Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dimecres, 13 de juny del 2007

La carrera meteòrica de Pau Pérez


El nou govern de la ciutat de Tarragona no ha deparat masses sorpreses. La majoria de coses ja se sabien. Per això és interessant fixar-se en alguns detalls. Mentre la número dos de la llista socialista, Lola Herrera, no és ni tinent d'alcalde i s'haurà de coordinar amb el regidor republicà Sergi de los Rios, Pau Pérez serà l'home dels números (Economia, Hisenda i Contractació) i primer tinent d'alcalde.

Pérez va entrar a la llista del PSC el 2003 com a independent i es va convertir en el regidor d'Hisenda a l'ombra, amb un marcatge a Joan Aregio. Fa uns mesos va rebre el carnet de militant del PSC, va pujar del sisè al cinquè lloc de la candidatura del PSC i ara es converteix en el número dos del govern. Algun dia el veurem d'alcalde accidental en els propers quatre anys. El seu secret en aquesta carrera meteòrica és el seu inseparble ordinador portàtil, que fins i tot el dia de la victòria arrossegava enmig de l'eufòria socialista? Que hi té en aquest portàtil?

15 comentaris:

Unknown ha dit...

Potser hi tindrà en Tetris...?

O un programa per rebaixar impostos?

POUM, POUM, POUM...

Anònim ha dit...

ADSL a cost 0?

Anònim ha dit...

Piensan los de CiU que todos hacen lo mismo...

Anònim ha dit...

El secret del Pablo és que es l'amiguissim del PepF, i que les mutues dones son també amiguíssimes.

Pablo Pérez Herrero, nebot del ministre franquista Herrero Tejedor, cosí del periodista de la COPE Luis Herrero (actualment eurodiputat del PP), valencià que mai havia parlat la seva llengua, ex Badia boy, que el va col·locar de gerent al Port Esportiu (que Santa Llúcia li conservi la vista, al Badia: tots els seus homes: Elices, Navarro, Burgasé, Pérez...), ex CDS (pels que no se'n recordin, el partit del Suárez), remenant sempre la cua per la Cambra, pretés amic de José Luis, aquest home és tan socialista com ho pugui ser en Quico Ricomà. Home de no enfadar-se mai amb ningú, perquè no cal si n'hi ha per tothom, s'assembla tant a un catalanista com un ou a una castanya. No li preocupen les ideologies, no li preocupen les pàtries, nomès li preocupa el seu interès.

La insolvència de PP Herrero i els seus "pressupostos alternatius" és llegendària, amb transferències que apareixien per art de màgia, o quan votava contra totes les ordenances municipals perquè no es calculaven amb l'IPC de Tarragona, que no fa servir ningú. Serà memorable el dia que Joan Aregio, que de pressupostos en sap una estona, li desmunti els primers comptes al plenari. Esperem que Tarragona Radio continui trasmetent els plens, perquè serà digne de sentir.

Anònim ha dit...

Per cert, Chechu Pon,

Creus que seria ètic que mantingués el seu sou de luxe portant els comptes del Naútic i a la vegada els comptes de l'Ajuntament? Ho sabrem properament

Anònim ha dit...

Per cert anònim,
creus que és ètic que l'actual Presient de la Diputació hagui estat cobrant durant anys com a Tinent d'Alcalde de l'Ajuntament, dos sous públics?
Per cert, els comptes del Nàutic són privats, oi?

Anònim ha dit...

Sí anònim, precisament perquè són interessos privats barrejats amb públics. Lo de l'Aregio són dos públics, no hi ha conflicte d'interessos

Anònim ha dit...

Amic anònim que preguntes pels dos sous,

Joan Aregio nomès cobrava un sou públic, tal i com estableix la llei. A l'Ajuntament nomès cobrava el mínim, el que es diu "per assistències" a plens i comissions. Això és el que fan els que ténen un càrrec de regidor i un altra (la Elices al Senat -i aviat al trullo-, o el De los Rios al Parlament).

No es poden simultanejar dos salaris públics, indocumentat amic. Per això Dolors Batalla va estalviar el seu salari a l'Ajuntament de Valls i va passar a cobrar nomès el del Parlament. Els sociates encara li van tirar en cara!!!!

En principi, si Pablo Perez té la dedicació exclusiva no pot cobrar del Port Esportiu. Però a Tarragona, al menys fins ara, no tots els regidors tenien la dedicació exclusiva, nomès uns quants de cada grup (els portaveus, tots).

Unknown ha dit...

Jo aviat deixaré de tenir un sou, doncs se m'acaba el contacte.

Nosaltres treballem, ells viuen.

Unknown ha dit...

el contracte!!!

Anònim ha dit...

Molt bé Checho Pon.
Nomès un quê. De tots els de la lista hi sobra en Burgasé. Aquest no ha estat Badia boy ni ve del CDS. Sempre ha estat sociata.

En vols més?, Ignasi Puig, Cinto i Joan Romeu, Sebastià Cabré, Jesus Martin, Rafa Muñoz, etc.

dejavu ha dit...

Pau Perez es el tipic politic abominable, chaquetero, que es val de la empresa on treballa, amb els diners d'aquesta, per fer-se un lloc dins la politica a cops de "amics" sense possar un duro" de la seva butxaca. Un parasit de la societat on, despres de vendre tota la seva vida extintoes, ara es creu endiosat pel poder que a aconseguit al costa de'n Ballesteros.. pero , ull!, teniu en compte que si el poder can-via a un del PP, ell sera del PP, en menys d'un obrir i tancar d'ulls.
Quina merda... ¿no?

dejarecontee ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
dejarecontee ha dit...

Qui coneix de veritat a Pau Pérez, sap que és una persona que es guia per uns criteris bàsics: honradesa, rectitud i fidelitat.
Quan va treballar en pro del CDS (aposta per cavall perdedor, como tothom sabia) va ficar tots els seus esforços personals.
Quan el CDS es va desfer en comptes de seguir la trajectòria (absolutament legítima) dels seus companys de partit, ell va optar per una exquisida neutralitat. Si bé, poc a poc, i per afinitat personals, es va anar apropant a unes posicions politiques, que en aquella època representaven feina i més feina i poca cosa més. I si aquesta opció ha derivat en la situació actual, doncs potser la feina feta per Pau tan a Ciutadans, com al PSC ha tingut un cert pes en els resultats.
En la actualitat en comptes de vesar mentides, caldria sumar les hores de dedicació que resulten en unes jornades laborals més que doblades en benefici de la ciutat de Tarragona
I sí, és una merda la difamació gratuïta.

Atisae ha dit...

Qui coneix de veritat a Pau Pérez, sap que és una persona que es guia per uns criteris bàsics: honradesa, rectitud i fidelitat única i exclusivament als seus propis interessos.
No solsament ha invertit hores de dedicació en benefici dels seus interessos personals sinó que ha fet la majoria de "amics" utilitzant fons i no pas de la seva butxaca. Tal i com diu chechu aquest home és tan socialista com Lluís Carod potser franquista. No es ètic que cobri un sou irrespectuós de Nàutic, on no hi deu anar més que 10 u 12 hores a la setmana. Les suficients per organitzar viatges pels seus amics a càrrec de altres fons que res tenen a veure amb la seva butxaca. I entenc que sí es una merda la difamació gratuïta però mai quan està ben documentada.