Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dimarts, 9 d’octubre del 2007

Ballesteros i Lara es contraprogramen (gairebé)


La tarda-vespre d'aquest dilluns va ser intensa pels qui són o es creuen algú a Tarragona. A les set els tocava anar a la conferència dels 100 dies de govern de Josep Fèlix Ballesteros a l'Antiga Audiència i a les vuit una altra xerrada, la del president del Grup Planeta, José Manuel Lara, un dels pesos pesats del món econòmic català, en el lliurament del Premi Fem Empresa, de la Fundació Caixa Tarragona.
Entre conferència i conferència es veien corredisses i eren forces els que es lamentaven que ja que s'havia hagut de canviar el dia de la 'confe' del Ballesteros -de forma més que justificada, per un fet tan luctuós com la desaparició del regidor Josep Lluís Navarro- s'hauria pogut triar un altre dia. Algú no va mirar-se prou les agendes.

31 comentaris:

Anònim ha dit...

No tenia color, la del sr. Lara una conferencia molt interesant amb un public interesat. La del Pep, 25 minutets llegits ar uns asistents que havien passat llista i el "obligats" institucionals. El gran panell del Pep ho deia tot "Per una Tarragona del futur" i tot en blanc. En la llista el Blanco i l'Albert, de la mani del POUM (un caldejava l'ambient i l'altre senyalava a qui s'havia d'esbroncar), per cert el Mallol (va votar si al POUM) va marxar quan el seu actual ídol (el Pep) va criticar la neteja i el reciclaje, que per cert ara està pitjor.

Anònim ha dit...

EL MALLOL... que tambe va votar que si al poum, ejejeje la primera promesa "incumplida" de ballesteros donarli un carrec a Mallol....

Anònim ha dit...

despues de un tiempo fuera he visitado vuestra pagina web. He visto que el mejor politico es Alejandro Fernandez. Bueno en esto no tengo nada que decir. Pero sobre los dos mejores politicos jovenes de Tarragona los mejores son Javier villamayor del PSC, una persona brillante y con gran futuro mas brillante que el de Fernandez, si no lo corrompen los "guapos"; y Gerard Castells, de ERC, demasiado inteligente para ERC, un partido de catetos y nuevos ricos...si yo fuera de CiU lo ficharia.

Anònim ha dit...

Vull expressar la meva més rotunda disconformitat de la manera que heu silenciat les agressions que van tenir lloc el dissabte al vespre al Fortí de la Reina. Demano que us mulleu i que parleu de l'assumpte. No es pot silenciar a una part important de Tarragona.

Anònim ha dit...

Maria Teresa:

Entenc i comparteixo la teva queixa als "penjats" però aprofito a fer-te una reflexió.. Com vols que es mullin els periodistes si la majoria treballen en mitjans de comunicació afins i al PSC? Penses que arriscaràn el seu lloc de treball i sou per dir la veritat? Ignores que la Begoña Floria es la "Bolaño" de Tarragona i té als periodistes ben acollonits amb el seu marcatge?

No Maria Teresa, a Tarragona no hi ha informació, només manipulació informativa, que és molt diferent.

Anònim ha dit...

Anònim de les 11:53,
és molt clar el que dius respecte a la "Bego" i camarilles i que el PSC ha silenciat mediàticament a l'oposició (com està fent allà on governa) però és necessari que molts expressem la mateixa disconformitat que la Maria Teresa, encara que sigui de manera anònima.

Hola maku! ha dit...

K los 'afines' a CIU se kejen de falta de 'trasparencia' informativa, de 'mordazas', y 'markajes' es debido a k aún no han asumido que no gobiernan en Catalunya, ni en 'ninguna' capital de provincia.

Y es que algunos tienen 'añoranzas' del pasado, de sus 'prevendas', sus 'enchufes', y del 'embolika k fa fort' que som de CIU.

Al PP le pasa lo mismo, ...y es k no hay nada komo una buena 'cura de humildad'.

Anònim ha dit...

Des del Saló dels Penjats no s'ha silenciat el cas dels incidents en el Sopar del Militant de Convergència de dissabte. Hi ha força comentaris en el darrer post sobre Nadal. Potser manca un post específic però ja sabeu que el Saló dels Penjats és un espai una mica especial. I de pressions cap ni una. Veieu masses fantasmes alguns.

Penjats.

Anònim ha dit...

Per la Maria Teresa...el que passa a alguns periodistes, potser no ho dius bé, que n’estén treballant per el PSC, al millor és que el que li passi al Nadal, doncs... tant nos fa, potser pensem que quan se donen i, el ha donat tantes..."c'est la vie"

Anònim ha dit...

Que fort lo de la tarjeta de crèdit del Gustavo Cuadrado, no? Diu CIU que al càrrec de confiança del Ballesteros ja li han posat una targeta de crèdit!!!

Anònim ha dit...

l'Ivet Batet ja forma part de l'equip del Sabaté a la delegació.

Javier Hurtado Mira ha dit...

Més interessant és Lara que el ZP de Tarragona. A més a més... Lara és un bon empresari català, que s´estima Espanya i... va fundar La Razón, gran diari.

Anònim ha dit...

I vosaltres, ara teniu els nassos de dir que els periodistes estan a sou d’el PSC,...vosaltres, ara teniu els nassos de dir que els periodistes estem manipulats, au va....
“Arrogant i fatxenda,... Adéu Mr.Christmas, bon vent i barca nova, que segur que la teniu; espero no tornar-me'l a trobar ni pel carrer. Si d'un cep tan bo n'ha tret un suc tan pobre, no crec que se'n pugui esperar gaire mes de vos. Algun endollet i anar visquent de la moma. Favor per favors. Pensaré amablement en vos cada cop que una rajola trencada dels carrers bruts i trinxats de la ciutat m'embruti els pantalons. Adeu, Mr.Christmas, llàstima que els alcaldes no puguin davallar a tercera regional com els clubs de futbol quan ho mereixen” (paràgraf tret d’el bloc EL GRAN BARRUFET)

“Don Manuel Fraga “ la calle es mia “, va trobar un perfecte successor en Joan Miquel Nadal mentre ha estat alcalde i el camí de la Cuixa va esdevenir així un carrer d`ús gairebé exclusiu de l’ex-alcalde i intransitable per a la resta de mortals que no hi podem passar a peu. Perquè a més de no tenir voreres, tot sovint els cotxes aparcats encara dificulten més el pas. Per cert, els vehicles infractors aparcats a la porta de l`ex-alcalde, mai no rebien ni reben cap butlleta groga al parabrises. S’entén que allò és territori Nadal.
Han volgut que reduíssim l’avaluació del que feien al totxo i a allò visible
- No han tingut en compte els oprimits, necessitats, els desvalguts, els dependents
- Han mediatitzat la llibertat d’expressió fins al punt de carregar-se-la o carregar-se professionals de la comunicació que els molestaven
- Han preferit les riqueses a l’ètica i a l’estètica
- Han humiliat centenars de ciutadans als quals han considerat inferiors”
(paràgraf tret d’el bloc Notari.com)

AU VA,...AU VA,....

Unknown ha dit...

Pels que ni som ningú a Tarragona les opcions eren més diverses... no només dues.

Anònim ha dit...

Jo proposo que canvieu el nom del blog per el de "Racò dels nostalgics"que es el qu sembla que anyoren alguns...Nadal Torna!!!.

Ara resulta que tots els periodistes son sociates!!!

La memòria es dèbil, pobre Nadal, ell qu ha filtrat i proveït la majoria de les editorials locals dels últims temps!

Anònim ha dit...

Home, la Razòn, si,si, que gran diari,...hala Hurtis, fes la migdiada, que portes moltes hores dien tonteries, va descansa,... ;-)

Anònim ha dit...

CiU ha abierto una carta que no iba dirigida a ninguno de los miembros de su formación, eso me suena a delito.

¿Que ellos tenían tarjetas de credito? ¿Cree el ladrón que todos son de su condición?

Encima no saben leer, una caja de ahorros ofrecía una tarjeta de teletac, no de crédito. Y el ayuntamiento la rechazo.

Cometen delitos, no saben leer y además difaman, esta es la oposición responsable que nos prometió Aregio.

Oscar Ramírez ha dit...

Enhorabona a una excompanya meva de la televisió de Tarragona pel canvi que farà molt aviat, d'aquí a quinze dies, deixant l'actual empresa per anar a una televisió molt propera que fa poc ha patit una baixa voluntària als serveis informatius. Per a més informació, ara no puc.

Hola maku! ha dit...

Sabe alguien si Lara se entrevisto con su 'homologo' de Tarragona Jacinto Romeu? ...jajaja

Anònim ha dit...

Òscar,

És rossa i és de Ferran?

Oscar Ramírez ha dit...

Ummm! És rossa però crec que el seu novi es diu Carles i no Ferran. jajajajaja, quina gràcia. Ejem! Si es de Ferran.

Oscar Ramírez ha dit...

A veure si ara tenen vista i potencien la gent més antiga que queda a la casa a nivell informatiu. Jo els dono un consell: el Marc com a responsable del TN i cap d'informatius i la Laia que porti el gruix de la informació amb el suport d'una tercera persona, com a mìnim, que haurien de fitxar. En fi, ja està dit. Sort als tres i un petó molt fort a elles dues i una abraçada a ell!

Herois ha dit...

Molt bo, Feliu: "El gran panell del Pep ho deia tot "Per una Tarragona del futur" i tot en blanc."

How, how, how...

Anònim ha dit...

VOLEU DIR QUE AQUEST BLOC NO ESTÀ PAGAT PER LA FLORIA??

Anònim ha dit...

PER LES RESPOSTES DELS COMENTARISTES DEL BLOC, ELS ANOMENARIA COM A SOCIOLISTOS SIN COCODRILO.

Anònim ha dit...

Realment és patètic llegir alguns dels comentaris. Voleu dir que no veieu masses fantasmes?
La Begoña Floria mana molt ....... a casa seva, però a l'Ajuntament hi ha un equip de govern format per 14 persones. Us penseu que els tretze restants són tant babaus per deixar-se manar per la Begoña? De veritat? Em sembla que esteu molt equivocats. Potser hi ha algú que s'acolloneix quan ella parla però la majoria li discuteixen el què cal. I que consti que ho trobo bé. No es tracta de ser "borregos" de ningú com en altres ocasions. La veritat és que a vegades es troba a faltar una mica de tranquilitat però com ja sabeu la majoria, la gent d'esquerres no acostuma a ser el llepaculs del seu cap de llista. I la mostra la teniu en les constants declaracions d'uns desdient als altres. No ho critico, és una forma de treballar i de deixar dir a tothom el què pensa. Sempre és bo, però, que el que es troba al capdavant, sàpiga posar ordre, i per ara, això funciona bé.
I pel què fa a les targetes de crèdit, l'alcalde va asegurar en el plenari que no hi havia ningú que en tingués i menre no es demostri el contrari ens l'haurem de creure, no? Per cert, si és veritat que algú va interceptar una carta, només una pregunta, no és delicte llegir el correu dels altres?
Per acabar, parlaré de dissabte. Estic en conra de la violència però tampoc estic d'acord amb els que diuen que això mai havia passat. us ho puc assegurar, perque ho he patit en les pròpies carns, que la gent de CIU pot arribar a fer molt de mal, moltíssim. I d'altra banda, pel què fa a Nadal, que trist que no hagi pogut marxar amb el cap ben alt. Però vigila noi, perque molta gent et te ganes. Els de dissabte no eren tots "sociates" també n'hi havia dels teus. I tu saps que hi ha molta gent que sempre t'havia votat que ara et te ganes, per què deu ser? Per que no passeges amb els teus nets per la rambla com fan tots els avis? t'amagues potser?

(sento el rollo però només puc contestar a la nit i tenia molts comentaris acomulats de tot el dia)

Anònim ha dit...

ball que?

Anònim ha dit...

-"Han mediatitzat la llibertat d’expressió fins al punt de carregar-se-la o carregar-se professionals de la comunicació que els molestaven"
"I d'altra banda, pel què fa a Nadal, que trist que no hagi pogut marxar amb el cap ben alt. Però vigila noi, perquè molta gent et te ganes"
I jo personalment, soc una d'elles, d'això és diu rancúnia, doncs si, soc rancuniosa, tot el que et vingui, m'alegro i m'alegro molt, ho tens ben merescut, a la vida és pot ser de tot, menys mala persona i, tu ho ets i ho has estat : "que te vaya bonito".

Anònim ha dit...

Ostres que important i bó devia ser en J.M. Nadal, el critiquen fins i tot quan ja no és Alcalde, però si !és el que ha transformat tarragona¡ abans el Recasens, ni containers ni aparcaments volia, tot fosc i ple de boles, amés estava en contra del minitrasvàs cap a Tarragona. Anonim, dius que no si pot passar pel Cam´ñi de la Cuixa, doncs com hi pasava el Nadal?, volant, va home va, que s'et veu el plumero.

Anònim ha dit...

Feliu...de que parles?, et dones compta que ho barrelles tot?, a veure, tens premi,...el primer comentari d'el post es teu i, el darrer també,... que ets de CIU, també ha quedat clar i, "que no te enteràs contreras" també.
Au va,...au va,... a parir panteres.

Anònim ha dit...

el feliu no sap que diu, només que si el panell esta en blanc o no, i ell que hi feia allí??? bahhhh deu ser un 'pardalot' barato.