Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dimecres, 10 d’octubre del 2007

La política tarragonina es torna a judicialitzar?

Estem vivint uns dies molts intensos a la ciutat de Tarragona. Serà per fer la competència a Reus, que també travessa un moment convuls políticament. Tot va començar dissabte amb les suposades agressions als assistents a un sopar d'homenatge a Joan Miquel Nadal al Fortí de la Reina (curiós l'espai triat per l'acte). Van haver alguns cotxes ratllats i molta tempesta política. A la blocosfera ja heu pogut veure molta informació. Dilluns, el portaveu convergent, Joan Aregio, demanava la dimissió del tinent d'alcalde de Seguretat, Carles Castillo, per aquesta qüestió.

I dimarts, un nou capítol. Aregio denunciava que Ballesteros havia mentit en el plenari afirmant que els càrrecs de confiança no tenien targetes de crèdit. El polític convergent mostrava un correu electrònic que parlava d'una targeta. Per+p segons la portaveu del govern, la targeta no és de crèdit sinó un Teletac. Floría amenaça amb accions legals contra Aregio per mirar correus electrònics que no són seus i donar-lis publicitat.

Torna la judicialització de la vida política tarragonina? Haurà d'anar Aregio a visitar els jutjats? Tornarà el PSC la moneda a CiU i les querelles de Nadal a Elices? Veurem quin és el proper capítol d'aquest serial.

39 comentaris:

Unknown ha dit...

En aquest país al final manen els jutges, generalment mesetaris.

Anònim ha dit...

ja tocava que parlèssiu del tema... Desde dissabte a la nit que surt el merder i fins dimecres a la tarda no dieu res...

No se si és l'entrada de la gent de Reus o per la marxa de la IVET BATET a les files socialistes però aquest Saló va cap a abaix!

Anònim ha dit...

Me sembla que els penjats són prou grandets per parlar dels temes que vulguin. Si vols munta un blog. Ai convegents

Anònim ha dit...

Pregunta als penjats: he llegit en alguns post d´altres blocs que era una fotocòpia d´una carta, i aqui dieu que era un correu electrònic (suposo també fotocopiat).. podeu concretar-ho?

Gràcies.

Anònim ha dit...

el que és de jutjat de guàrdia són els fets del dissabte al fortí. Jo no hi era, però em solidaritzo amb els convergents.

Anònim ha dit...

Eh ! Aquest "donar-lis" és d'antologia. "Sabes menos que un niño de primaria"

Anònim ha dit...

Jo em pregunto, si era fotocòpia, i és una carta d'un banc comunicant al cap de gabinet que pot anar a recollir la targeta, quin problema hi ha que sigui públic?, a la fí aquesta la paguem els contribuients. també va sortir el tema del logo i esl socialistes no van dir res de la filtració, potser perquè la van fer ells?

Anònim ha dit...

Ondia con la Floria, ha salido peor que la Elices, que se controle un poco porque le quedan 4 años.

Anònim ha dit...

Sembla que alguns dirigents de conveniència i desunió locals pateixen d´acidesa, cosa que els impedeix una bona digestió de l'empatx de poder que havien tingut fins ara. En aquestes situacions, corregeixim si m'equivoco Dr. Amorós, s'administra bicarbonat sòdic i "ajo y agua"
Ja n'hi ha prou de victimisme i assumeixin la responsabilitat de la gran pifiada de Terres Cavades i del POUM

Unknown ha dit...

Jo em pregunto: si a ningú li acaba de fer el pes el POUM, per quin motiu no es deroga i es reescriu des de zero...

Dropos

Anònim ha dit...

tornara la moneda el psc a ciu? pero que dieu primer va ser el sabate alias benefactor de la floria, el que va portar al nadal als tribunals, i coincideixo amb lo de la floria, qui es pensa que es la fernandez de la vega de tarragona? aquesta noia no te cap humiltat, li queda molt per apendre que se li baixin els fums!!

Anònim ha dit...

NOU POUM!

Anònim ha dit...

ME SUBSCRIBO A LA PREGUNTA DE TONDO

Anònim ha dit...

Penjats, segons els diaris es un comunicat dirigit a Ajuntament-museus, d'on treieu lo correo electrónic ?, no teniu la fotocopia ?. On es el problema que l'oposició doni a coneixa un paper ditigit a l'Ajuntament?, que i qui vol amaga quelcom, es en veritat un teletak, no va dir el Ballesteros que pagami primer de la seva butxaca ?. Perque dieu "suposades" agresions, es que no heu vist els diaris?, perqué no pregunteu a la comisaria de cuantes i tipus de denuncies. Quan us interesa no sou tant tovets.

Hola maku! ha dit...

Gobernar 'desgasta', eso es una 'obviedad', y lo sufren 'todos' los partidos.

La 'corruptela' generalizada que vivió Tarragona en la etapa Nadal / Pujol, no fue fruto del 'desgaste' normal por gobernar, fue fruto de un 'grupusculo' de CIU en el k figuraban los k todos sabemos que 'robaron' y 'prevarikarón' a diestro y siniestro, y k CIU por falta de 'coraje' politiko no kiere 'reconocer', y que por falta de un sano ejercicio de 'autocritica' y 'determinación' no 'aparta' definitivamente del partido.

Siendo así, NO es comparable la etapa anterior con la actual por muchisimos motivos.

Cuando se 'esgrime' un simple y miserable 'teletak' como 'única' arma politika y ejercicio de oposición, algo y alguien 'falla', escondiendo falta de 'argumentos' y de 'ideas'.

Y la 'conclusión'(para mi), que -de momento- el equipo de gobierno del ayuntamiento lo esta haciendo 'bien', bastante bien.

Anònim ha dit...

Avui el notari.com, ha tingut un bon lapsus
“No cal dir els d’Unió no s’estan de recordar que el millor candidat de la coalició era Joan Vallvé de totes passades i que ja ho havien advertit en el seu moment”

O sigui el millor candidat d’Unió, era el ex regidor del PP Joan Vallvé.

Anònim ha dit...

Mira Maku, el que denuncia Aregio, es una mentida del alcalde Ballesteros al Ple de l'Ajuntament, qui ara diu (no la mostren) que era un teletak es un portaveu ni tant sols l'Alcalde o el Regidor d'Hisenda, que pasa aquí, la pregunta era neta, si o no, va dir que no, ara resulta que es sí. La mostra una circular dirigida al titular del compte "AJUNTAMENT-MUSEUS" y punto pelota.

Anònim ha dit...

Que nerviosa està la notaria Floria. Poc a poc et va sorint la mala llet que fas servir al bloc. jajaja

Anònim ha dit...

Respuesta para Hola Maku

en primer lloc quines etapes estas comparant, creus que 100 insignificants dies son 18 anys?

Estas acusant de lladres a persones que d'entrada segurament ni coneixes, i estas denunciant fets que no pots demostrar, això és molt greu, com a mínim si ho fas dona el teu nom i cognom, i així es podria seguir l'exemple del nou equip de govern i portar-te a judici, (ho fan ara i ho feien abans).

T'hauries d'acostumar a parlar amb propietat, i per criticar i afirmar has d'estar molt segur del que dius.

Ah! i per cert si en 100 insignificants dies ja s'ha trobat una targeta dubtosa i alguna cosa més... segur, que trobarem en els propers anys????????

Anònim ha dit...

Questió per analitzar penjats,

Com pot ser que digui l'equip de govern que no ha rebut cap carta, i 1 hora despres de la roda de premsa de la oposició diguin que era un Teletac?

Potser ja tenen la targeta i surten amb el rotllo de la carta?

Que amaguen, perquè reaccionen tant aviat?
Es que no saben contenir-se?

Aquesta és la medicina que ells han donat fins ara....

Anònim ha dit...

Doncs mira, fins ara en queia malament la Bego Floria, no m’havia fet res, però d’aquelles coses, que et dius “no em cau bé”, la meva ideologia política, potser estava més a prop de CIU (però això si , Anti-Nadal), jo hi vaig col•laborar i vaig votar PSC, per alló de treure als anteriors (de fet, sempre he pensat que estar més de dues legislatures qualsevol partit, és corromp i és nociu i confon els interessos personals amb els de la ciutat).
Dit aixó i per la quantitat “d’amics” que dia si i d’altra també , us treu de polleguera, doncs des de ara, compta amb “una fan i incondicional seva”,...ha sortit d’una professió que d’amics i companyeris-me és podíem contar amb els dits, i ara l’oposició i fins i tot, suposo que companys seus també, la esteu posant a parir cada dia, de fet sembla que és com Deu que tot ho fa ella, no cal fer “Xivos expiatoris” L’enveja no és bona consellera.

Hola maku! ha dit...

Hola'Anónim' de las 16:25 alias el de las 'tres cuarts de quinze'.

Comparo?, precisamente digo que 'de momento' las cosas NO son comparables, no lo son en el 'tiempo' pero tampoco en 'corrupción', y eso es así akí y en Sebastopol, aunque no te guste ni a ti, ni a tu partido.

1/ Tu no tienes NI IDEA de si konozco o no konozco, pero NO hablo x hablar (que te lo kreas o no es asunto tuyo).

2/ Quieres k de mi nombre y apellido para poder hablar y opinar?, komo tu x ejemplo?, pues soy 'Anónim de las 16:25'.

3/ Quién me va a llevar a juicio?, tu?, ja je ji jo ju.

4/ Otros?, no hay c.....s!.

Buenas tardes maku.

Anònim ha dit...

Hola Maku!
Sigues valent, dona el teu nom i el dels que "robaron y prevarikaron a diestro y siniestro".
Almenys perquè es puguin defensar, no?

Anònim ha dit...

Hola Maku,
Cuando se habla de robo y de corrupción y además se asegura que que se tienen pruebas, lo mejor que se puede hacer por el bien de la sociedad es denunciarlo. Por lo tanto, si las tienes, ya sabes donde esta el juzgado.
Coincido contigo en que no es comparable la etapa actual con la anterior, y no lo es porque falta prespectiva. Se ha de dar tiempo al tiempo y, particularmente, no deseo otra cosa que la ciudad avance y progrese, como paso en los primeros años de Nadal.
Lo del teletac, la verdad vaya chorrada. Lo mejor que podrian hacer todos, es ponerse a trabajar de una vez por la ciudad, que para eso estan.

Hola maku! ha dit...

Todo se andará.

Anònim ha dit...

El notari d'avui s'equivoca i en comptes de parlar d'Alvert Vallve, parlar del Joan Vallve.Us enrecordeu, era regidor del PP. Clar que ara diuen que es socialista i es per això que el notari s'equivocat, li trait l'inconscient. Serà veritat que els vallve ara son socialistas? Jo, no ho puc creure. No serà que busca o ha optigut alguna prevenda?. Els ho dirà

Anònim ha dit...

"Van haver alguns cotxes ratllats i molta tempesta política." ---> "HI van haver alguns cotxes..."

"donar-lis publicitat."---> "donar-los-hi publicitat"

XIQUETS i XIQUETES!
a veure ara si haurem de repetirt el capitol 'els pronoms febles son els meus amics' del 'Digui-Digui'!!!!!

Anònim ha dit...

Ostres Barrufet, vas fort, "pa mi" que no t'agrada CIU,...em dona aquesta impresió.

Anònim ha dit...

Que trist, aquest darrer "difama que algo queda"
I a tu, en que te afecta la seva vida sentimental?...cadascú amb el seu cos que faci el que vulgui i amb qui vulgui.

Anònim ha dit...

jordi sendra perquè no dons tu els noms i ets valent, pero es clar llavors et foten fora del partit...au va, au va

Anònim ha dit...

Para mentiras y difamación las de Aregio, la transcripción de la intervención del alcalde en el Pleno , demuestra que el alcalde dice la verdad en todo momento y que el único mentiroso es el.

Anònim ha dit...

Molt bé per la Bego. "Ladran, luego cabalgamos"

Anònim ha dit...

aixo, aixo, que els mateixos militants diguin qui son els corruptes, ells ho saben, vaja tot-hom ho sap...

Anònim ha dit...

NoTARIA perquè no ens expliques al teu bloc anòmin quin càrrec l'han donat al port al Mallol?

Anònim ha dit...

Será verdad que está ya el Mallol en el puerto??? Si así es, no se tardará en saber en Tarragona, será otra verguenza más para el Presidente del Puerto.
Me informan, fuentes solo algo solventes, que se está valorando mucho su valía al frente de la autoridad portuaria.
Corren por la Gene serios rumores....las cosas si son o no son verdad, se acaban descubriendo......solo tenemos que esperar.....Será Lluis Perez , el llamado a sustituirle??????

Anònim ha dit...

La Floria amb el sabaté? que fort, què tindrà el sabaté, diuen que és molt famós entre les dones. Ni que em paguéssin.jaja

Anònim ha dit...

Hi ha una cosa que no entenc: per què el necessita un Tele-Tac (alies Via T) un noi que treballa per l'Alcalde de Tarragona? Potser és que el Ballesteros té previst intercomunicar els barris mitjançant una autopista de peatge?

Unknown ha dit...

Básicamente porque el no tiene el teletac, el teletac esta pedido para el coche oficial... y el teletac no esta a nombre de Gustavo.

Anònim ha dit...

Caballero,

No seas burro, que tú no debes poner por escrito que sabes esas cosas...parece mentira que las dejes incluso con anónimos y que estés estudiando derecho. Ay!!!!