Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

divendres, 19 d’octubre del 2007

Empatx de Ballesteros


És normal que els quatre diaris locals que s'editen a Tarragona publiquin un mateix dia entrevistes a l'alcalde de la ciutat, Josep Fèlix Ballesteros, com ha passat aquest dijous? Ho sabien els responsables de les entrevistes i dels mitjans? És una bona estratègia de comunicació la concentració enfront la dosificació? El director del Diari de Tarragona, Ramon Pedrós, ho ha qualificat aquest divendres de "frivolitat" a la seva columna. Si més no és una estratègia ben curiosa de les ments pensants socialistes.

18 comentaris:

Anònim ha dit...

Ments pensants i socialistes? Quina contradicció!

Els socialistes no son mai pensants. Si ho fossin, deixarien de ser socialistes. Els socialistes avui son purs executants de consignes, les que calguin per tal de conquerir i copar tots els àmbits de poder possibles.

Socialista, avui, és el partit del poder: el que adjudica i reparteix la bicoca pública amb el suport dels palmeros d'Esquerra, que malden per les engrunes que cauen de la taula del ric. Clar que "el que parte y reparte, se lleva la mejor parte" (dedicat a la refranera mayor doña Begoña Floría Eseberri).

Per això al PSC tan hi pot haver un Cosano o López Pasca, sortits del barrio i la cuneta, un wannabe com el Pau Pérez, un pijo com el Xavier Tarrés o una escaladora com la Bego o la Elices. Tant se li fot: qualsevol val per assolir l'objectiu del poder.

La columna de Pedrós és demolidora, sí. Per tenir una mica de credibilitat, però, caldria que responguès la pregunta: Si li sembla tan malament, perquè el Diari es va prestar a la pantomima i va agafar l'entrevista de vending que li oferien? "Su entrevista, gracias". No haver-la publicat. El Diari, a més, s'ho pot permetre.

Anònim ha dit...

No serà que precisament al Diari allò que l'ha molestat és que no tingui l'exclusiva i hagi de compartir ? El gran vol menjar-s'ho tot.


Qui sàpiga com van les coses no li haurà estranyat. El Diari vol exclusives, vol el "monopoli" de la informació local i els "posa dels nervis" la competència amb mitjans que al seu parer són "menors". És així i no hi busqueu massa excuses ideològiques. És l'economia.

Anònim ha dit...

El problema és que en tots els partits hi ha politics que en la seva majoria son de perfil molt baix i, que llògicament, prefereixen estar envoltats i poder manar a persones que sovint, vorejant “el border line”; resultat, el que podem escoltar i llegir; autentiques “cagades de comunicació”.
Algú va dir, que tot aficionat al futbol porta un entrenador dintre, jo afegiria que tot aficionat a la política porta un periodista dintre.
MÈS PROFESSIONALITAT, MENYS AMIGUISME i MÈS TARRAGONISME.

Anònim ha dit...

El periodista que no vulgui exclusives és un mal periodista i una mediocre, i l'empresa que el paga faria de fotre'l fora.

Això és el mercat de la comunicació, no un esplai parroquial o la Cuba comunista on tots hem de ser iguals per decret. La competència és bona, sobretot pels lectors i les audiències. Els periodistes que no volen competir son els que es dediquen a anar a rodes de premsa on no pregunten res, o que piquen teletips o notes de premsa sense ganes d'ampliar ni contrastar res.

Clar que el Diari vol exclusives. I ben fet que fa. Els demés mitjans no és que siguin menors "a parer" del Diari: és que ho son. Perquè la majoria de tarragonins tria el Diari per informar-se, i ho fa lliurement, en un mercat obert on podria escollir altres opcions.

Que n'aprenguin!

Anònim ha dit...

el problema no es la concesión de cuatro entrevistas a cuatro medios de comuunicación. El problema es que las cuatro sean iguales, mismas preguntas y mismas respuestas.
Y por cierto, el Diari de Tarragona ya no es tan referente como hace unos años. Desde la aparición de la prensa gratuita han perdido miles de ventas aunque no lo quieran reconocer. Las cifras de ventas que se publican se pueden manipular como todo en esta vida. El Patufet ya no es ni Patufet.

Anònim ha dit...

Doncs els altres també fan bé de queixar-se i de voler igualtat de tracte ... o no ? des d'una administració s'ha de vetllar perquè la informació arribi a tothom o bé s'ha de plegar a les exigències (privades, particulars, per fer calè) de qui ven més, del més fort ? . la contesta no és fàcil, perquè la difusió clar que importa.

Jo no ho sé, però què és el que trien els tarragonins per informar-se ... el "Diari" o algun gratuit ? Aquí és el punt per on més els cou.

Jordi Roca ha dit...

Primer comentar que de gratuïtes hi ha tan poques coses.

De fet les coses més cares són les que no tenen preu.

Segon dir que em semblaria bé si la oposició, en lloc de ser perseguida, també fos entrevistada en igualtat de condicions.

Anònim ha dit...

Apa Jordi Roca descansa després de l'esforç. Quina oposició està perseguida a Tarragona. No fotem cagarel.la.

Anònim ha dit...

Quatre entrevistes?? Collons. No n'he llegit cap. Què ha dit

Anònim ha dit...

A mi em sembla una falta de respecte total de l'alcalde Ballesteros. Com pot ser que no hagi avisat als periodistes de que sortiria als quatre mitjans una entrevista el mateix dia... socialista havia de ser!!!

Octavi ha dit...

Els periodistes sí que sabíem que l'alcalde realitzava entrevistes amb els quatre mitjans. El que estem debatent és si estava bé o no. Crec que, independentment d'això, les circumstàncies són les que manen, ja que molts de nosaltres li havíem demanat l'entrevista per Santa Tecla, que és quan feia 100 dies de Govern, però la mort de Josep Lluís Navarro ho va trastocar tot.

Anònim ha dit...

Ara, en serio, a les quatre entrevistes ha fotut el mateix rollo?

Anònim ha dit...

pitjor hauria estat que les respostes haguessin estat diferents segons els mitjà...

Anònim ha dit...

la bego li tenia preparades preguntes-respostes.
pel que es veu, és incapaç d'aprendre dos lliçons a l'hora

Anònim ha dit...

Anònim de les 17:45h
Potser tens raó del què dius dels López, Cosano, Floria o Tarrés.
Però només per reflexionar una mica...
Què podriem dir dels Pagès, Expòsito, Mallol, Pallàs, Sendra, Fernández, Mateu .... i la llista podria ser molt llarga
El problema potser és que la gent amb molta preparació està ben col·locada a la privada i no volen deixar perdre molts diners. Perque els polítics no us creieu que es facin rics. Excepte dos impresentables que es dediquen a robar i estafar, la resta acostuma a perdre diners estan a la política, sobretot els què vnen de professions liberals o l'emrpesa privada gran.

Anònim ha dit...

Menys l'Àngel Fernàndez (que és un mal bitxo) i el Pagès (que és curtot), l'Expósito, el Pallàs, el Sendra, etc, no tenen la mala llet dels sociates, que viuen de i per al partit. No son ni de lluny tan sectaris ni tan llepons

Anònim ha dit...

El Fernandez potser un"bitxo" però es l'únic que feia rutllar el departament d'Urbanisme-Contractacions, ya veurem quans en tiran endavant el Ballesteros.

Per empatx, el que tenim tots el tarragonins de veura la mateixa careta i somriure a les fotos de diseny que la Bego i el Mauri li fan al Pep,

Cèsar Llamborda ha dit...

A la foto el nostre alcalde no estarà redactant alguna al.legació pel Poum o la Platja Llarga... O? Qui sap?