Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dijous, 7 de juny del 2007

Ballesteros surt congelat del despatx de Nadal

L'alcaldable del PSC, Josep Fèlix Ballesteros, ha sortit congelat del despatx de l'alcalde en funcions, Joan Miquel Nadal, avui després d'una reunió de quasi dues hores. No és que hagi estat freda, el mateix Ballesteros ha destacat la cordialitat d'aquesta primera trobada de traspàs de competències. El problema venia de l'aire acondicionat, que ha baixat la temperatura d'un dia especialment calorós i ha deixat glaçat el socialista.

5 comentaris:

Unknown ha dit...

Però el govern de Catalunya no aconsella una temperatura mínima de 25 graus?

Que donin exemple!

Que n'opinen en Nadal i Ballesteros de l'actitud dels autobuseros de l'exèrcit que hi ha a la plaça imperial?

Anònim ha dit...

Doncs ho ha fet directament per putejar-lo, perquè als plenaris, fent gala del seu tarannà tirà, feia passar calor a tothom perquè no li donava la gana de posar l'aire. Ballesteros ho té fàcil per millorar la imatge de l'alcalde de la ciutat.

Cèsar Llamborda ha dit...

Per a quan instal.laran aire condicionat al wàter del jardí de la Reconciliació?

Waipu Joan ha dit...

igual li va dir l'estat de comptes de l'ajuntament i el pepfelix va quedar-se gelat.

Anònim ha dit...

Gelats ens quedarem tots el Tarragonins quan sapiguem en que s'han gastat els cuartos el Nadal i companyia i que no queda un duro per fer res de res en els darrars anys. Ja veureu ja.... passara com amb el POUM tot seran sorpreses, llastima que els de la oposicio no fesin public el desgavell que proposa el Nadal al poum avanç de les eleccions, seguir que es queden amb 4 regidors.