Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dissabte, 27 d’octubre del 2007

Un notari que treballa molt i un apuntador una mica nerviós

El Notari.com ens està sorprenent amb una activitat frenètica. Aquest dissabte ha penjat dos posts! A la matinada "rajava" de l'Aregio i al migdia carregava contra el Diari de Tarragona, al qual qualificava de "Diari de Poblet". Al senyor/a Notari, que per cert treballa en dissabte no com la resta de companys seus de professió, no li agrada massa que el president de la Diputació i alcalde de Vila-seca surti tant, aprofinant el vessament de cru a la costa tarragonina, en el diari de pagament de més tirada del Camp de Tarragona.

A L'Apuntador, per la seva banda, no li va agradar un dels nostres darreres posts. Tú mateix ens dones la raó: dius que el teu col·lega Notari ha penjat 11 posts en 5 mesos i ara 3 en menys d'una setmana. No se'n diu d'això estar més actiu? Hem de felicitar-te perquè a l'Apuntador si que es permet fer comentaris. I també us demanem perdó perquè hem tardat una mica a posar-te en els nostres links. Ara ja hi sou. I no et capfiquis tant amb la Ivet Batet. Encara està a la Xina i deixa-li cent dies de marge quan torni. Esperem el teu pròxim post.

7 comentaris:

Unknown ha dit...

Queridos penjats, ya que habéis actualizado los enlaces podríais haber aprovechado para enlazar a los compañeros de la JSC-Tarragona que han abierto blogs...

Por cierto aquella regla del que no actualice una vez al mes... la vais a cumplir o no? Simple curiosidad.

Salud.

Anònim ha dit...

La Bego li té jurada al PEDRÓS pels breus on s'explica que sempre arriba tard als puestos i per dir quatre cosetes i marxar la primera (sóc testimoni del que es va explicar del Consell Comarcal)
El Diari ja fa bé de buscar quota de mercat entre l'allau de diaris sociates, amb un discurs més lliure (A Ballesteros l'estan tractant molt bé tret del dia de les 4 entrevistes)

PEDRÓS, RESISTEIX,QUE LA BEGO I EL SABATÉ VAN PER TU!!!

Anònim ha dit...

EXIGEIX-HO UN ACLARIMENT IMMEDIAT

Avui he llegit a el Diari de Tarragona, a la columna d'opinió del Ramón Pedrós, amb gran sorpresa i estupefacció, que el "senyor" Al Gore, Premi Nobel de la Pau (segurament estaria una gran sorpresa per el seu creador, Sr. Alfred Nobel) ha estat invitat per l'Alcalde Ballesteros, a fer una conferència a Tarragona.

Mirin vostès, els Tarragonins no necessitem conferències d'aquest "element" a 200.000.-€ de caché + 40.000.-€ per a l'agent que ho coordina. De fet, a aquest "element" no li volem ni de gratis.

De que van vostès?... A que estan jugant?... fa quatre dies ens estan parlant de forats importants, de 6 milions d'Euros en factures sense consignar, de dèficits de...etc.
Fins ara només he vist, viatges a Frankfurt, viatges a Pompeia, festes diverses, ximpleses de tota mena amb picabaralles de pati de Col•legi.
Ja sóc accionista, desconec quina és la meva participació com a ciutadana, d'un club esportiu com el Nàstic, que amb tot els respectes del món cap aquest club, a mi ningú m'ha preguntat si estava interessada a participar en dit accionariat, és més, si he de col•laborar per imperatiu legal (que sembla que ha estat així) hagués estat més d'acord a fer-ho amb "l'associació de suposades víctimes de la febre groga del brot del safrà".

Preocupin-se de que els ciutadans cada dia per anar a treballar paguem 2,50 € cada hora de pàrquing o 1.-€ de zona blava, aigua, brossa, IBI i, un llarg etc., preocupin-se que els impostos que ens ofeguen, almenys es reinverteixin en una ciutat que la trobem confortable i neta; ara mateix res més allunyat de la realitat i deixin de gastar els nostres diners en impresentables i sense el nostre permís.

Anònim ha dit...

SENYORS DEL DIARI DE TARRRAGONA:
ELS DELS PSC JA HAN DEMOSTRAT AMB L'ARTICLE DEL NOTARI.COM QUÈ PENSEN DE VOSTÈS.
ESPAVILIN SI US PLAU O ELS ACABARAN TANCANT EL DIARI.
DEIXIN DE FER EQUIDISTÀNCIES I REFLEXIONIN SOBRE LA GRAVETAT DE L'ACUSACIÓ QUE ELS FAN.

Anònim ha dit...

Notari,
A continuació podrà llegir 2 paràgrafs que he posat baix, del post que tè el Xavier Sabatè en el seu bloc, le dic per si les vol corregir, ja que és repeteix i a més porta alguna falta d’ortografia. Favor que li faig…De res.
No sigui que tingui de dir vostè el mateix del Sabatè, com ho va fer al post que va posar dissabte 04:19 “el sr. Aregio maltracta l`idioma,
faltes d'ortografia en només 11 línies. Tot un rècord”(aquest accent li he modificat)

Paràgraf tret post Xavier Sabaté:
“9 – Que hi hagi persones que no entenguin que només amb l’explicació veraç d’allò que ha succeït i, per tant, coneixent-ho tots, es poden abordar les situacions d’emergència.

10 - Que hi hagi persones que no entenguin que només amb l’explicació veraç d’allò que ha succeït i traslladant-ho a l’opinió pública es pot guanyar la confiança de la gent i a la següent ocasió no caldrà que es reclami confiança als ciutadans.
Els expedients oberts per l'ADministració de la Generalitta i de l'Estat determinaran responsabilitats”

D’això és diu: “donar i rebre”, “no per molt matinar, l’efecte bumerang m’ha d’agafar”, “veure la palla en l’ull aliè”, “de faltes i de cagades tothom les fa de vegades”, “repartir a tort i a dret, rebre tot solet”

Anònim ha dit...

Es verdad lo del Diari y Poblet, no lo enmascareis con lo del chapapote. Lo que pasa es que las comidas y anuncios del Poblet son suculentas/os. Se le dió mucho bombo porque se rebajó el sueldo 3000 miserables euros y sigue cobrando como el Presidente del Gobierno. No está mal para un administrativo en excedencia de la Caixa!!

Anònim ha dit...

On sí que l'encerten plenament els comentaris de L'APUNTADOR és en qualificar la SANDRA COLOMA de "FRESITA" És que és igualeta!!!!

Només llegeix paperets que li escriuen sense tenir ni idea del que diu. I somriu fins i tot quan les coses no tenen gràcia.

I PENSAR QUE VÀREM DEIXAR FORA EL CEPERO, QUE HAGUÉS ESTAT UN REGIDOR DE CULTURA EXCEL·LENT!!!!!