Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

diumenge, 14 d’octubre del 2007

Un casament complicat

Fa ja uns quants dies uns explicavem que CiU i PSC havien decidit casar-se a Valls. L'alcaldessa, la convergent Dolors Batalla, cansada que ERC fes el ronso demanant un tripartit (CiU-PSC-ERC) i no s'atrevís a repetir el pacte nacionalista del darrer mandat, va decidir festejar amb el PSC i enterrar imatges com la que il·lustra aquest post (recordeu el Carnaval 2007?). Va ser un festeig al Parlament amb l'altra vallenca diputada, la socialista Núria Segú, cap de llista socialista. Ben bé el podríem anomenar el Pacte dels passos perduts (agafant el nom d'aquesta famosa sala del Parlament) però quan ha arribat l'hora de "vendre'l" a les respetives militàncies estan sorgint molts problemes és que hi ha odis gairebé ancestrals. Però Batalla i Segú tenen clar el seu amor i estan decidides a tirar endavant l'enllaç dels deu regidors convergents i els set socialistes. És qüestió de dies.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

emb semble molt be, son els dos partits més votats amb diferencia, que es repeteixi el exemple, als pobles no haurien de manar el partits si no las personas i els programas.

Anònim ha dit...

Amb lo maques que son... Vaja... Ja podrieu haver fet un fotomontatge millor!!

Hola maku! ha dit...

Me parece 'fatal', CIU es la derecha con 'barretina' y no hay más (artur si, pero nada más, bueno más de + jaja), es como 'pactar' con el PP o el diablo en este caso.

Unknown ha dit...

Este fotomontaje es el de carnaval del año pasado ¿NO?

Anònim ha dit...

No puc entrar al notari.com. Algú sap si està inactiu??

Anònim ha dit...

Maku tienes la misma planta que el caballero, porqué será?

Anònim ha dit...

Serà carnaval?

Anònim ha dit...

La Batalla s'equivoca. I el Pallàs també. La Batalla s'equivoca perquè el poble va votar molt clarament que el PSC s'havia de quedar a la oposició. Desprès de casi 30 anys governant a Valls, el PSC és el principal culpable de l'endeutament astronòmic i de la falta d'impuls de la ciutat, que ha quedat despenjada dels eixos de progrès del Camp.

El Pallàs s'equivoca no volent pactar amb CiU. Primer perquè ho fa pensant més en la seva carrera política que en la ciutat: a ERC bufen mals aires pels que pactin o vulguin pactar amb CiU. I si Pallàs és candidat és perquè és un home dòcil a la direcció. I segon perquè amb la seva actitud deixa a la oposició un actiu de primer ordre per Valls com el Jordi de Bofarull, que és un regidor excel·lent per l'equip de govern.

Un cop més, ERC decep Valls.

Unknown ha dit...

Que manía tienen algunos, no soy el "hola maku!"...

Ni lo soy ni quiero serlo, y el en otro post ya aclaró que no le "gusta" que le confundan conmigo...xd...

Solo hace falta leer un poquito para observar que ni escribimos igual, ni tratamos los temas desde la misma perspectiva...

Además el habla de algunos temas de los que yo no me atrevo a hablar, por desconocimiento, como es el tema del Més...

Anònim ha dit...

El Maku és la Bego home