Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dimecres, 6 de juny del 2007

Com a premi... passa per caixa!

El Consell d'Administració de la SAE del Nàstic (LA PLATAFORMA U LA BASTIDA) ha decidit premiar tots els socis que aquesta temporada han recolzat l'equip tant al Nou Estadi com en els desplaçaments, amb l'obligació de rascar-se la butxaca si volen veure al Nou Estadi el partit que els granes disputaran contra el Barça el proper 17 de juny, i que podria ser decisiu pel desenllaç final de la Lliga (si és que no hi ha desenllaç aquest cap de setmana).

Sàvia decisió la del Consell, la de fer pagar els socis en el darrer partit de 1a Divisió que veurà el Nou Estadi (si les obres del nou Nou Estadi compleixen els terminis). Estant la campanya de renovació d'abonaments tant a prop... és moment de portar a terme una mesura força impopular? De totxos en sabran molt, però de saber vendre's res de res! I de reconeixement als socis ja ni en parlem!

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Malaluradament aquí l'únic desenllaç és que el Nàstic -mirant més el negoci que el futbol- ha baixat a segona.

Sap greu però és real.

Joan Miquel Carrillo ha dit...

Dels genis del Nàstic es poden dir moltes coses...

La última és que després de pagar 550.000 € de traspàs per Tobias Grahn al mes de Gener, el tio no juga ni 5 partits i ara es veu que té signada una clàusula de llibertat per descens a 2ª.

Ole, ole y ole, paguen 550.000 € de traspàs per 4 mesos d'aquest "grahn" jugador...

I un 20% el paguem tots amb els nostres impostos!!!

Visca Raül Font!!!

Unknown ha dit...

La Societat Económica Anónima (SAE) justifica la jornada económica del darrer partit de lliga en " no desequilibrar els pressupostos", suposo que a algú li atrau més la idea de fer calaix que no pas premiar la fidelitat dels socis, tot i baixar a segona hem demostrat una fidelitat que ja voldrien alguns dels equips punters de la lliga de les estrelles, que van més estrellats en quan a fidelitat.
Es d'esperar que els preus dels abonaments de la propera temporada s'ajustin a la categoria i no paguem l'excès de aquesta darrera temporada.