Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

divendres, 8 de juny del 2007

Puta y apaleada

Este titular es el primer pensamiento que me vino a la cabeza al saber que los socios del Nàstic tendremos que pasar por taquilla para ver el último partido en Primera. Josep Maria Andreu nos organizó una fiesta inolvidable en la Plaça de Toros por haber conseguido la permanencia. Xavier Salvadó premia la fidelidad de la afición haciéndole pasar por taquilla en día que despediremos la categoría. Seguro que los membros directivos de la SAD no pagarán entrada. Todo un acierto a las puertas de iniciar la campaña de renovación de abonos, con precios, según se dicen, muy parecidos a los de esta temporada. Por ciento. Recuerdan que Nadal declaró que el descenso del Nàstic sería un mayúsculo fracaso. Pues el descenso coincidió, por aquellas cosas que tiene la vida, con la derrota de CiU en las elecciones. Como se sabe, una derrota cuando se gobierna es más derrota. ¿Hablamos de fracasos?.

7 comentaris:

Unknown ha dit...

Aquí està el tema: "Seguro que los membros directivos de la SAD no pagarán entrada."

Anònim ha dit...

El que ha baixat a Segona Divisió és la ciutat de Tarragona amb aquest ajuntament que tindrà.

Recordeu l'efecte Zapatero? Tot era meravella, talante, haviem de lligar els gossos amb llangonisses, tindrem l'Estatut que vulgessim, vindria la pau... I ara tenim un truño d'Estatut, el Montilla de president i torna a haver terrorisme.

Al Ballesteros, que es un zapatero en petit (en molt petit) li passarà el mateix. Al tiempo... No falta molt per les primeres decepcions.

Per cert, hi ha acord o no? Com pot ser que triguin tant per un puto regidor que els fa falta?

Anònim ha dit...

Esta tal Torras destila odio por todos sus costados. Guapita a ver si alguien te enseña que en democracia se puede ganar y perder y que Montilla y Ballesteros son tan dignos,se comulgue con ellos o no, como lo fueron Pujol y Nadal.

Anònim ha dit...

Ai Maiteta ,Maiteta, que ja t'agradaria a tu es el puto regidor que els falta als Sociates, Oi guapeta? Dons et fots i el guardes la mala llet, i apren a respectar maca.

Anònim ha dit...

No veig l'odi per enlloc al meu post. He fet un comentari que fa dos anys haguès fet el cul cacaolat al Ballesteros: que s'assembla a ZP. Ara la claca de pilotes que envolten el Grna Líder reaccionen amb tota la fúria si el comparem amb ZP. Per que?

Per saber el dolent que és Ballesteros, nomès cal llegir l'entrevista sobre el Nàstic que li feien al Diari. El tema de repartir les accions ja no sabem com ho farem, la ciutat esportiva està molt bé on està, etc. Si tinc una estona la destriparé sencera, més que res perquè serà un document històric: encara no és alcalde i ja mostra les seves, moltes, limitacions.

Com ZP. D'aquí dos anys o dos i mig, quan serà evident el bluf que és aquest home i els que van amb ell, la comparació amb ZP serà clamorosa. Encara més quan ZP farà malves a la oposició, si té sort, o al cementiri d'elefants si Bono, els sociates madrilenys i cia fan el que tenen ganes de fer amb ell.

Sempre es pot presentar a la presidencia de Castilla y León, es veu que el PSOE necessita un líder per allí. Pel que fa al Ballesteros, d'aquí quatre anys treballarà ensenyant el pis de mostra que tindrà Caixa PSCatalunya a Terres Cavades. Al tanto els seus no s'el treguin de sobre a mig mandat.

Ballesteros serà el Clos de Tarragona, amb la diferència que a ell ministre no el faran.

Anònim ha dit...

Sra Maite Torras, amb la teva resposta t'has ben retratat, dius que no destiles odi, doncs noia el dia que ho facis si et mossegues la llengua moriras enverinada.

Post com el teu no el necessitem aqui, ves a fer punyetes guapa, sera mes profitos per tu, si saps el que son les punyetes , clar.

Anònim ha dit...

Recordo que aquest espai va ser creat per comentar la decisió del Nàstic de fer pagar els socis per veure el partit de diumenge