Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dimarts, 30 d’octubre del 2007

Els "Més" paguen els treballadors però s'obliden dels extreballadors


El Saló dels Penjats ha pogut saber que els nous propietaris de les capçaleres "Més" han pagat les nòmines als treballadors i factures a col·laboradors, com és el cas dels fotògrafs. Des del Saló ens alegrem que aquests periodistes cobrin a partir d'ara al dia. O això sembla. Però no ens podem oblidar de molts professionals que han deixat aquest grup d'empreses els darrers mesos i que el llavors propietari, Jacint Romeu, no els va pagar les liquidacions.

Pel que sembla ni ell ni els actuals propietaris -amb els quals ha fet un tracte una mica peculiar- tenen la més mínima intenció de pagar aquestes liquidacions. Es veu que han comès el pecat de marxar del vaixell. Es tracta de persones que van donar els quinze dies de rigor a l'empresa quan van marxar i alguns no van fer les vacances que els tocaven legalment perquè l'empresa els ho va demanar. Ara no els volen pagar el que legalment i èticament els deuen. Tot indica que aquest cas acabarà als tribunals, amb tot el que això representa: tardaran a cobrar i potser no ho cobren tot.

Des d'aquest bloc tornem a denunciar una situació vergonyosa no només per a la professió periodística sinó pels treballadors en general. La injustícia i la indefensió són totals i es tradueix en indignació que només té com a vàlvula d'escapament els tribunals. El Col·legi de Periodistes ja s'ha pronunciat sobre la situació. Però no n'hi ha prou. Calen més accions per part d'aquest òrgan i també de les administracions en general davant d'un escàndol que gairebé està a l'alçada del que va passar amb el Nou Diari a mitjans dels noaranta.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Però se sap qui s'ha quedat finalment amb els Més? I la tele, és del Pedrazzoli definitivament? Es desmuntarà el Grup 100%? Tornarà el Romeu al negoci immobiliari?

Anònim ha dit...

Quin és el tracte peculiar que han fet?

Anònim ha dit...

Hi ha molta foscor. Diuen que el principal accionista dels Més és un empresari immobiliari, un tal Josep Maria Huguet. Us sona?

Anònim ha dit...

El Mès Tarragona, ho ha comprat el PSC, (sector Burgasé i Sabaté)

Anònim ha dit...

el huguet aquet es el de salou que diu que esta amb el badia ficat...

Anònim ha dit...

Es muy facil de saber quien esta detras en la transmision de els "mes" las cuantiosas deudas que acumulan las empresas deberian de ser declaradas en quiebra fradulenta retrotraer todas las tranmisiones realizadas en fraude de acreedores he inhabilitar al Sr. Romeu y cargos directivos
averiguando la realidad de lo ocurrido hasta la fecha .

Anònim ha dit...

El Xou de Salou té tots els ingredients per convertir-se en la notícia de la Tardor. Una empresa on es comparteix l'accionariat entre l'alcalde socialista de Salou, un Senador de Convergència i un empresari de la construcció, a més d'altres. La subenció concedida a l'esmentada empresa gestionada des de la Delegació de la Generalitat a Tarragona es el pagament per la compra del Mes Tarragona i Mes Costa Dorada? L’alcalde, el Senador, el President del Port i el Delegat del Govern ¿es tanca el cercle?. Tot seran presumpcions però fa molt fàstic ¿no?

Anònim ha dit...

Cinto Romeu Massip, paga el que deus abans de marxar a Brasil. No siguis caradura

Anònim ha dit...

A parte de periodistas y fotografos tambien hay comerciales que se fueron sin cobrar sus comisiones, y que tampoco han cobrado la liquidación y algun mes. supongo que se extiende tambien a los sectores de administración, contabilidad, etc.
Es más que vergonzoso, es aberrante pensar que se juega con el salario de tantas personas y todavía conserva esa cara de prepotencia insultante. El orgullo de alguien que sólo sabe posar y es nulo a la hora de gestionar bien una empresa es el orgullo de los ignorantes.

Hola maku! ha dit...

La culpa es vuestra (periodistas, colegio de periodistas) por haberle dado tanta cuerda al delincuente de jacinto romeu y no haberle denunciado en todos los ambitos y con todas las consecuencias, con todos los medios, y todas las fuerzas, aún estaís a tiempo, pero claro...bla bla bla y bla de salón

Jordi Pinyol ha dit...

Desconeixia que el tema fós tan greu. Però si les coses han arribat a aquest punt està clar que s'ha d'anar a per totes mitjançant les lleis i els tribunals que preveuen actuacions contundents en situacions així. Cal que tots els responsables, per molt peixos grossos que puguin ser, paguin les seves malifetes.

nen ha dit...

algú sap una mica del senyor romeu?

apach.atak ha dit...

El baile de los vampiros empieza en tierras cavades.

Alguien sabe algo???

El ayuntamiento no dice, no informa, no dibuja nada, desconoce todoooooo.

SOCORRO !!!!

No entiendo, que ha pasado??, ha habido un cambio de ayuntamiento??? donde??? Nuevo urbanismo???

ja,ja,ja ... una risa