Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dimecres, 24 d’octubre del 2007

Calaix de sastre II

Això pinta bé. Al primer calaix ens hem trobat com els usuaris han plantejat enquestes, han donat idees i ens han comentat els rumors que diuen que gent del PSC ha comprat el Més Tarragona. Serà veritat? Per altra banda veïns del futur centre comercial de capital madrileny s'han queixat d'una valla, s'ha comentat la Setmana de la Comunicació i el Capità Tarragona ens avisa que s'apropa la segona trobada de blocaires, l'1 de desembre. Moltes coses per un sol calaix. Ha arribat el moment d'obrir-ne un altre. Intentarem fer-ho els dilluns. Deixeu-hi la vostra perla.

22 comentaris:

Anònim ha dit...

La Part Alta fa pena.Està bruta, i és lamentable el funcionament dels contenidors.
A mitja tarda,un camió comença a "passejar-se" per tot el casc antic per repartir els mini-contenidors,malgrat q els grans encara hi son,els caps de setmana ho arriben a fer al migdia,amb lo higiènic q és,i amb lo Patrimoni de la Humanitat que queda... i a la nit, comença el festival de la recollida. A quarts d'una,s'inicien un serie de cops,sorolls inaguantables, q desperten als veins,mes tard, tornen a venir,desconec el motiu,deu ser per la recollida selectiva,però segur q la tronada la sento 2 o 3 cops cada nit.

Anònim ha dit...

Doncs, on és el Sr. Diez, president de l'Avv de la Part alta? Ara no se sent

Anònim ha dit...

PROPOSTA D'ENQUESTA: Corre pels pasillus politics quee alguns vips del territori creuen que el nom de Camp de Tarragona no es bo per la demarcació. Per a molts que son de fora (i sobre tot estrangers) el nom pot ser desincentivador i desorientador. Algu ha proposat Costa Daurada. Se admiten apuestas y alternativas. Abran juego.

Anònim ha dit...

Deu ser per l’obsessió que tenen en netejar els carrers de Pere Martell i colindants, que cada dia a les 6 del mati comencen a fer una sorollada de cal deu, entre aquests i els Busos que van a l'estació de Renfe uns 100 diaris estem contentíssims, caps de setmana amb els maquineros (disco mòbil), recollida de la brossa silenciosa (per els collons), sis de la matinada, la neteja. En fi, si poden aclucar l'ull quatre hores es tot un record. Tarragona ciutat de vampirs.

Anònim ha dit...

Laura, al sr.Diez ja se l'ha sentit prou. No es pot dir que sigui precisament calladet el bon home... Tendim a responsabilitzar dels nostres mals a les poques persones que intenten solucionar-los i no ho aconsegueixen. Que no tenim veu la resta? Tu també pots intentar fer-te sentir...

Anònim ha dit...

lalala, el tema és que ara manen els seus, per tant, millor calladet no?

Anònim ha dit...

Sóc el de la Part Alta, el del primer post,i no estic a cap Associació,ni sé qui és el Diez, ni m'interessa.Totes les associacions tenen un vessant polític que les prostitueix.
La meva queixa era la d'un vei,d'apeu,que no coneix a ningu amb poder, o si, però no parla d'això,i es un pensament,queixa en veu alta, perque l'escolti qui vulgui, o ho llegeixi qui vulgui, i ho faci arribar a qui cregui convenient.

Anònim ha dit...

Valls. De nuevo el Sr. Sabaté ha metido en un buen lío a otra persona con futuro, Nuria Segú. ¿¿Pero este Sr. no puede ya aprender que llega un día, en el que te has de dedicar a otra cosa???? Está a favor de echar a la vieja guardia de Valls, ¿y él que pasa?. Es más inteligente el Sr. Sabaté que el Sr. Pau Noet? Pues no, Pau consiguio ganar y mantener la alcaldía de Valls hasta que decidió marcharse. Sabaté nunca ha conseguido más que perder alcaldías, mirad la de Tarragona.....que poco amor propio tienen algunos, algo más de dignidad no estaria mal.

Anònim ha dit...

'Polònia' obté un Ondas 2007 per ser "un fenómeno social"

Anònim ha dit...

Seguimos con los socialistas, o socio-listos!!!!!!!
En el puerto de Tarragona, hay un presidente y un jefe de gabinete....que durante la última campaña municipal, han realizado irregularidades, muy sonadas. Empresas que han tenido que facturar al puerto las facturas de los actos....ya tenemos buena parte de esta información, será pública muy pronto. Todos la podreis ver en un medio de comunicación. Los más puros e intocables, serán los primeros en caer??????

Anònim ha dit...

Perdona, "Polònia" té un premi en la categoria de televisió LOCAL. És a dir un premi al millor provincià ... Tot un símptoma del que ens consideren ....

Anònim ha dit...

Es comenta pels mentideros que Sabaté i Ballesteros s'han barallat. algú sap alguna cosa?

Anònim ha dit...

Perdoneu, un dubte, el Senyor Diez es el marit de la Bo Derek, o siguii, la mujer Diez?

Anònim ha dit...

Pel que surt avui a la premsa, el pasca i la floria no s'han sortit amb la seva d'unificar les dues federacions.

Anònim ha dit...

Estic molt content, tot un honor, avui el Joan Miquel Carrillo, m’ha dedicat un post i una il•lustració, bé, també ho ha dedicat a d’altres però trobo que el personatge de verdadera rellevància h’estat la meva persona, és clar l’ilustració gràfica sempre defineix la línia important del contingut.
Ja m’he començat a recuperar a passos de gegant, hi ha alegries de bon matí que et donen això, bon rotllete.
Gràcies Carrillo (dir-li Joan Miquel, em dona una mica de “yu-yu”)

Anònim ha dit...

Els esborancs que estan sortint a les obres de l'AVE de Barcelona, no us recorden als enormes forats que van sortir al mig dels Monegros quan el mateix tren havia d'arribar a Lleida? És que no n'aprenen? Ha fet el projecte la mateixa persona? si és que sí que li retirin la llicència ja abans que mati algú, per favor!

Anònim ha dit...

És pot esser més llumbrera?, potser si, però alcanzar tant altes cotes quasi impossible,
Avui carrer Pere Martell amb un trànsit concorregut de autobusos cap a l’estació de Renfe i la gran idea il•luminaria posar-se a pintar els passos de peatons.

Anònim ha dit...

Molt al tantu ke va de cantu a Reus. El perez no menja els turrons d'alcalde. Palabra de snoopy.

Anònim ha dit...

EXIGEIX-HO UN ACLARIMENT IMMEDIAT

Avui he llegit a el Diari de Tarragona, a la columna d'opinió del Ramón Pedrós, amb gran sorpresa i estupefacció, que el "senyor" Al Gore, Premi Nobel de la Pau (segurament estaria una gran sorpresa pel seu creador, Sr. Alfred Nobel) ha estat invitat per l'Alcalde Ballesteros, a fer una conferència a Tarragona.

Mirin vostès, els Tarragonins no necessitem conferències d'aquest "element" a 200.000.-€ de caché + 40.000.-€ per a l'agent que ho coordina. De fet, a aquest "element" no li volem ni de gratis.

De que van vostès?... A que estan jugant?... fa quatre dies ens estan parlant de forats importants, de 6.000 milions d'Euros en factures sense consignar, de dèficits de...etc.
Fins ara només he vist, viatges a Frankfurt, viatges a Pompeia, festes diverses, ximpleses de tota mena amb picabaralles de pati de Col•legi.
Ja sóc accionista, desconec quina és la meva participació com a ciutadana, d'un club esportiu com el Nàstic, que amb tot els respectes del món cap aquest club, a mi ningú m'ha preguntat si estava interessada a participar en dit accionariat, és més, si he de col•laborar per imperatiu legal (que sembla que ha estat així) hagués estat més d'acord a fer-ho amb "l'associació de suposades víctimes de la febre groga del brot del safrà".

Preocupin-se de que els ciutadans cada dia per anar a treballar paguem 2,50 € cada hora de pàrquing o 1.-€ de zona blava, aigua, brossa, IBI i, un llarg etc., preocupin-se que els impostos que ens ofeguen, almenys es reinverteixin en una ciutat que la trobem confortable i neta; ara mateix res més allunyat de la realitat i deixin de gastar els nostres diners en impresentables i sense el nostre permís.

Anònim ha dit...

Como ciudadana de Tarragona, como votante socialista (aunque solo haya sido esta vez,y nunca más) encuentro vergonzoso el anuncio de esta semana del Alcalde de la ciudad.
Que anuncie que vendrá a Tarragona el Sr.Al Gore, el cual cobra "un millón de dolares" por hacer una conferencia, de los cuales el ayuntamiento, dicen que pondrá una cuarta parte, me parece vergonzoso. Y el resto???? lo pondrán empresas??? pues si pueden poner dinero para eso, que lo pongan ya para otras cosas de la ciudad. Y Sr. Alcalde, CON MI DINERO NO. Con el dinero de los ciudadanos de Tarragona no queremos pagar a este caballero habiendo otras necesidades.

Anònim ha dit...

1.- Anónimo 17.21 dudo que sea votante socialista (convergents no cuela).

2.- Anónimo 17.21 son 200.000 $ no un millón.

3.- Anónimo 17.11 aprenda mates y a contar (y a leer) nadie habla de factura impagadas de 6.000 millones de €, ¿sabe cuanto dinero es eso? ¿cuanto presupuesto cree usted que tiene el Ayuntamiento? Si así fuera Nadal, Aregio y Cia. deberían estar en la cárcel.

4.- Anónimo 17.11 usted como ciudadana es accionista porque Nadal así lo decidió no el actual alcalde.

5.- Anónimos de las 17.11 y las 17.21 ya se ha dicho por activa y por pasiva que el coste de la conferencia de Al Gore será pagado integramente por iniciativa privada no por el Ayuntamiento.

Anònim ha dit...

A L'anonim del 26 octubre a les 22:10, DIGUES EL QUE SAPS,RECOLLONS !!!