Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

divendres, 8 de juny del 2007

La socialista desconeguda

Sabeu qui és la número dos del PSC? No és l'actriu Lola Herrera, és la Lola Herrera del Port. Però, algú li ha vist la cara? Sap com és? Com és possible que pràcticament ningú a Tarragona coneixi a la que deu ser el braç dret del nou alcalde Ballesteros. Ha desaparegut abans d'hora?. Lola Herrera és el gran misteri de Tarragona. Vegeu, polítics, com no anem bé.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Vosaltres que sou periodistes, feu honor al vostre nom i investigueu la "Conexión Tequila"
JL Navarro, Lola Herrera i d'altre banda Elices i l'inefable Sebastià Cabré amb el seu Institut de Desenvolupament d'Energies Renovables (IDER)
És l'autèntic "sector negocis" del PSC

Anònim ha dit...

La trobareu a Altafulla, sector Residencial (prop del Caprabo). I els socialistes d'Altafulle "en cuadro"

Waipu Joan ha dit...

Que no sigui coneguda no vol dir res..

Unknown ha dit...

Bussines & polítics? No pot ser!! ;-)

sdas ha dit...

Segur que el Ballesteros la coneix

Jordi Molinera i Poblet ha dit...

Crec que viu a menys de 50 metres de casa meva...


xDDDD

Anònim ha dit...

Es una Sra. d'una certa edat, d'aquelles que passen desapercebudes per el seu aspecte anodi, aixo no vol dir que no sigui una bona regidora, es evident que ningú no la coneix gaire, ella mateixa no coneix gaire ningú, per aixo no apareix en lloc. Hem d'esperar veure quina feina li encomana el Sr. Ballesteros, m'han dit que la Sra. en questio te força mala llet.

Anònim ha dit...

Jo la vaig escoltar a una tertulia de Tgna Radio i la veritat que va fer pena de sentir-la , no en va donar una de dreta, parloant en una catala llastimos va acabar parlant en castella i enviant missatges mes que dubtosos, a mi no em va agrada gens.