Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dilluns, 15 d’octubre del 2007

Cinto Romeu, a punt de vendre


En posts anteriors havíem parlat ja de les negociacions avançades per la venta de Canal Català Tarragona a Nicola Pedrazzoli, propietari de Canal Català Catalunya. Però Cinto Romeu anirà més enllà i vendrà la part majoritària dels diaris Més que li queden a un empresari del món immobiliari. L'opacitat al Grup 100% és gairebé absoluta però el Saló dels Penjats ha pogut saber que la cosa està molt avançada o potser tancada.
La pregunta que ens fem és si aquesta operació servirà per regularitzar els cobraments de les nòmines, que gairebé porten un any amb retards. Esperem que sí. Però també hi ha extreballadors que han deixat l'empresa els darrers mesos i que no han vist ni un duro de les liquidacions. Són uns quants milers d'euros. Algunes desenes i tot. Esperem que es solucioni. També deuen quantitats importants a proveïdors. Confíem que s'arregli. Els nous propietaris han de tenir clar que aquests deutes s'han de pagar. Perquè la publicitat continua entrant, fins i tot la institucional.

Alguns membres del Saló ens preguntàvem l'altre dia si era massa ètic que administracions que paguem entre tots continuïn abocant diners en una empresa que no paga els seus treballadors. Deixem la pregunta deixem a l'aire. Moderació, si usplau.

15 comentaris:

Hola maku! ha dit...

Buenos días, parece que esta semana se 'decide' y se sabrá quién se keda los 'Més'.

Parece tb que 'Cano' el director comercial se va al 'Aquí'.

Las deudas podrian estar en torno a los 600.000 eurakos.

Que el 'Abello' y las deudas seran los 'saldos' de feria que se traspasaran a los nuevos propietarios, además de las 'cabeceras'.

Que Joan Antó el 'Generoso' (Piso Perfecto) ya tiene bastante con el 'Més' de terres del ebre y no entrará al 'trapo' de los de reus, tarragona y costa dorada.

Esto es lo que se 'cocerá' en los fogones del filo-editor venido a ‘Menys’, Ruinata y Jacinta Romeu.

Hola maku! ha dit...

...vaya, estaba escribiendo este comentario (el de arriba) en el 'calaix de sastre' y al salir veo este nuevo 'post', según me dicen NO es Joan Antó el 'Generoso' así que la duda esta en el 'aire, ya veremos...

Anònim ha dit...

Bé, suposo que era un final cantat. Ara el més important és que la situació millori, especialment per als treballadors, amb els nous propietaris, sigui qui sigui.

I a veure si li dónen una empenta a la tele, que s'està quedant en res...

Anònim ha dit...

El que m'estranya és que tot plegat no hagi petat abans. La qualitat de Més tv ha estat sempre nefasta, i els diaris més li anaven al darrere. Això demostra que cadascú s'ha de dedicar al que li és propi. I que el periodisme és una cosa molt sèria que no es pot deixar en mans de qualsevol. Vaja, que muntar una tele o un diari no és com muntar un xiringuito de platja.

Anònim ha dit...

Encara penseu que cobrareu els que heu marcat. Il·lusos!!!!!!!!!!!!!

Hola maku! ha dit...

Estimados amigos del blog dels 'penjats', hoy se celebra el Blog Action Day, una iniciativa mundial que busca que cada 15 de octubre, todos los blogs del mundo hablen sobre un mismo tema.


Este año, el tema elegido es el medio ambiente, así que hoy, miles de blogs en todo el mundo dedicarán su contenido a la preocupación sobre el cuidado del medioambiente y el cambio climático.

Creo que estaría bien que os sumarais a esta iniciativa.

Hola maku! ha dit...

...x cierto, para los inocentes, si vende solo las 'cabeceras' y no la sociedad, NO cobra NADIE, así romeu seguiría en 'su linea' (editorial) jaja, peazo delinquente.

Oscar Ramírez ha dit...

RESPOSTA ANÒNIM DE LES 13.23 QUE, PER ALUSIONS A TOTA LA GENT IMPLICADA EN LA HISTÒRIA DE MÉS TV DEMANO QUE NO CENSUREU.

Per afirmar que la qualitat de Més TV (ara Canal Català) ha estat sempre nefasta s'ha de tenir molt poca vergonya o, directament, voler crear indignació a les desenes i desenes de persones que han treballat en aquest mitjà de comunicació. Primer es treballava amb una sabata i una espardenya i ara es treballa amb material que no és precissament nou que diguem. Però sempre, reitero SEMPRE, s'ha treballat amb ganes i il·lusió i això la gent ho ha captat a la primera. Jo no estic d'acord amb aquest invent actual que passa per veure quasi tot el dia els programes de fora i, amb una mica de sort, fruir d'alguns dels espais locals. Li poso dos exemples del que és qualitat a la televisió local de Tarragona: L'informatiu local que presenta la Roser Marquès i que elaboren el Marc Aranda i la Laia Tutusaus amb l'ajut de càmeres com el Carles Balaguer i el realitzador Ivan Roig. Per a mi, personalment i com a entés en aquesta temàtica, tots són uns grans professionals i el servei que realitzen l'agraeixen molts ciutadans. I si li parlo de programes, li cito el Rutes, el Picalletres o el Fent Salut. Tres, a tall d'exemple. Vostè pot criticar la gestió de la empresa però mai pot afirmar que el producte és nefast. El que si és nefast, trist, lamentable, fora de to i indignant són opinions com la seva. Si s'avorreix, munti un xiringuito de platja o pentini el gat però no digui xorrades i menys en un espai periodistic com aquest. Apa siau i no cal que respongui perquè encara quedarà més retratat. Recordi que els IP's existeixen i tot se sap.

Anònim ha dit...

la qualitat de tgn tv per mi es bona, sempre la miro i crec que amb els mitjans que tenen prou han fet, per cert qui es de la empresa aquesta del mes tarragona que va amb un porsche cayenne?

Anònim ha dit...

Òscar Ramírez, encara que a més tv s'hagi treballat amb il.lusió, s'ha treballat amb una sabata i una espardenya, i amb una mala gestió. I el resultat final ha estat el que deia: nefast. I el que dius que sempre s'ha treballat amb ganes i il.lusió no és cert, almenys a l'època en què jo hi treballava (sí, jo he estat una de les desenes i desenes de persones que hi han passat. El fet que hagi hagut tanta mobilitat ja és significatiu, no?) I ara vés, corre, a veure l'IP.

Oscar Ramírez ha dit...

Però que té a veure la gestió amb el producte?
S'ha treballat, com deia jo i com dius tu, amb una sabata i una espardenya però el produte final no ha estat dolent ni molt menys. Ha estat, vist el que hi havia, més que digne. No confonguis termes. La gestió és una cosa i el producte final una altra i tu parles de la mobilitat que té a veure, unicament, amb la gestió de la empresa i no amb el producte que es fa. Reitero que és important no confondre conceptes.

Anònim ha dit...

Òscar (celebro el teu to més reposat!), per desgràcia la gestió d'una empresa, l'ambient de treball o la mobilitat dels empleats acaba influint en el producte final. A més tv i en qualsevol empresa. Reitero que el resultat ha estat dolent, però no pas per culpa dels treballadors (molts d'ells molt bons, que per sort han estat rescatats pel Diari de Tarragona, o Canal Reus), sinó pels gestors. Tal com deia, per gestionar una empresa periodística se n'ha de saber, com per gestionar una consultora d'advocats, o una empresa d'informàtica. És de lògica.

Oscar Ramírez ha dit...

Anònim jo també celebro el teu to més optimista perquè has passat de dir que el producte era nefast a qualificar-lo de dolent. Malgrat tot, divergeixo en aquesta opinió. Queda clar (en això estem d'acord) que al capdavant de qualsevol empresa cal que hi hagi gestors qualificats i que coneguin el camp on treballen. Si senyor, és cert i en cap moment he dit el contrari. Però reitero que, per a mi, el producte final no ha estat dolent. S'han passat moltes males epoques i jo n'he viscut unes quantes, hi ha hagut mal ambient de treball i jo ho he patit com molts altres, hi ha hagut moments de pura depresió col·lectiva però la gent, els treballadors, sempre han estat a l'alçada. Mai he vist muntar, produïr o presentar un programa malament per l'ambient que es respirava a la casa. Hi ha arxius, documents en format de VHS o DVD que, si vols, pots repassar com jo vaig fer fa ben poc. Si te'ls mires a fons, podras veure que, amb l'ambient que s'ha viscut i el material que hi havia i que suposo que encara hi ha, ha sortit un bon producte. Els entrevistats sempre et diuen allò que vols sentir quan preguntes que els sembla el producte però t'asseguro que la gent d'apeu, els ciutadans, no enganyen mai. Tenen aquesta virtut, sempre diuen la veritat i jo tinc, entre una de les meves moltes aficions, el costum de preguntar a la gent que en pensa de la televisió de Tarragona. Més ben dit, el tenia quan hi treballava. Un 95 per cent de les persones estaven molt contentes amb els programes. Això és així per les persones que al final són les úniques que poden jutjar el producte. Tu, com jo, som extreballadors de la casa i la nostre opinió esta marcada per les vivencies. Per acabar, pensa en el més important: la funció d'una televisió local. Les retransmissions en directe que arriben a les llars tarragonines i del tarragonès evidencien que la funció s'ha complert i, en aquest cas com a persona que ha fet tots els directes durant tres anys, s'ha complert amb la màxima professionalitat i qualitat que un servidor tenia al seu abast.

Herois ha dit...

COMPRO!!!!

Anònim ha dit...

PRIMICIA TOTAL
El Mès Tarragona, ho ha comprat el PSC, (sector Burgasé i Sabaté)