Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

diumenge, 10 de juny del 2007

L’equip de govern sortint: Esteve Ortiz


La proximitat del 16 de juny fa que a molts regidors de l’equip de govern els quedin pocs dies abans d’abandonar el càrrec. És, per tant, el moment idoni per començar a fer balanç de la seva gestió.

Avui des del Saló dels Penjats volem aturar-nos uns instants en la figura d’Esteve Ortiz. Regidor de relacions ciutadanes durant dues legislatures la seva acció de govern ha estat més aviat escassa. Ni s’ha potenciat l’hotel d’entitats, ni s’ha millorat la relació amb les associacions (que quan han volgut alguna cosa han picat directament la porta d’alcaldia). A més, especialment durant els últims quatre anys, Ortiz ha exercit estranyament de pseudoregidor d’esports, ja que la majoria de les actuacions han estat relacionades amb el trial o el Dakar sense que ningú expliqués perquè no era Raül Font qui s’ocupava d’aquests assumptes.

Una de les poques iniciatives sorgides de l’àrea d’Ortiz és la revista Entitats, que després de prop de dos anys al carrer poca gent sap exactament per a què serveix. De fet, l’article més comentat durant tot aquest temps va ser el que es feia ressò de l’obertura d’una botiga per part de la seva parella.

Un balanç, per tant, força pobre per part d'una persona que en canvi ha demostrat una gran capacitat de gestió al capdavant de la confraria de pescadors de Tarragona, liderant una vaga del sector o tancant un important conveni amb Pescafresca.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

¿Y los viajes? Brasil, Qatar, Senegal, etc. etc. más todos los hermanamientos. Rosa Rosell y él, ¡Qué envidia!

Anònim ha dit...

Tengo que aclararte algo Sr. anonimo, de los viajes que nombras en ninguno de ellos ha viajado ningun miembro de la oposición del ayuntaminto de Tarragona, solo el Sr. Ortiz y el Alcalde Sr. Nadal, i el tecnico municipal Sr. Omella.
En cuanto a viajes oficiales van los concejales que establece el Sr. Alcalde, a ver si te enteras, no es tan dificil.

Unknown ha dit...

Doncs jo proposo als Penjats que de cara la la propera legislatura vagin prenent nota dels viatges, viatgets, sopars i dinars en que participen els nostres entranyables politics, representant-nos a nosaltres.

Com a mínim vull saber com i on sóc representat.

Us imagineu:

Qatar: Fulanito 3 vegades.
Oman: idem.
Argentina: etc, etc.

Anònim ha dit...

Ja se sap que per fer un campionat de futbol platja o vas dues vegades a Brasil amb nòvio inclós o la cosa no surt.
I ja se sap també que si l'Estevet no hagués acompanyat el Cabestany i el del Dakar per mig món, la cosa hauria anat moly malament...
Pobre Estevet, això de ser tant tarragonista li suposa tant de sacrifici!!!!!