Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dimarts, 23 d’octubre del 2007

Els dos regidors reusencs desapareguts

L’Institut Municipal de Formació i Empresa (IMFE) Mas Carandell de Reus ha signat aquest dilluns un conveni de col·laboració. La regidora que ha formalitzat l’acord i que ha comparegut davant els mitjans no ha estat pas la nova regidora de Formació i responsable de l’IMFE, Martina Garcia, sinó que ho ha fet Misericòrdia Dosaiguas, actual tinenta d’alcalde d’Educació i Formació i anterior regidora de Formació i, per tant, també del Mas Carandell.

D’acord que Garcia depèn de Dosaiguas, però és com si en l’anterior mandat, l’ex-tinenta d’alcalde d’Educació i Família, Empar Pont, sortís enlloc de la Misericòrdia Dosaiguas. Suposo que aquest és el risc que ha de patir Martina Garcia, per haver entrat en l’organigrama municipal en el darrer minut després que Teresa Felip decidís abandonar la llista socialista i es trobés encapçalant Formació com es podia haver trobat qualsevol altra cosa.

La jove regidora encara s’està situant i perquè no dir-ho, tot això li déu quedar gran. El fet d’estar en onzena posició a les llistes del PSC li devia donar certa tranquil·litat i, en el cas que hagués entrat en un principi, Garcia hauria ocupat la regidoria de Joventut abans que se l’emportés ICV-EUiA.

Podríem dir que Martina Garcia, al costat del regidor de Via Pública, Jose Magrazo, són encara els dos regidors desconeguts de l’actual consistori reusenc. Quan s’ha hagut de fer algun apunt referent a Via Pública l’ha fet Eduard Ortiz i no pas Magrazo. Sabem que hi són perquè van als plens municipals que sinó pensaríem que estan ben bé desapareguts!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

no sortir als mitjans no vol dir no fer feina.

Anònim ha dit...

és més, els que molt surten als mitjans, poca feina fan i en canvi els que no són tant mediàtics ni busquen la foto, sovint treballen molt més, tot i que no es veu tant

Anònim ha dit...

Més val estar fent feina i menys estar per fer-se fotos...ni que la feina d'un polític s'hagués d'avaluar per la quantitat de vegades que surt la seva imatge als diaris! segur que si es preocupessin menys de sortir a la foto, es preocuparien més d'altres coses.

Anònim ha dit...

Així ens va...tant de bo fos veritat això que es diu, que més val treballar i menys sortir a la foto...sino, que li diguin al de CORI, que a banda de fer-nos ser els més ridículs del nostre país, només fa això, sortir a fotos cada cop més esperpènitiques i no treballar

Anònim ha dit...

El meu blog ha canviat d'adreça, pots modificar-la. Mil gràcies
La nova és:
www.periodismodeinfanteria.com