Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dimarts, 19 de juny del 2007

Tarragona en rosa


Mirades embadalides, petons, abraçades, ullets guspirejants... Ballesteros porta tres dies d’alcalde i allà on ha anat s’ha trobat acomboiat per una aurèola d’amor i benestar. Aquest dilluns es va reunir amb el delegat del govern català, Xavier Sabaté, i aquest dimarts ho ha fet amb el subdelegat del govern de l’estat, Joan Maria Abelló. A tots dos els queia la bava. Se’l miraven amb aquells ullets brillants dels pares embadocats amb els seus nens.

Ballesteros s’ha fet gran i ja és alcalde. Ha acomplert el seu somni i això obre un nou capítol en les relacions entre administracions. Si fins ara havien estat més aviat fredes i hostils, ara la confluència dels socialistes en totes les instàncies de govern, fa preveure moments d’una dolçor no apta per a diabètics.

Això, deixant de banda l’entusiasme que desperta el nou alcalde entre el sector femení. Aquest dilluns va visitar la llar de jubilats de Torreforta i més d’una hauria estat encantada d’adoptar-lo com a parella, gendre o fill. Ballesteros viu, de moment, en el País de los Osos Amorosos, enmig de núvols de cotó fluix. A veure quan li dura...

Foto: Judit Fernández.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

El que havien de fer aquestes autoritats era anar a veure l'alcalde de Tarragona a l'ajuntament de Tarragona. Ballesteros ha voltat per la ciutat com qui suplica caritat. Ja es veu qui mana aquí.

Menys somriures, que de somriures sociates a Catalunya en portem una sobredosi, i més realitats. L'èxit de les reunions no es mesura pels somriures, sinò pel que se'n treu.

Anònim ha dit...

Ha estat la primera pífia de P.F. una pífia d'ubicació. de saber qui és i què és. Uuii, uuii que no sap anar pel món.

Anònim ha dit...

Doncs jo no ho trobo tan malament. És el nou alcalde i va per feina. A reunió per dia. Si serveixen per alguna cosa ja m'està bé, és igual on les facin.
No cal que ens l'agafem amb paper de fumar.

Anònim ha dit...

Aquestes no son coses de paper de fumar. La dignitat del càrrec pot ser una cosa subtil, però és important. O és que us penseu que es gratis que la Duquesa de Alba no s'hagi de treure el barret davant del rei? En altres temps era molt important, indicava qüestions dejerarquia.

Com al Montilla li pregunten si hi haurà eleccions anticipades i el tio diu que Zapatero no les avançarà, perque per ell el govern és el d'Espanya i ell es president d'una mena de diputacio, també el fet que Ballesteros vagi a veure als virreis als seus palaus indica que te pel cap. Que per la jerarquia del seu partit, ell esta per sota encara que sigui l'alcalde.

Primer Tarragona?? ja ja. De moment no pas. Això al Nadal no li haguès passat mai. I al'Aregio tampoc, no hauria anat a succionar el rave del virrei d'Espanya ni de l'encarregat del Montilla a les seves cases. Servei a domicili, VISA sí

Unknown ha dit...

Jjejeje... La foto sembla de l'último tango en parís... però rollo gai, rosa, vaja.

Amb tots els respectes, pels balladors, i pels gais.