Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

diumenge, 17 de juny del 2007

Hem fet dissabte!

Fa uns dies us parlàvem de la mort dels blocs polítics després de la campanya. Per això hem decidit fer dissabte i reorganitzar els nostres enllaços per prioritzar els més interesssants. Hem eliminat els blocs que fa més temps que no s'actualitzen i n'hem afegit uns quants de polítics.

Remenant, remenant, hem trobat curiositats com el naixement del bloc del president de Convergència a Tarragona, Quim Amorós (tot just ahir), o del diari personal del president de la CEPTA, Sebastià Cabré (el 18 de maig). El segon va pel camí de quedar-se com el d'Anna Díaz (membre de l'executiva del PSC i ex regidora de l'Ajuntament de Tarragona), que el 26 de novembre del 2005 va fer una primera prova i ja se'n va cansar! Com que sabem que és un lector habitual del Saló, l'animem a no deixar-lo morir tant jove (demà farà un mes)!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Que fort això de l'Anna Díaz, d'això se'n diu constància!

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Espero, i posaré tot el meu empeny perquè a mi no em passi el mateix.
Encara que les opinions que expressi segur que no agradaran a tothom, crec que la diversitat de pensament es el que fa gran la democràcia

sdas ha dit...

Sempre hi ha gent que discrepa amb segons quins temes però els blogs permeten que hi hagi debats molt interessants i això sempre és bò.

Anònim ha dit...

felicitats al quim, mentre tots els blocs dels polítics es moren perquè ja ha passat la campanya, ell s'hi posa!

Anònim ha dit...

Quim,
Perquè no et mires al Diccionari de l'IEC, això de l'empeny. Aprendràs coses. Desde luegu ... i baix cap concepte vul dir res.

Anònim ha dit...

Quim, menos mal, que CDC son los defensores de Catalunya... "como no tengo corrector en Catalán" vergüenza me daría. Aunque no me extraña tanto pacto con el PP se os acabara olvidando que erais nacionalistas españoles.

Anònim ha dit...

Un dels blogs més actius que hi ha actualment a nivell polític és el de la Plataforma Independent Cambrilenca, LA PLIC. Va crear-se abans de les eleccions i es mantindrà actiu tot el mandat. Hi ha informacions de tot tipus i la gent hi entra a fer comentaris.

www.xavimarti.blogspot.com