Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dilluns, 15 d’octubre del 2007

Calaix de sastre I

Hi ha dies que et diuen lleig i rius, i d'altres que et molesta que et diguin guapo. Coincidint amb que hem superat les 100.000 visites, hem decidit fer dos canvis. N'hi ha un que no voldríem haver de fer. Des de ja fa una setmana, esborrem sense miraments els missatges que falten al respecte a la gent, insulten gratuïtament o fan un mal ús de l'anonimat. Per altra banda, ens n'hem adonat que sovint cada post es converteix en un nou calaix de sastre per a escriure sobre mil coses diferents. Està molt bé, tant, que hem decidit fer-los més visibles. A partir d'ara, per fer aportacions que no tinguin a veure amb els posts, proposar-nos-en, anunciar convocatòries o descobrir-nos el que vulgueu, hi haurà un nou espai, el link a un post setmanal a la part superior de la pàgina. Aquest n'és el primer. I ara, a seguir disfrutant del saló.

33 comentaris:

Hola maku! ha dit...

Buenos días, parece que esta semana se 'decide' y se sabrá quién se keda los 'Més'.

Parece tb que 'Cano' el director comercial se va al 'Aquí'.

Las deudas podrian estar en torno a los 600.000 eurakos.

Que el 'Abello' y las deudas seran los 'saldos' de feria que se traspasaran a los nuevos propietarios, además de las 'cabeceras'.

Que Joan Antó el 'Generoso' (Piso Perfecto) ya tiene bastante con el 'Més' de terres del ebre y no entrará al 'trapo' de los de reus, tarragona y costa dorada.

Esto es lo que se 'cocerá' en los fogones del filo-editor venido a ‘Menys’, Ruinata y Jacinta Romeu.

Anònim ha dit...

Parlant del Més: Algú m'explica aqesta nova estratègia empresarial de repartir el Més Reus a tarragona, com ha passat avui. A Reus reparteixen el Més tarragona?

Hola maku! ha dit...

jaja a lo mejor es la estrategia de la incompetencia elevada al 'arte'de no 'aclararse'.

Hola maku! ha dit...

Estimados amigos del blog dels 'penjats', hoy se celebra el Blog Action Day, una iniciativa mundial que busca que cada 15 de octubre, todos los blogs del mundo hablen sobre un mismo tema.


Este año, el tema elegido es el medio ambiente, así que hoy, miles de blogs en todo el mundo dedicarán su contenido a la preocupación sobre el cuidado del medioambiente y el cambio climático.

Creo que estaría bien que os sumarais a esta iniciativa.

Anònim ha dit...

http://www.elpais.com/articulo/espana
/juez/acusa/altos/cargos/epoca/CiU
/cobrar/comisiones/constructores
/elpepuesp/20071016elpepinac_9/Tes

Unirlo y tenéis una noticia sobre los chanchullos convergentes.

Maria Rosa ha dit...

Un geiser al carrer Reding, llegiu-ho al bloc d'una servidora,...

Anònim ha dit...

Que investiguen al alcalde de Albinyana (Tarragona), es de CIU y se esta forrando a base de destrozar el pueblo con casas nuevas.

Anònim ha dit...

Ja estic aqui!

Es diu... s'explica... es comenta... que...

Anònim ha dit...

Proposta als penjats: dels personatges públics de Tarragona (polítics, empresaris, professionals, esportistes,sindicalistes, religiosos,periodistes, artistes i d'altres, tant homes com dones) feu una llista i dieu (nomes el penjats) quins d'ells pujen en els escalafons socials darrerament i quins baixen. Jo ho he fet i dona un mapa d'allò més divertit i a la vegada més patètic.

Anònim ha dit...

PREMIS CIUTAT DE TARRAGONA DE COMUNICACIÓ (COMUNICA 07)
És tracta del reconeixement a les tràjectories de diversos professionals de la comunicació vinculats a la Ciutat:
-JAVIER PONS (aquest quan ha xafat Tarragona? clar es PRISOE
-LLUÍS FIGUEROLA (em sembla bé)
-RAMÒN MARTÍ (i aquest, qui le coneix, quina és la seva tràjecotria vinculant a Tarragona?)
Quin tria aquests premis?, bè ja ho sabeu companys, si voleu premi; carnet i Prisa (tot queda en casa)
QUIN MAMONEO!!

Anònim ha dit...

Javier Pons és de Tarragona i va treballar a ràdios de per aquí

Anònim ha dit...

Javier Pons nació en Alcañiz (Teruel) hace 47 años,licenciado en Ciencias de la Información y vinculado al Grupo Prisa desde 1978. Ha desempeñado distintos puestos dentro del Grupo Ser: locutor y periodista en Radio Reus; jefe de programación ; director de Radio Salou ; subdirector de Radio Lleida; jefe de programas de Radio Barcelona; director general de la cadena M-40, en Francia; director de M-80 (Prisa & RTL); y director de la cadena 40 Principales y subdirector de cadenas musicales de la Ser(Prisa & RTL);. director general de 'El Terrat', actualmente director de TVE.

Anònim 22:42 "Javier Pons és de Tarragona i va treballar a ràdios de per aquí"
Ho sento, però No veig tarragona per cap lloc, que algú m'expliqui la vinculació amb la ciutat

Anònim ha dit...

T’equivoques “premis PSC”, el Javier Pons, va vindre un dia a Tarragona i fins i tot va dinar al Serrallo.

Anònim ha dit...

pons va nèixer fora, pr es va criar a tarragona. els seus pares i germans hi viuen

Anònim ha dit...

Torno a fer la pregunta, on està la seva trajectoria professional vinculant a la ciutat?
Que és sociata, que sempre h'estat un prisoe, doncs acabent-ne amb això i ja està.
I el Ramón Martí, aquest qui le coneix?

Anònim ha dit...

Ramon Martí és un personatge molt lligat al Serrallo i la Part Alta. Secretari actualment del Sindicat d'Iniciatives i Turisme, va ser durant molts anys restaurador i treballava a la Plaça pallol. És una de les ànimes del Concurs de Romescaires que se celebra cada dos anys i l'alma màter de l'exposició de pintura monumental a més de moltíssimes altres coses.
Que tu no el coneguis no vol dir que no sigui prou valedor per obtenir un premi de Tarragona Ràdio, emissora on hi col·labora des de fa més de 15 anys. Per cert, abans era col·laborador habitual de les tertúlies que feia Juan Ma. a Ràdio nacional d'Espanya. Encara voldria dir més però no et vull aborrir.
Perquè ens dediquem a critiar per criticar?
Símplement perque ara mana un equip de govern progressista?
Em sembla que aquesta gent no es mereix el teu tracte. I perquè no dius res del Figuerola?
Tot plegat fa que pensar ...

Anònim ha dit...

Qui pesentarà el TN de Canal Català ara q marxa Marquès? Se admiten apuestas señores/as!

Anònim ha dit...

Hi ha tres opcions:

a) Marc Aranda

b) Carles Abelló

c) Montse Adan

per qui voteu? Jo em quedo amb el primer

Anònim ha dit...

Marc Aranda com a redactor ho fa prou bé però davant de càmara no m'acaba de convèncer. L'abelló no el veig com a opció possible, ni de conya. Em quedo amb Montse Adan.

Anònim ha dit...

Als senyors del tall angles:
1- Els veins no tenim la culpa si heu decidit venir a viure al barri.
2- Teniu una tanca prepotent al davant de la preso desde fa mesos.
Prepotent perque es va posar ocupant mitja vorera quan l´enderroc de les antigues cases dels militars i aixi es va quedar. A mes, hi han uns forats al paviment de la vorera omplerts amb terra i runa que deu n´hi do.

Anònim ha dit...

A ver si alguien sabe, y además nos lo explica ,que hacen 6 de los 13 concejales del Psc, más el jefe de gabinete del alcalde, en el puerto , en reuniones "secretas" con el Sabaté y el Burgasé....... y el pobre que me lo explica, lo que le extraña es que el Alcalde no viene......

Anònim ha dit...

Yo también apuesto por Montse Adan. Se lo ha de llevar de calle!!

Anònim ha dit...

PRIMICIA TOTAL
El Mès Tarragona, ho ha comprat el PSC, (sector Burgasé i Sabaté)

Anònim ha dit...

No discuteix-ho la tasca del Sr. Martí, en tots els àmbits que fa referència, però pensava que aquests premis estaven adreçats a professionals del mon de la comunicació.
Del Sr. Figuerola, no dic res, per que em sembla merescuda la distinció pels seus molts anys com a locutor a Radio Tarragona, essent un dels pioners, per no dir el pioner de les retransmissions castelleres.
Reitero per altra banda, que el Sr. Pons a Tarragona, només ha vingut de visita, mai la seva tasca ha estat lligada a la ciutat. I ja per acabar, penso que sense desmerèixer a ningú, abans que ell, hi ha professionals Tarragonins de “soc i arrel” que és mereixen aquest reconeixement.

Anònim ha dit...

El director de Televisió Espanyola, Javier Pons, rebrà aquest vespre una distinció especial dels Premis Ciutat de Tarragona de Comunicació en reconeixement a la seva trajectòria professional
Tarragona - 19/10/2007
Pons va començar de redactor d’esports i presentador d’espais musicals a Ràdio Reus, i després va ser director de Ràdio Salou. La seva carrera va continuar vinculada a mitjans de comunicació del grup Prisa fins que l’any 2001 va assumir la direcció general d’El Terrat, la productora d’Andreu Buenafuente. En una entrevista a Tarragona Ràdio, Javier Pons s’ha mostrat agraït pel que suposa de reconeixement als seus inicis.
També rebran distincions a la seves trajectòries Lluís Figuerola, pioner de les retransmissions castelleres a Radio Tarragona, i Ramon Martí, del Sindicat d’Iniciativa i Turisme de Tarragona. A més, es farà el lliurament dels premis als millors treballs periodístics en les categories de Patrimoni i Societat i Riscos. L’acte tindrà lloc a les vuit del vespre al saló de plens de l’Ajuntament.

SETMANA DE LA COMUNICACIÓ DE TARRAGONA’07= Gran impacte mediàtic + Gran difusió + gran encert en la temàtica + gran visió periodística + equanimitat en els premiats (segurament quan els vam decidir els seus cervells, estaven comunicant).

Anònim ha dit...

"A ver si alguien sabe, y además nos lo explica ,que hacen 6 de los 13 concejales del Psc, más el jefe de gabinete del alcalde, en el puerto , en reuniones "secretas" con el Sabaté y el Burgasé....... y el pobre que me lo explica, lo que le extraña es que el Alcalde no viene......"

Comprar el Més Tarragona, no? Ja tenen Ajunament, Gene, Subdelegació, Port i mitjans de comunicació. Llàstima la Dipu...

Cèsar Llamborda ha dit...

Això de la tanca d'El Tall Anglès te trons... bon comentari!

El Capità Tarragona ha dit...

Hola!

S'apropa la segona trobada de blocaires!

Serà el proper DISSABTE DIA 1 DE DESEMBRE a les 21:30

Que, t'hi apuntes?

Si vols venir, envia un correu a blocairestgn@gmail.com i ja està!

Salutacions!!

Anònim ha dit...

Una noticia bomba si es confirma. M'han dit que possiblement el Mes Cornellà, L'Hospitalet, Terrassa i Sant Cugat desapareixen i foten fora a tota la plantilla. Ja deia jo que amb un gerent com el que tenien i un empresari com en Basiana no tenien massa continuitat. Van fotre fora amb una plantilla experimentada per fitxar a noies sortides pràcticament de la facultat, i amb aquesta estrategia nomès han estat capaços de fer en dos mesos i mig un parell d'anuncis nous tant a Cornellà com a L'Hospitalet.

Anònim ha dit...

Més d'una desena de treballadors de Més, han estat acomiadats aquesta setmana. Segons l'empresa és pel dèficit que tenen.

nen ha dit...

http://www.ebredigital.com/modules.php?name=News&file=article&sid=1882

Tortosa
Dídac Barberà guanya el juí de Tortosa Televisió
Redacció - Dijous, 12 gener a les 17:37:01

El contracte de compravenda pel qual el grup editorial 100x100 hauria adquirit els drets de Tortosa Televisió-Canal 31 al seu fundador, Dídac Barberà Porca, subscrit per les dos parts el 18 d’octubre del 2001, no ha sigut declarat vàlid per la justícia. Tampoc s’ha condemnat Barberà a abstindre’s d’utilitzar aquest canal d’emissió, ni a entregar els béns i equips al grup editorial 100x100, com aquest li havia plantejat amb una demanda. En altres paraules, que el fundador de la televisió local de Tortosa ha guanyat el plet que l’enfrontava amb aquesta empresa en una operació que, segons denuncia ara Barberà, es va portar a terme gràcies a la intervenció de Vicent Lluesma, actualment regidor independent al consitori tortosí.

La demanda va ser interposada pel grup 100x100 contra Barberà per aconseguir el que ara s’ha desestimat definitivament, i que obliga els demandants a pagar els costos judicials.
La sentència va ser dictada pel jutjat d’instrucció n. 1 de Tortosa el 9 de febrer, i era ratificada per l’Audiència provincial el 3 d’octubre. “I a més a més no s’ha acceptat que arribe al Suprem com pretenien”, afegeix Barberà, que ara ha volgut explicar el cas públicament.
Fruit d’aquesta conclusió judicial, Barberà ha enviat un requeriment al grup editorial que encapçala i representa l’empresari Jacinto Romeu Masip, en la qual li demana la “dissolució i liquidació davant notari de la societat Tortosa Televisió SL”.
Aquest document, amb data de 14 de desembre, diu també que ja “des d’aquest moment”, pot passar a demanar “danys i perjudicis”, com ha assegurat que farà quan siga el moment.

Diverses afectacions
Que el conflictiu contracte de compravenda no s’haja declarat validat pot tindre altres afectacions al marge dels perjudicis més directes cap a Barberà. I és que prop de cinc anys després, gaudir de la representació legal de Tortosa Televisió SL, ara qüestionada, ha servit per beneficiar-se de molts altres actes administratius i econòmics. Per exemple, que el grup 100x100, quan es va convertir en el principal accionista d’aquesta TV, va obtindre una certificació de la Generalitat l’any 2003 pel qual podia beneficiar-se dels drets d’emissió d’aquesta televisió local analògica, la segona més antiga de les TE, el Canal 21 de Roquetes, que també era propietat del mateix grup.

L’última afectació és, però, més recent. El grup 100x100, que presumiblement ha participat en el concurs públic pel qual s’han d’assignar els nous canals de televisió digital terrestre local, ha fet servir l’empresa Tortosa Televisió SL per demanar una llicència de TDT sota la denominació de Canal Terres de l’Ebre, tal com figura en múltiples instàncies de suport que s’han enviat a entitats i empreses de les TE, en molts casos des d’una coneguda immobiliària.

Cal tindre en compte que en el concurs de les TDT disposar d’una televisió analògica amb anys d’antiguitat suma força punts.
Una dada que tampoc se li ha escapat a Dídac Barberà, que també s’ha presentat al concurs de TDT per mitjà de l’empresa Transiberus, i acreditant que és ell qui representa Tortosa Televisió-Canal 31, explicava.

Cal recordar també que pel canal 31 en disputa Dídac Barberà ha continuat emetent pràcticament sempre. Actualment, i amb un àmbit de cobertura molt reduït (que va poc més enllà del municipi de Tortosa), s’hi poden veure íntegrament els plens de l’Ajuntament i fires i actes públics destacats.
Una situació que s’ha vist interferida en moments puntuals quan, segons té acreditat amb informes tècnics Barberà, “s’han produït intents del grup 100x100 de difondre també la programació de l’antic Canal 21 de Roquetes (ara reconvertit en Canal Català Ebre, mitjançant una nova associació entre televisions)”.

‘L’informe Mascarell’
Entre l’abundant documentació que ha volgut aportar ara Barberà per explicar públicament la situació, destaca una mena de “memòria sobre el conflicte” feta pel col·laborador Enric Mascarell, on relaciona que “posar la confiança en un amic polític va resultar catastròfic”, amb referència a Vicent Lluesma, com precisa Barberà.
En la memòria es relata com ha evolucionat el conflicte i, en una mena de crònica en clau personal (Mascarell era amic de Lluesma i tots dos gestionaven l’entitat Orde de la Cucafera), parla de “fosques maniobres” i “hòmens de palla”.
A més, citant les notes de premsa que publicitaven que Canal 21 havia comprat Tortosa Televisió, les identifica amb “maquiavèl·lics projectes d’apropiar-se de la televisió local tortosina amb males arts”, i diu que “estaven escrites per individus i subjectes sense cap mena d’escrúpol i de baixa condició moral”, i amb mesures vergonyants “impròpies d’hòmens de bé”.

Conflicte d’origen econòmic
Cal tindre en compte que tot aquest conflicte va produir-se a partir que Barberà accedís a pactar unes condicions econòmiques amb el representant del grup editorial 100x100, Jacinto Romeu, sense les suficients garanties que el compliria, tal com es va demostrar.
De fet, Barberà va acceptar l’acord que consolidava una posició dominant dels compradors en una empresa participada per tots dos a canvi de 60.000 €, però només va arribar a cobrar els 12.000 primers, com assenyalen els jutges en la resolució judicial.
El contracte de compravenda tenia moltes més clàusules que tampoc van complir-se, i finalment Barberà va decidir denunciar-lo i fer-se enrere, però el grup editorial no només no li va fer cas, sinó que va passar a l’atac demandant-lo per intentar ocupar el seu canal (com mai va arribar a aconseguir del tot), possiblement amb la intenció de guanyar un temps que ara s’hauria acabat, almenys en aquest punt.

amb tantes baixes i perdudes algú podra em dir una mica? sera mes un cas destes sense solucíon

nada ha dit...

Si voleu cobrar: Sr. Don Jacinto Romeu. Editor de la revista SPECIAL CLASS

nada ha dit...

Si voleu cobrar: Sr. Don Jacinto Romeu. Editor de la revista SPECIAL CLASS