Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dimecres, 3 d’octubre del 2007

Ferran Espada, nou director de l'edició de Barcelona d'El Punt


El periodista de Vimbodí Ferran Espada (foto) assumirà ben aviat la direcció de l'edició de Barcelona del diari El Punt. Els fins ara director del rotatiu, Jordi Busquets, continuarà vinculat al diari com a màxim responsable d’una fundació que donarà suport al projecte editorial i fomentarà la premsa en català. Segons Comunicació 21 aquest diumenge es farà oficial el relleu.

Espada ha desenvolupat en el si del diari la pràctica totalitat de seva trajectòria professional. Va formar part de l’equip fundador de l’edició de Tarragona el 1996 i més tard va passar a dirigir l'edició de les Terres de l’Ebre. Posteriorment va saltar a El Punt Barcelona, on ha ocupat els càrrecs de cap de política i subdirector.

Els que el coneixem sabem que és un gran professional i ho farà molt bé en la nova responsabilitat. Endavant, Ferran!

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Qui no corre vola!!!

Unknown ha dit...

Me n'alegro, és un molt bon professional.

Llàstima però que el diari el Punt a Tarragona va a remolc de rodes de premsa i notícies institucionals i no te massa en consideració les petites notícies del dia a dia que fan ciutat, especialment en l'àmbit cultural. Per ells faran.

Anònim ha dit...

Tens raó però no concec ningú que no vagi a remolc de les rodes de premsa i notícies institucionals.

Anònim ha dit...

El diari dirigit per l'Antoni Coll (ejem, peró, el del Ramon Pedros). Aquest mitjà de comunicació si que sap per on va i sap connectar amb la realitat social del Camp de Tarragona.

Hola maku! ha dit...

El Punt, desde mi punto de vista dista mucho de ser un referente en NADA, no es culpa de los 'soldados, pero es k tienen una 'cupula'de mando k de hacer 'fuets' y 'embutidos' aún se defienden, pero de algo más lo dudo mucho.

Anònim ha dit...

Almenys el tociner té principis, que la majoria no en gasten d'això!

Unknown ha dit...

Doncs si, el Diari de Tarragona penso que mostra més sensibilitat per les activitats ciutadanes que no El Punt.

És la meva opinió.

Els del Punt es neguen a publicar segons quines notícies més enllà de l'agenda o del breu escanyolit: fixeu-vos en les presentacions de llibres, exposicions, etc... El Diari de Tarragona -al meu parer- demostra una mica més de sensibiliat i coneixement del terreny. I aqúí no entro a valorar ni temes d'idioma ni de línia editorial.

Unknown ha dit...

Vull matitzar els comentaris que he fet més amunt i deixar clar que són impressions meves i que en cap cas vull que ningú hi vegi cap atac a ningú en concret.

En tot cas cal llegir-los des de la crítica constructiva.