Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dijous, 18 d’octubre del 2007

El PP de Tarragona externalitza serveis


Fa unes setmanes el Saló us informava que Ascensión España deixava de ser la cap de premsa del PP a Tarragona i més tard vam saber que muntava una empresa de comunicació. Però darrerament hem vist com les notes de premsa del PP de Tarragona la majoria referides a la precampaya de Francesc Ricomà per la les properes eleccions generals, arribaven signades per l'Ascen. Tampoc tenim notícia que els populars hagin contractat ningú per cobrir el seu lloc. Hem arribat a la conclusió que el PP ha optat per externalitzar el servei de premsa. Algun altre partit en seguirà l'exemple?

24 comentaris:

Anònim ha dit...

El PSC ho ha fet millor, en lloc d'externalitzar el cap de premsa, la "internat" a l'equip de govern municipal i així ho paguem tots els tarragonins, perqué que fa si no la "refranera mayor" del PSC.

Anònim ha dit...

L'Ascen ha muntat una empresa de comunicació?

Anònim ha dit...

A ver si alguien sabe, y además nos lo explica ,que hacen 6 de los 13 concejales del Psc, más el jefe de gabinete del alcalde, en el puerto , en reuniones "secretas" con el Sabaté y el Burgasé....... y el pobre que me lo explica, lo que le extraña es que el Alcalde no viene......

Anònim ha dit...

anònim 18/10/07: Feliu, et veig desorientat, el PSC s'ho ha muntat des de fa temps millor que el què comentes. Ha abocat milions de diners públics al Més, a través d'anuncis del Port (a color i a pàgina sencera a diari), perquè durant 4 anys fessin la campanya del Ballesteros. Cada dia una article de mossèn ballesteros i una "bona" notícia amb un titular ben gran de "ballesteros es tira un...". És la manera sectària que el PSC té de fer les campanyes, amb altres detalls de la campanya que poden anar sortint per aquí o que més endavant explicarem.

Anònim ha dit...

PRIMICIA TOTAL
El Mès Tarragona, ho ha comprat el PSC, (sector Burgasé i Sabaté)

Anònim ha dit...

El Sabaté i el Burgasé fent d'Alcalde mitjançant en Ballesteros, que deu ens agafi confesats, aquesta ciutat a més de sotmesa sectariament fera una reculada que no la coneixera ni Santa Tecla gloriosa.

Anònim ha dit...

Confirmat.

El Notariet

Anònim ha dit...

el psc ja fa temps que té tots els mitjans comprats

Anònim ha dit...

l'aquí.cat és lúnic imparcial

Anònim ha dit...

ja veurem el que triguen en comprar-ho

Anònim ha dit...

Algú pot explicar a que es dedica l'empresa del Paco Luengo, que ha contractat a Mallol? I de pas que expliqui qui és el Paco Luengo. Gràcies

Anònim ha dit...

El director de l'Aquí és de l'òrbita d'ERC. Mireu el seu blog i els titulars que posa a la portada de l'Aquí.

Anònim ha dit...

Luengo te lo explico, cuando venga Paco.

Anònim ha dit...

Paco luengo es el hombre de paja de mario rigau,vamos el que le hace la faena bruta.

Anònim ha dit...

"Una frivolidad de Ballesteros.
El alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, cometió anteayer la primera frivolidad de su mandato: concedió en un solo día cuatro entrevistas a diferentes medios impresos, entre ellos el Diari, para endosarles uno tras otro las mismas respuestas enlatadas. Los ciudadanos de Tarragona y nuestros lectores en general se merecen mucho más respeto. De haber sabido que la entrevista no era exclusiva, como exige el género periodístico y la más elemental norma de cortesía, no le hubiéramos concedido ni media columna. Por eso ruego disculpas a la audiencia del Diari , pero les aseguro que, al menos por nuestra parte, no volverá a repetirse la ligereza de dar como primicia el aguado caldo de un rancho colectivo. Es probable que el propio Ballesteros no fuera consciente del grave error en que incurría su política de comunicación con una actuación como ésta, tan alejada del sentido común y de los criteros que rigen la práctica profesional. Las normas no deben nunca supeditarse al afán de protagonismo ni a caducos estereotipos de la comunicación institucional".

Una bona "cagada" de la Bego, que avui Ramon Pedrós comenta en el Diari de Tarragona.
Les "perles" que hi havia a l'entrevista amb el Ballesteros, tals com "estan culpando a Nadal de muchos de los problemas actuales y yo nunca criticaré al alcalde Nadal con quien tengo una relación cordial"
Sr. Ballesteros la coherència és molt important, resulta que ara Nadal i vostè son "cul i merda"; perdoni'm però tinc l'impressió que vostè pateix "síndrome d’Estocolm" i els ciutadans que li vam votar com a opció per treure’ns als d'abans, no pas per que veiem en vostè el "salvador", ens està decepcionant tant a nivell declaracions com de treball.

Anònim ha dit...

Paco Luengo Corral-President CTAC, Confederació de treballadors Autonoms de Cataluña

Anònim ha dit...

La Bego es una prepotent a la que fa 4 dies (anys) no tenia ni punyetera idea de socialisme ni de política, això sí es va arrima al foc que més calentava.

Anònim ha dit...

El Mallol arrastrat com la brossa del M. de Sande, tal per a qual, però ara no tira tant de beta.

Anònim ha dit...

Escolta Feliu, doncs la Bego deu ser molt llesta, perque quan es va arrimar, segons dius al foc que mes calentava que dius que eren els socialistes, aquests estaven a l'oposició a Madrid, al Parlament, a la Diputació, al Consell Comarcal i a l'Ajuntament, a tot arreu, així que molt de foc no devia haver per calentarse.

Anònim ha dit...

En realitat anònim, la van fitxar quan ja tenien el govern de la Gene. No serà un dimoni, però aviam si ara ens voldràs vendre que és una idealista de les causes perdudes....

Anònim ha dit...

El foc que més calentava es el Sabaté home. L'entrecuix més roent de Tarragona!!!!

Anònim ha dit...

Sense cap ànim de posar-me on no em criden pero Begonya Floria va començar a treballar pels socialistes quan Jordi Pujol era president (es pot comprovar a qualsevol hemeroteca)

Cordialment

Anònim ha dit...

Traducción de "Sabaté, L'entrecuix més roent de Tarragona!!!!

"Zapatero la entrepierna más caliente de España"

Anònim ha dit...

Ahora ya entiendo porque decís que la profesión periodística está tan mal en Tarragona, no es sólo porque la peña se largue del Diari o no cobre en el Més, sino porque para sobrevivir los "periodistas" mantienen un blog cojonudo que quiere hacerle la competencia al Tomate. Como era aquello? Difama que algo queda?