Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dijous, 18 d’octubre del 2007

Denúncies anònimes

El 29 d'octubre Tarragona 2016 complirà el seu primer any de vida. Felicitats. Ha sabut mantenir l'esperit crític i desenfadat, i serenament tarragoní, fins avui. Ha denunciat, amb la mateixa picardia, les pilones que les pintades, les rajoles que els lavabos públics. Doncs bé, ja es pot dir que han creat escola. Al setembre va néixer CambrilsCanBrut, una altra web de denúncia simpàtica, tot i que en aquest cas és de Cambrils. Cal dir, però, que ho fa d'una manera bastant més escatològica. Fins i tot ha instituït el premi cagarro, que lliuraran l'últim dia de l'any.

4 comentaris:

CAGARRO ha dit...

cacagràcies als penjats i penjades per parlar de nosaltres! Fem entre tots que la brossa de Cambrils sigui coneguda a tot el món. En això som patrimoni mundial en aquesta vila. El Premi Cagarro 2007 el lliurarem a la regidoria que acumuli més nominacions a finals d'any i ja hi ha un ranking muntat al final del blog. cacagràcies de nou!

Anònim ha dit...

Això de l'anominat està molt bé, però en el cas de Cambrils fa bastanta llàstima.

El cagarro de l'ombra de la plic

Anònim ha dit...

A ver si alguien sabe, y además nos lo explica ,que hacen 6 de los 13 concejales del Psc, más el jefe de gabinete del alcalde, en el puerto , en reuniones "secretas" con el Sabaté y el Burgasé....... y el pobre que me lo explica, lo que le extraña es que el Alcalde no viene......

Anònim ha dit...

macho como no te expliques. que si el cagarro, que si la ombra que si la plic que si esto y lo otro. Cada vez que entro encuentro comentarios mas surrealistas.