Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dissabte, 16 de juny del 2007

Els reptes de Cosano


A partir d'aquest dissabte els quinze regidors que conformaran el nou equip de govern tindran moltíssima feina. Darrerament s'ha remarcat amb insistència la gran responsabilitat que li ve a sobre a regidors com Josep Lluís Navarro, que haurà de reconduir l'espinós POUM; o Pau Pérez, que haurà de trobar diners en unes arques municipals força buides.

Hi ha, però, un altre regidor que té la taula ben plena de deures pendents i ben poc temps per resoldre'ls. Es tracta de José Cosano, l'home escollit per liderar la política municipal en matèria esportiva.

El Club Bàsquet Tarragona es troba actualment en números vermells i amb la necessitat d'organitzar un nou projecte en la retrobada lliga LEB-2. El president blau, Rafael Pintado havia aconseguit signar molts bons tractes amb el consistori convergent per assegurar-se les vitals subvencions i s'haurà de veure si l'arribada de Ballesteros i Cosano canvien els criteris.

L'ADT començarà la propera temporada una nova aventura a la nova lliga LEB de bronze, una categoria que exigeix reformes al casal esportiu de Riu Clar o bé el trasllat al Serrallo. A més, Rafael Pintado ha picat les portes del president de l'ADT, Robert Hernández, per buscar alguna fórmula imaginativa que aconsegueixi la solució dels problemes d'ambdues entitats.

A Sant Pere i Sant Pau també van contrarellotge. L'equip de voleibol ha aconseguit després d'una magnífica campanya tornar a la Superlliga però ja no pot disputar els seus enfrontaments al pavelló del barri perquè l'alçada d'aquesta instal·lació i el seu aforament no compleixen els requisits exigits. Les característiques del parquet del pavelló del Serrallo fan força complicat que els cooperativistes s'hi puguin traslladar amb facilitat.

Són, en definitiva, un munt de problemes que necessiten una solució urgent, ja que aquests tres clubs necessiten saber en poques setmanes quin ha de ser el seu futur. Senyor Cosano, bona feina i molta sort!

Foto: www.tarragona.cat

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo diria que te una patata calenta damunt la taula el CBT es una bona enganyifa i el SR. Pintado s'ha estat aprofitant de la seva Sra i de CIu per anar fent la viu viu.
Es una vergonya la politica esportiva que ha portat l'Ajuntament de Tarragona fins ara amb el CBT i el Volei i per no parlar del Nastic, pero amb el CBT ha estat massa.
Li ha pagat tots els deutes, els del Club i els personals, i clar aixi el SR. Pintado no calia que es preocupes de res de res, li feien falta calerons... l'ajuntament, tenia un deute.... l'ajuntament, no podia pagar les fitxes, la seva Sra. autoritzava un traspas de peles de ensenyament a esports per al seu maridet.
Aixi ja es pot presidir un club.
I ara te la barra d'anar a trucar a la porta de l'ADT, un club que ha subsitit en la mes precaria de les precarietats, vaja en la miseria de les subvencions,. apa Pintado, no intentis aprofitar-te del ADT i paga el que deus a l'ajuntament, o esperes que també et subvencioni els teus deutes amb el patronat d'esports de Tarragona?

Anònim ha dit...

Pilota punxada, jo se mes cosetes pero de moment callo, si l'ADT i el CBT s'han de juntar i fer un sol club , per Deu que el president no sigui el Pintado que ho engegara tot a rodar, es in inepte de categoria.

Anònim ha dit...

El que no es de rebut, es que dos paios (pintado i mas) que porten trenta anys en el mateix lloc i que han portat el CBT on lan portat, vulguin ara ficar l'adt pel mig, per tenir mes pasta que gastar i que el seu projecte no s'enfonsi. Espero que ell no vulgui ser president, perque sino apaga y vamonos. A més, filtran coses a la premsa (vegis el projecte Força Basquet tarragona) per si surt solucionar els seus problemes (milio d'euros de deute) i si no surt dir que l'ADT ha estat el dolent de la pel·licula perque no ha volgut col·laborar per fer mes gran el basquet a Tarragona.

Anònim ha dit...

A veure, podeu fer un resum d´aquest culebrot?. Es bo que ens anem coneixent tots, no?.

Unknown ha dit...

Al futur regidor d'esport de l'Ajuntament ja li cal que des de on sigui apareguin diners per poder reformar els pabellons on juguen els equips de la ciutat. Alguns s'ho mereixen molt més que els altres peró tots haurien de tenir unes conmdicions més que desitjables i no esperar amb ànsia reconvertir la plaça de braus en el sommiat macropabelló que fagocitarà tots els problemes d'estructura esportiva de la ciutat.
Valenta vergonya la política esportiva local!. Tothom plora i pidola diners però ningú busca poder crear unes esructures vàlides i /o solides per un futur creixament, està vist que es preferible que l'ajuntmantet faci la feina a buscar uns terrenys per plantejar els teus somnis d'entitat .
Els clubs petits, gestionadors d'algunes de les instal.lacions afectades, mai no podran sortir de pobres si no tenen un recolzament públic o privat,real, més fort que el que han tingut fins ara, que tant sols els ha permés cobrir l'expedient mentre des e les nstitucions oficials estaven resant per que no creixessin els seus èxits esportius, (perque la despesa sería ,lógicament, més important).

Joan Miquel Carrillo ha dit...

Com sempre, la política esportiva s'observa des del prisma dels clubs professionals o semiprofessionals. Als clubs amateurs que els donguin!

Una cosa és reformar instal·lacions públiques com els pavellons i una altra és sufragar les fitxes dels jugadors professionals. Algú se'n recorda del brasiler del volei SPiSP que el van fer fora pq van descobrir que feia de go-gó per les nits? Doncs aquell paio cobrava de les subvencions municipals.

Per no parlar del Club Gimnàstic, que ja frega la il·legalitat en l'àmbit de la UE! És que no saben que les subvencions a empreses privades en sectors no estratègics estan prohibides per llei? Haurem d'acabar anant a Estrasburg?

Salut! i ànims al Sr. Cosano, si és que li dóna per posar ordre al puticlub de l'esport professional tarragoní.