Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dimarts, 23 d’octubre del 2007

L'Apuntador porta un ritme molt fluix i el Notari segueix batallant


Fa uns dies us explicàvem l'aparició d'un nou blog confidencial tarragoní, l'Apuntador. Ha tardat vuit dies a penjar un segon post. Ens està decebent una mica. Però donem-li una mica de temps.
En canvi, El Notari està molt actiu. En el darrer post li toca rebre a l'alcaldessa de Valls, Dolors Batalla, que ja la volen fer plegar a mig mandat -diu ell/a- tot i estar fregant la majoria absoluta. En canvi, la socialista Núria Segú, segons El Notari, ha sortit reforçada tot i perdre un regidor i voler ara pactar una gran coalició enlloc d'exercir de cap de l'oposició.

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Joseptgn: jo crec que es bo que facin un gran pacte las dos forçes politicas més votadas de Valls, com ha cosa meva personal jo amb la Batalla pactaria el que fos!!!

Anònim ha dit...

Pobra Bego! És tan sectària que encara no entén que es pugui ser dona, política i no ser sociata.

La Dolors s'ha equivocat donant vida a la Segú. Ara ho pagarà, poc o molt. Però tot el post de la Bego confón els seus desitjos amb la realitat. La Batalla donarà molta guerra amb CiU, a Valls, al Camp de Tarragona i a la política nacional. Té defectes, com tothom: però que sigui la Bego qui li tregui problemes de relació amb els altres té la seva gràcia.

D'altra banda, intentar veure-li virtuts a la pobreta de la Segú son ganes. No val per gran i no ha passat la prova de foc: la política local, on la gent et coneix. A Vilabella, el seu poble, no aconseguiria que sortir ni ella sola de regidora del PSC. Camuflat en una llista municipal o del Parlament hi va qualsevol. De cap de llista en unes municipals és quan es dona la talla.

No t'enganyis Bego, si la Batalla li ofereix un pacte a la Segú és perquè no li fa cap por, i no li fa cap por perquè la coneix.

Dit tot això (la Dolors és la millor, té molt recorregut SI VOL,la Segíuu no dóna, etc), la Batalla s'ho ha de fer mirar. Però un cop mirat, endavant, que té moltes, moltes milles per córrer. En qualsevol cas, moltes més que la Segú. Son els ciutadans de Valls els qui han fet la comparació, i els resultats canten.

Anònim ha dit...

Ah! I per desautorització la que van rebre la Segú, el Sabaté i el Montilla a les eleccions.

Això sí que son desautoritzacions.

Anònim ha dit...

Sabeu quant ha trigat en actualitzar el Notari? 13 dies. d'això se'n diu estar actiu?

Se us veuen els colors, i això no és bo, hi ha molta gent que es creu el que dieu.

Anònim ha dit...

L'apuntador=Capita Tarragona (Albert puñet)

Anònim ha dit...

Bego, potser li deus tenir molta rancúnia a la Dolors. vols dir que no és una de les caps de llista de ciu que no s'ha deixat comprar per tu i el sabaté? Perquè això ho vau intentar amb prous regidors i caps de llista oi? Dedicat a fer la feina bén feta al teu ajuntametn i deixa fer els altres.

Anònim ha dit...

watson en què et bases per dir que el capità és l'apuntador?. jo no ho crec, el seu bloc és el més votat com el millor, doncs la cosa no lliga, crec q si ho fos, el tindria més actualitzat. i a més, crec que l'albert no necessita d'anòmims, ho diu tot claret i a la cara.
salut,

El Capità Tarragona ha dit...

ooooh... ERROR!

però tu segueix provant.

Primer vas dir que era el Jordi Sendra sense por a equivocar-te

Després l'alejandro fernández

Ara jo...

En fi, que hi farem. Segueix provant que potser l'encertes!!

La veritat és que em fa gracia que pensis que sóc jo. Però si et sóc sincer, el dia que es va fer la primera publicació, a aquella hora joe stava a un sopar a l'hotel AC, així que dificilment ho pugui publicar perquè, crec, que les forquilles i els plats no tene internet!

Salut!

Anònim ha dit...

Bona nit Albert, en soc testimoni del sopar, jeje

Anònim ha dit...

Gran cagada de la notaria quan criticava el que publicaven alguns mitjans sobre la divisió de seu partit a Valls. Sra Notària, perquè a dimitit en Francesc Moreno,el primer secretari del comité local de valls?

Anònim ha dit...

Periodistes, com s'en diu el que una persona ocupi el 80% de les fotos d'una revista com el Ballesteros al butlleti municipal.

Anònim ha dit...

el bloc el notari no te ni puta idea del tema batalla

Anònim ha dit...

Dubtes lector de butlletí.
és pot dir:el gran ocupador, el okupa, el manca text i faig d'okupa gràfic, l'uto-promo-fotogenic-okupa, el no tinc paraules-tinc imatge, el una imatge val més que mil paraules, l'imatge que surt a la palestra a mi no em defenestra, a qui madruga l'imatge li belluga, si l'imatge vols captar al butlletí municipal has d'anar, imatge que no és veu vol dir que n'esteu i que no sou deu,...aquesta es un petita resposta a les teves dubtes lector de butlletí.
Per cert Laura, en continuo reafirmant en les meves sospites ca l'apuntador, de fet, veus que en aquesta ocasió l'afirmació és del Watson, darrerament el SHERLOCK h'estat un pel passat de bola (la seva coneguda afició a la coca)i ens ha fet passar més d'un mal tràngol i li he deixat una mica de banda, fins que és tranquil•litzi, de vegades li perd l'emotivitat.

El Capità Tarragona ha dit...

ei watson, se te'n va una mica l'olla! no? jeje
Salut!

Anònim ha dit...

Estic molt content, tot un honor, avui el Joan Miquel Carrillo, m’ha dedicat un post i una il•lustració, bé, també ho ha dedicat a d’altres però trobo que el personatge de verdadera rellevància h’estat la meva persona, és clar l’ilustració gràfica sempre defineix la línia important del contingut.
Ja m’he començat a recuperar a passos de gegant, hi ha alegries de bon matí que et donen això, bon rotllete.
Gràcies Carrillo (dir-li Joan Miquel, em dona una mica de “yu-yu”)