Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dijous, 18 d’octubre del 2007

L'Ariel no és l'únic músic dins l'Ajuntament de Reus


El regidor reusenc Ariel Santamaria ha obsequiat amb una cançó de l'Elvis als periodistes que hem anat avui a una de les seves rodes de premsa. Aquesta petita actuació d'un sol tema ha tingut lloc a la Sala de Reunions que es troba a l'entresòl del consistori, i des d'on els grups de l'oposició solen adreçar-se als mitjans. Però Santamaria ha improvitzat fins i tot un escenari, ja que com podeu veure a la imatge no ha dubtat en pujar-se sobre de la taula.

Tot plegat, segons ha puntualitzat, per poder oferir una cançó a aquells que no podran disfrutar-la quan Santamaria oficiï una cerimònia de noces a l'ajuntament, ja que l'alcalde li ha prohibit que hi assisteixi engalanat d'Elvis Presley.

Però des de la Galeria dels Monstrus, hem esbrinat que el nou regidor de la CORI no és l'únic músic present a l'organigrama municipal reusenc. Endevineu doncs quin dels 27 ocupants del Saló de Plens de Reus hem enxampat tocant música?

14 comentaris:

Unknown ha dit...

No en tinc ni idea de qui deu ser l'altre... però n'hi ha un grapat que TOQUEN LA GAITA amb totes les martingales legals per tal de censurar la gent de la CORI.

Si li prohibeixen vestir d'Elvis doncs que vagi de Bibian d'Els Joves (The Young Ones).

La censura encoberta de PSC, ERC i IC és demòcràtica?(senyal únic, preguntes, empreses municipals, vestit d'Elvis)...

Anònim ha dit...

segur que és en perez, les maraques...

Anònim ha dit...

L'Ernest París toca.... els collons

Anònim ha dit...

El Pérez toca que plegui
L'Ortiz toca que estigui a la oposicio
L'Empar em toca el voraviu
I els altres em toquen els ous menys l'Ariel.

Anònim ha dit...

Segur que n'hi ha molts que toquen la flauta i d'altres que es toquen les maraques. Respecte a l'enquesta d'aquesta setmana només vull fer una pregunta, si voto que ICV ho va fer bé (i hipotèticament la majoria vota el mateix) ho tindreu en compte o també direu que l'enquesta estava manipulada?

Blas Jesús Sánchez González ha dit...

El dia que la Cori tingui una representació més notable, ens sorprenen en modificar el ROM i posar un representant de la CORI a la Mesa, i els plens seran quelcom "artístic". Potser ens surten tots vestits de pankis fent un concert de protesta, i els reglaments es redactaran en vers.

Anònim ha dit...

es el carles pellicer, que toca la ximbomba

Anònim ha dit...

Que facin playback d'Alaska!!!
Se han rebelado todos a la vez
la turmix la plancha y la moulinex.

Anònim ha dit...

Tots toquen el bombo, com el Manolo.

Anònim ha dit...

Hola Penjats:
No penseu fer un post sobre com va anar que el Ballesteros sortís entrevistat a quatre diaris en un mateix dia? Va ser ell que ho va demanar? els diaris que van coincidir? que ha passat?

Anònim ha dit...

Jo aniria amb l´equipacio del Nastic.

Anònim ha dit...

L'Ariel a les properes eleccions arrassarà. Ja ho veureu. Ara li estant fent la campanya de franc.

El nivell dels polítics no arriba a més. Pensen que prohibint i negant que l'Ariel existeix, de forma màgica desapareixerà i ningú se n'enrecordaràmés. Doncs no. Enlloc de voler-lo integrar i de riure amb ell, l'estant convertint en un singular heroi de la llibertat.

Anònim ha dit...

Encara que de vegades no ho sembli, la política és una cosa seriosa. I per veure pallassos, millor anar al circ. Les disfresses (d'Elvis) per carnaval, qu eés realment quan tot s'hi val.

Jordi Pinyol ha dit...

Doncs hi ha hagut qui l'ha mig encertat pel que fa a la persona però no l'instrument.

Segons fonts ben informades l'altre músic és ni més ni menys que l'il·lustre alcalde Sr. Lluís Miquel Pérez, conegut popularment com El Péres. I en una època no gaire llunyana va tocar la bateria. Fins i tot en una ocasió ho va fer tocant la bateria que li va deixar un grup tarragoní (ara no en recordo el nom) i amb la bandera de Tarragona al darrera.

Conclusió: Tots tenim un passat!

;)