat és vostè. Com diria el último, si lo que vas a decir no es más bello que el silencio, no lo vayas a decir. Així que calla la boca abans d'acusar de mal informar. Et queda clar, siguis qui siguis?