Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dilluns, 18 de juny del 2007

A Raül Font li costa deixar el càrrec

Sabem que costa, però la vida és així! Sembla que Raül Font no ha entès que ja no és regidor d'Esports. Ahir es va apuntar a un dinar amb directius del Barça i es va presentar com a tal. Per sort, José Cosano no hi va assistir i no es va notar. Posteriorment, al camp, va tenir el morro de presentar a Cosano com a futur regidor d'Esports. Des del Saló li recomanem que entri a la web de l'Ajuntament i se'n vagi fent la idea.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Que podem esperar d'una persona com ell, la seva afició ha estat acumular càrrecs.
El numeret d'ahir es llastimos, pero no es podia esperar res mes d'ell, suposo que no sera capaç de deixar el nastic, comj li toca fer, i esperara que des de l'ajuntament el facin fora.Presentar al Sr. Cosano com futur regidor, quan ja s'ha constituit el nou Ajuntamentes d'una falta d'etica que no es pot aguantar.
Ja ho diuen ja, que de porc i de senyor s'hi ve de mena

Anònim ha dit...

Sempre he dit que té més cara que cap i mira que de cap en té per donar i per vendre.

Unknown ha dit...

Ara només li quedarà setmana santa? Pregunto.

Anònim ha dit...

Atenció a le veritats que li deixa anar l'Alejandro a la Bego al seu blog. El paio serà del PP i tot el que vulgueu però el seu blog és d'allò més divertit

Antoni Ramos ha dit...

Una llança en favor de Raül Font... de moment ell no ha dimitit i continua sent conseller de la SAE del Nàstic, d'aqui que hagues anat al dinar de directives.

Anònim ha dit...

sí, sí!! Però el paio es va presentar com a regidor d'Esports!

Waipu Joan ha dit...

ui, quin greuuuuuuuu!
bons posts aquests últims!

Anònim ha dit...

La farmacia no entra en el poum-poum, no?. Que suerte.

Anònim ha dit...

No li entra la farmacia, ni el terreny de terres cavades, ni ca l'Abadesa ni altres propietats, el paio es ricachu ......i els amics de l'antic equip de gover l'ajuden com no podia ser menys