Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dimarts, 23 d’octubre del 2007

Ivet Batet se'n va a la Delegació del Govern

Segur que molts ja ho sabeu, però des del Saló dels Penjats us volem confirmar quin és el destí de la periodista i "penjada" Ivet Batet: la Delegació del Govern de la Generalitat al Camp de Tarragona. Durant aquest mes de novembre Batet s'incorporarà a aquesta administració com a cap de premsa. La seva darrera tasca professional ha estat com a redactora a la secció de Tarragona el Diari de Tarragona, però ja té l'experiència en aquest camp de la comunicació, ja que entre els anys 2004 i 2006 va treballar a premsa de la conselleria primera de la Generalitat.

L'Ivet deixarà el Saló dels Penjats perquè els nostres estatuts impedeixen treballar en tasques de comunicació política i escriure al nostre bloc. Molta sort Ivet en la teva nova aventura professional.

17 comentaris:

Anònim ha dit...

molt bona estrategia la dels socialistes la de tapar la boca a tots els periodistes amb diners publics

Anònim ha dit...

D'acord amb el darrer anòninm. Tota la comprensió del món per la Ivet, que guanyarà més en tres anys que en 20 al diari. Però cal reflexionar...també sobre el saló, que està perdent algo de pistonada.

Anònim ha dit...

Sí que en necessita de gent la subdelegació, la Rut, la Ivet, la Bego... i els periodistes, per quatre duros més, a tragar amb el que els diguin que han de dir els polítics, això no són periodistes són funcionaris

Anònim ha dit...

O es venen per diners o vol dir que si la fitxen ja respirava aires socialistes. Si, el PSC tapa amb diners la boca dels periodistes.

Anònim ha dit...

Hola, soy recién lincenciao en pediorismo. Mofresco al PSC a que tapen la boca con un fajo de billetes... si puén ser dos mejor

David Fernàndez ha dit...

Molta sort Ivet en aquesta nova aventura professional!

Anònim ha dit...

Tites, tites... a la menjadora!

Octavi ha dit...

Em sap molt de greu que marxi, és una gran periodista i millor persona. La delegació del Govern ha fet un molt bon fitxatge!

Anònim ha dit...

Canvio claveller per roser. Quan enxampi al de la floristeria se'l menja.

Anònim ha dit...

és una llàstima, crec q era bona periodista, ara és política. Nois reflexioneu, la política dura el q dura, després estareu fixats. El més greu del tema: l'objectivitat, en fi...tenim el govern que tenim, control, control, control

Anònim ha dit...

Molts ànims Ivet en aquesta nova etapa. El Diari perd una gran professional

jordi salvat ha dit...

Ivet,

Espero que aquesta nova etapa professional et vagi molt bé. Llàstima que al Diari hagis durat tan poc. I el Saló també notarà la teva baixa.

I no es es tracta de tapar la boca a ningú. És un canvi laboral. Tothom aspira a millorar professionalment i sembla que 'L'altre costat' dóna millors condicions. Alguns haurien de reflexionar.

Anònim ha dit...

Amb aquest pas al Diari quedaran quatre i el cabo: quatre de missa diària i l'antoni coll

Anònim ha dit...

Sort, Ivet!

Anònim ha dit...

Molta sort, Ivet!

Anònim ha dit...

Eiiiii! Ja ho veieu, soc una seguidora fidel del Salo :) Us llegeixo tot i estar a milers de kilometres, haver d'accedir al bloc a traves del goodwaiter.com i no poder escriure amb accents. Fa menys d'un mes que vaig deixar de ser Penjada (el dia 6!) i ja enyoro la blogosfera! Pero les normes son les normes! :) Petons a tots i totes!

Anònim ha dit...

Per cert, ja he vist que n'hi ha que "apunten" que he escrit un "post de despedida" :) En fi... Res a dir perque vosaltres ja ho sabeu i els altres m'importen un rave! Pero m'ha fet gracia la tonteria! Ves quina cosa! Torno dema a la nit! Fins aviat i no pareu maquines!